Gde ici na IVF/ICSI?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

BIS Intermedicus,Bulevar Avnoja 45 N.Beograd,tel 311-45-37 i
313 -08- 27.Cena samog postupka vantelesne je 1600 eura+lekovi,kolika je cena za lekove ne znam jer su seme razlicite za razlicite pacijente.Konsultacije obavlja dr.Danijela Rodic, dok profesor obavlja sam postutpak.Preporucujem ti da ih svakako posetis i sama doneses zakljucak.
Pozdrav.
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Gde ih on nalazi sa takvim prezimenima, mene vodi Dr. Spremovic koja radi isto kod njega privatno :o :-?

Ja sam kod nje u Visegradskoj. Privatno da odem kod njih na VTO neckam se jer nemaju frizider. Zamerka koj sam cula za njih jeste da pacijentkinjama koje vodi Dr. Radunovic pre vremena popucaju folikuli sto naravno za tebe i nije vazno ali ako neko namerava kod njih na VTO nek se dobro raspita o ovome. Meni je Dr. Spremovic vodila stimulaciju i postupak u Visegradskoj nisam imala problema sa folikulima cak ih je bilo previse sto je opet problem ali druge vrste :-? .

Intermedicus Bis. Address: Bulevar Avnoj-a 45i City: Novi Beograd Telephone: 011 311 4537 Fax: Fax: 011 313 0827
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član

Imala sam priliku da pre par godina na GAK-u razgovaram sa dr.Spremovic, u vreme kada sam lutala trazeci pravog doktora, i mogu da kazem da je ostavila uzasan utisak na mene, bas u bukvalnom smislu.Pogledala je rezultate mojih analiza i ne udubljujuci se uopste u problem rekla " na zalost, vi nikada necete moci da imate dece" mrtva ladna,ne pokusavajuci uopste da ublazi sok koji je bio vidan na mom licu.Kakvi donatori, kakvi bakraci, nista nije spomenula kao varijantu, nije predlozila cak ni laparaskopiju , ni biopsiju jajnika, sve je ona to videla iz par rezultata analize hormona.Svaka cast za strucnost.Od tolikog stresa meni je na butini izasla ogromna crvena fleka koja se nije povukla nekoliko meseci.Takvo je moje iskustvo sa dr.Spremovic i u zivotu ne bih da mi ona vodi postupak! Sto se tice dr.Radunovica, covek vraca sve embrione,posle uklanja visak i ostavlja najvise dva koja su se " primila".
Po meni je to super, ne izigrava Boga birajuci.
Jel nasla tvoja prijateljica donatora?
Pozdrav
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

cao devojke, da vam se javim, preselila sam se i konektovala i opet sam on-line

odlucila sam se za ljubljanu.
nijenina
Aktivan član
Aktivan član

Re: Treba mi kontakt za doktora Tomaža Tomaževića

Post od nijenina »

[quote="aleksandradj"]
Ako je neko od vas bio u Ljubljani kod doktora Tomaža Tomaževića, molila bih da nam kaže nešto o svom iskustvu i kako je pre svega stupio u kontakt sa njim. Mi smo pokušali dva puta da mu pošaljemo mail na adresu za koju sam ovde na Forumu saznala ([email protected]) ali nije bilo odgovora.
:lol:[/quote

da li si se vec snasla za broj ili da ga saljem.
nijenina
Aktivan član
Aktivan član

Post od nijenina »

black magic woman napisao:.Ono sto me posebno raduje je podatak da je u poslednjem postupku VTO od 15 tretiranih zena kod 9 je postupak uspeo,zato ja predlazem svima koji su u nedoumici kod koga da idu, da odu na konsultacije kod doktora.Pozdrav :wink:
ovde nedostaje kljucni podatak, koja je vrsta steriliteta u pitanju! i da li su ti parovi zaista bili za ivf (zvuci paranoicno ali kod nasih lekar me vise ne iznenadjuje manjak etike).
Janica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 05, 2006 3:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Janica »

black magic woman napisao: Sto se tice dr.Radunovica, covek vraca sve embrione,posle uklanja visak i ostavlja najvise dva koja su se " primila".
Po meni je to super, ne izigrava Boga birajuci.
Pozdrav
Ako mislis da mu je ovo vrlina, varas se, jer redukciju rade SVI lekari koji ti vode postupak, znaci nista specijalno u korist Radunovica. A nema ni zamrzavanje, pa ce visak embriona da baci????? :o

Na zalost, nista specijalno ni na racun drugih dr nemam.
minamih
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 19, 2006 4:05 pm

Post od minamih »

Veliki pozdrav za sve! Odavno vas vec citam, ali se prvi put javljam. Da li neko moze da mi kaze koja je cena zamrzavanja embriona u Jevremovoj? Sve drugo sam pronasla, ali taj podatak mi nedostaje!
Ardagast
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 01, 2006 4:14 pm
Kontakt:

Post od Ardagast »

Moja prijateljica je aprilska tura (uspesno) i naplatili su joj 300 eur za dve godine - 8 embriona, mada mislim da ne zavisi od broja emb. vec od vremenskog perioda. :roll:
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član

ko radi u Jevremovoj i kako stupiti u kontakt,cula samda se ceka po nekoliko meseci na konsultacije i da je ordinacija u nekom stanu,ako se nisam prevarila pa pobrkala sa Jovanovom.
:roll:
aleksandradj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 10, 2006 9:24 pm

Post od aleksandradj »

Saznala sam za telefon i mail adresu pravnice koja je kontakt osoba doktora Tomaževića, na mail niko nije odgovorio a telefon još nisam okrenula. Da li je moguće da će svaki, pa i prvi kontakt sa ordinacijom biti preko pravnice? Nadala sam se da ću bar preko mail-a moći prvo da kontaktiram sa doktorom pre bilo kakvog plaćanja i dolaska u Ljubljanu.
Nijenina, možeš li mi nešto više reći o tom prvom kontaktu sa doktorom, i prvim odlascima u Ljubljanu. Koliko traje celokupan postupak? S obzirom da se prilagođavaju mom ciklusu pretpostavljam da je i proces kraći.
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član

za Marty i nijenjinu

Marty nijeninja, recite mi jel su vam stigle moje pp, nisam jos usla u stos.
nijenina
Aktivan član
Aktivan član

Post od nijenina »

moj prvi kotakt sa prof je bio tamo na PRRREGLEDU.

PRAVNNNICU NNAZOVI I PITAJ YASTO NE ODGOVARA NNNA MAIL.
nijenina
Aktivan član
Aktivan član

Post od nijenina »

aleksandradj napisao:Saznala sam za telefon i mail adresu pravnice koja je kontakt osoba doktora Tomaževića, na mail niko nije odgovorio a telefon još nisam okrenula. Da li je moguće da će svaki, pa i prvi kontakt sa ordinacijom biti preko pravnice? Nadala sam se da ću bar preko mail-a moći prvo da kontaktiram sa doktorom pre bilo kakvog plaćanja i dolaska u Ljubljanu.
Nijenina, možeš li mi nešto više reći o tom prvom kontaktu sa doktorom, i prvim odlascima u Ljubljanu. Koliko traje celokupan postupak? S obzirom da se prilagođavaju mom ciklusu pretpostavljam da je i proces kraći.
oni rade sa zenama koje imaju soc osig, pa pretpostavljam da je to razlog zasto su spori sa mailom. zato nazovi bozaninu kanc na tel i pitaj zasto ti nisu odg.

mozda da u mailu postavis pitanja koja te zanimaju. ili da pitas da te upute na osobu koja bi ti odgovorila.

ostali kontakti, znaci posle prvog pregleda idu preko tel. oni ti daju tel i osobu za kontakt.

nakon pregleda, ako si vec ranije uradila lapar i hist, i ako su ti nalazi ok, u smislu da nema mehanickih prepreka koji bi smanjili uspeh ivf, oni ce te uzeti na razmatranje na konziliju.
posle toga ti jave da li si za ivf (znaci ako je medicinski opravdano, nece ti ga raditi da bi oni zaradili) i kazu ti da se javis kad ti hoces, kad si ti spremna. kad se javis, posalju ti shemu, koliko sam razumela prvi put salju shemu sa suprefaktom, od 2 ili 3 dana ciklusa odlazis tamo, primas stimulaciju, mere ti uzv folikule, za estraduiol ne znam koliko cesto ga mere, ako budes zvala pitaj za estradiol.

od devojaka koje su radile tamo, primedbe su bile na to da im nije on radio punkciju, jer kad placas imas pravo da biras, pa su one podrazumevale da ce on da radi punkciju. medjutim, ti moras njemu da naglasis da hoces da ti on to radi, on tu nesto malo kao protestuje, jer svi njegovi lekari to dobro rade, ali ipak uradi.

sto se samog uspeha tice mislim da je prof iskren i da kaze kakve su ti sanse kod njih.

svi su fer i korektni, i strpljivi u komunikaciji sa nama koji ne govorimo slovenacki.

nadam se da me admin nece opet kritikovati. :D
nijenina
Aktivan član
Aktivan član

Post od nijenina »

bmv dobila sam tvoju pp, i poslala ti odgovor, a ti ne citas :D
Odgovori