Da li su Ivana i Mini svesne kako su ušle u naše domove?!!!!!!
Nabla,
natrčala na tvoj komentar na SC, odgovaraš im da su dve devojke upravo u postupku ET...Čekamo ishod...Daj bože, vreme je da na ovom našem podforumčiću slavimo!
Posle Kikice, mora se doći do brojke TRI!

To je tako, "nemož"biti drugačije!Da i ja malo udarim po optimizmu...malo se sredila situacija...kod nas.
Mini,
ne sekiraj se oko izostanka blasto-transfera.Evo, i ja istraživala, malo...Pronašla da u samo 40% slučajeva dođe do kultivacije embriona u stadijum blasto.Razlozi, za sada, nisu poznati!A klinika Plzenu, inače,praktikuje da kod pacijentikinja posle 40.g. obavezno ide na 3 embriona!Neka si insistirala na tom broju!Dalje, oni do procenta uspešnosti dolaze množenjem standarnog procenta uspešnosti X broj embriona!Tako nešto nisam nigde uočila...na sajtovima drugih klinika daju"suvoparne" brojke, nema nekog dodatnog pojašnjavanja i obrazlaganja...
Rikikiki,
Thanks na podršci! Ali, ja nemam "pravo na faze". Nemamo vremena da se komformistički ponašamo, vreme baš radi protiv nas! Zato, samo ti želim dobronamerno sugerisati...Meni su u tvojim godinama definitivno dijagnosticirali donaciju JC! Želim ti ukazati da vreme časkom proleti!Moraš to imati na umu!Moram da citiram Mini sa neke stranice" da imam 5 god. manje, a znam ovo što sada znam"!Iskoristi, na pravi način, sadašnji trenutak!
Virna, ako se ne varam, imaš visok FSH i 40god.?Koji su tvoji planovi?
Filippa, dobrodošlica i od mene!Zašto razmišljaš o donaciiji?Šta je konkretan uzrok? Koliko imaš godina?
Izvinite što vas prozivam za godine, ali mi smo, ovih dana, najblaže rečeno imali panični napad apropo godina, izbezumljeni sa pitanjem: da li smo odocnili?I za donaciju.
I još jedan...napad.Kakav će biti spermogram MM?
Mini, molim te, vi ste zakazali ET sa razultatima TM, i kažeš da je najgori, ranije, bio sa 10% kvalitativno-kvantitativno?I, ET ste radili sa procentom koji si navela/ MM ne puši, ne pije ništa, ja sam malko poročna

cigarete-ne mnogo, al konstantno/ Da li to znači da ICSI metoda obezbeđuje i pri takvim rezultatima dovoljan broj spermatozoida?Nas to sada baš dosta brine...Ranije je MM imao oligo i azo spermiju...Terapijom se to sredilo, a kako je sada, znaćemo uskoro!"Zakazasmo" i "idemo" iduće nedelje... Ku noć svima!
Ivana i Mini, dobro se čuvajte!
Nabla, šta bi mi bez tebe?