Lily, od kada sam sanzala za dijagnozu (od 03/07) konstantno sam u postupcima. Bila sam dva puta u stimuliranom, dva puta s klomifenima i osam puta u prirodnjacima (VTO bez ikakve stimulacije), a prošli i sljedeći mjesec odmaram jajnike uz kontracepciju tako da od 9. mjeseca ponovo početi s postupcima. Ne brini, ne gubim ja vrijeme ... htjela sam samo reći da imam vremena za donaciju jajne stanice. Mojoj prijateljici je uspjelo s doniranom stanicom sa 45 godina, a ja imam 33...dokle god je sve u redu s maternicom, mogu računati na donaciju. Ovaj visoki FSH se pojavio samo jednom, a svaki puta iza toga je bio puno manji, od 2-12. Kako se kod tebe kretao i koliki ti je bio najviši?Lily-an napisao:Rikikiki,
Thanks na podršci! Ali, ja nemam "pravo na faze". Nemamo vremena da se komformistički ponašamo, vreme baš radi protiv nas! Zato, samo ti želim dobronamerno sugerisati...Meni su u tvojim godinama definitivno dijagnosticirali donaciju JC! Želim ti ukazati da vreme časkom proleti!Moraš to imati na umu!Moram da citiram Mini sa neke stranice" da imam 5 god. manje, a znam ovo što sada znam"!Iskoristi, na pravi način, sadašnji trenutak!
Ajde cure napišite sve te podatke i koliko ste imale godina. Sad nas je već više na podforumu, a stranica preko 60 .... teško za pretraživat...

11/06 (ja imala 31,5 god) FSH 27,8
02/07 FSH 12
03/07 FSH 6 AMH 0,066 InhibinB 28
12/07 FSH 2
05/08 FSH 10 AMH 0,9
Pitanje: Da li poslije kontracepcije mogu mjeriti FSH, da li je rezultat vjerodostojan? Htjela bih ga prekontrolirat prije ovog novog postupka...