Trudna a redovno pijem kontraceptivne tablete???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

_Raven_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 1:00 pm

Post od _Raven_ »

Pored silne rasprave i svadje, zaboravismo na Jovanu koja je temu postavila da bi zatrazila savet ili utehu.
Sta je ispalo na kraju? Tudnoca ili ...?
NKJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 30, 2007 12:34 pm

Post od NKJ »

^^ e to i ja htedoh da pitam..

a i gde pobezhe osoba koja je toliko loshe goworila o pilulama? :roll:
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

Za medical heretica ne znam gde je, ja sam i dalje tu :wink: Šmizla je postavila pitanje ginekolozima... pa čekamo :) A i to što sam rekla o pilulama nije ni loše ni dobro, jednostavno je tako...a kako će neko gledati na to, to je njegova lična stvar. I tako :)
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

Izgleda da niko nece da nam odgovori :(
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

И мени делује да су нас искулирали :(
kacica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 08, 2007 4:54 pm

Post od kacica »

Posle svih ovih prepucavanja ne mislite li mozda da Medical Heretic radi u nekoj velikoj industriji npr kondoma.. hihiiii :lol: ,pa da pljuje na racun pilula. Šala mala,naravno.
I ja pijem pilule i uopste se ne obazirem na ove price,uvek ce postojati neki poput njega koji ce tako pricati..........Mucno je prepucavati se sa takvima.Sta je pilula danas,a sta pre 10,20,30 god. Nije ona samo zastita,koristi se i u druge svrhe.
Pozz
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

kad smo vec kod pilula...citala sam neke zanimljive clanke o tome kako mogu da se piju i na pr. 2 kutije vezano (pa i 4 kutije)

kazu da je tako zastita pouzdanija...a i redje imate menstruaciju ,tako da vam je samim tim lakse...

ja iako pijem pilule,lice mi redovno bukne i pojave mi se bubuljice u onoj pauzi od 7 dana..pa sam bas razmisljala o ovome
Odgovori