Nadam se svim srcem da ce dve blastice da prerastu u dve bebice, da ce cvrsto da se drze za tebe narednih 8 meseci, pa da budes ponosna mama prelepih blizanaca!!!
Kad radis test? (izvini, ja sam uvek strasno nestrpljiva...

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Prvi pregled u ciklusu je uvek 2 ili 3dc, bez obzira da li ides na folikulom., inseminaciju ili VTOnevena50 napisao:Hvala ti beskrajno!
Mojoj radoznalosti nikad kraja, cula sam da se zakazuje pregled prvog dana ciklusa, i kad obicno onda zakazuju pregled. Vidim cesto se pominje taj 3 dan pa nije valjda da te pregleda u toku men.. Sigurno sam nesto pogresno shvatila. Inace mi se sve ovo cini ok. Samo jos da nekako zaobidjemo gosn. Dragana i to je to.
Nabla, priprema za transfer je krajnje jednostavna, hvala Bogu, nema onih silnih inekcija i stresova oko broja folikula i tome slicno. Znaci ja sam bas bila na jednom grckom ostrvu kada mi je pao 3-ci dan, te sam tamo nasla doktorku koja mi je dala inekciju decapeptila intramuskularno i to je sve! Posle samsamo 2 nedelje pre odlaska u Brno pocela sa uzimanjem lekova (estrofem + prednison) + 4 dana pre punkcije mi je doktor uradio ultrazvuk da bi Stepan znao koliki mi je endometar.nabla napisao:Ivana, ti si suvo zlato za ovu temu![]()
Ko te je ovde pripremao i da li je doktor koji te je pripremao bio u kontaktu s njima u toku pripreme?
Da li si jos uvek na dexu?
Koliko si dugo cekala da te pozovu u postupak?
Zasto ste isli na ICSI?