Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- rikikiki
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 2:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bravo za malog dinamičnogjesa71 napisao:Evo,da vas pozdravimo nas dvoje...Misic je u svom 39om satu postao cetvorocelijski embrion i dobio zvezdicu od biologa kao vrlo dinamican...i posao sa nama kuci...

- ja '75. visoki FSH-27,8
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- 2 klomifenska - 2 ET - beta=0
- 8 prirodnih - 1 ET = beta 20
- 2 femarska - 1.=ET 2 blast.; 2. nema ET
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 2:23 pm
Samo da se pridruzim cestitkama Bravo Jeso!
Drzim ti palceve!Moram da vam napisem kakvu sam glupost napravila.Vuja mi je rekla da nastavim i ovaj mesec da pijem cicloproginovu posto sam lepo odreagovala,i ja pametna necitajuci upustvo krenem da pijem ,kad osamnesti dan meni krene braon.Ja uzmem upustvo cisto da vidim zbog kontraindikacija kad ja kreten umasto da pijem prvo bele tabletice 11 kom pa onda braon ja pila obrnuto!inace mi je ciklus uvek bio na 28 dana.Neznam sta sad da radim sad sam sve poremetila?Dragan mi je rekao kad dobijem sl menstruaciju da krenem sa microginon tabletama ali meni i dalje ide samo braon?ako je neko imao neko iskustvo neka mi kaze.Sve vas puno pozdravljam i ljubim? 

Bravo Jeso.
A sad. SRECNO!
Virna, potpuno te razumem u vezi godina i nestrpljenja, tu smo slicna situacija. Poverenje je kljucna stvar, ipak u septembru predlozi dr akciju, i sto da ne, kazi joj lepo da se plasis vremena koje tako brzo prolazi. Mislim da ce na jesen biti akcije kod tebe.
Rikikiki, nasa neumorna, eh. Bravo za hrabrost i istrajnost. Svidja mi se sta si resila ove godine.
.
Kod mene se nije desilo cudo
, pa zato odoh na more.
Pozdrav svima
.

A sad. SRECNO!

Virna, potpuno te razumem u vezi godina i nestrpljenja, tu smo slicna situacija. Poverenje je kljucna stvar, ipak u septembru predlozi dr akciju, i sto da ne, kazi joj lepo da se plasis vremena koje tako brzo prolazi. Mislim da ce na jesen biti akcije kod tebe.

Rikikiki, nasa neumorna, eh. Bravo za hrabrost i istrajnost. Svidja mi se sta si resila ove godine.

Kod mene se nije desilo cudo

Pozdrav svima

- rikikiki
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 2:56 pm
Bacili nas na drugu stranicu ..... podižem
Meni doma šteka internet, a na poslu se pojavio neki virus pa nikako da dođem do neta. Sad sam se nekako dokopala kompa s netom pa koristim priliku da vas sve puuuuno pozdravim, posebno Jesu i njenu mrvu u buši (neka tamo i ostane narednih 8 i pol mjeseci). Odoh na more za koji dan!
Pišemo se u avgustu! Puuuuuusa svima!

Meni doma šteka internet, a na poslu se pojavio neki virus pa nikako da dođem do neta. Sad sam se nekako dokopala kompa s netom pa koristim priliku da vas sve puuuuno pozdravim, posebno Jesu i njenu mrvu u buši (neka tamo i ostane narednih 8 i pol mjeseci). Odoh na more za koji dan!
Pišemo se u avgustu! Puuuuuusa svima!
- ja '75. visoki FSH-27,8
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
Izgleda da jedino kod vas dodjem do nekog odgovora. Eto posle nekog vremena moja dr. je pregledala hormone 3 dana i svi su OK, radila folikulometriju 4 meseca za redom i to je sve OK, e sada otprilike nekako od kad radim na bebi moji ciklusi jesu malo kraci 26-27 dana a dogadja se i na 24 dana, te je ona odlucila da mi da ciklo proginovu, narednih 6 meseci, jer kaze mozda dodje posle ovulacije koja je 11 dan do naglog pada progesterona i da je to problem. Odmah posle ovulacije krece pms! Samo me interesuje sta mislite o tome, s obzirom sta ste sve prosle, dali da menjam doktorku ili da probam sa terapijom.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am
Rikikiki,veteranko,hvala!Lep provod na moru,odmori,pa idemo dalje!
Nevena,pokusaj, ona imitira prirodni ritam ciklusa,mozda se napravi ravnoteza.i ja sam je pila par meseci pre par godina i secam se da mi je prijala,pms je posustao...mada ko zna vise gde je kraj a gde pocetak kada su hormoni u pitanju i koji zaparavo treba podstaknuti da bi onaj drugi proradio...Ako imas mogucnosti-poseti endokrinologa pre toga,mozda ipak svako treba da radi svoj posao...
Svima kissic,gde god da ste...

Nevena,pokusaj, ona imitira prirodni ritam ciklusa,mozda se napravi ravnoteza.i ja sam je pila par meseci pre par godina i secam se da mi je prijala,pms je posustao...mada ko zna vise gde je kraj a gde pocetak kada su hormoni u pitanju i koji zaparavo treba podstaknuti da bi onaj drugi proradio...Ako imas mogucnosti-poseti endokrinologa pre toga,mozda ipak svako treba da radi svoj posao...
Svima kissic,gde god da ste...

Probaj sa tom terapijom, to zvuci logicno i dobro je da tvoja dr. nesto pokusava.I ja imam takve cikluse ali mojim lekarima to nikad nije palo na pamet a ja sam u medjuvremnu i dosla do odredjenih godina pa i nemam vise prostora za neko eksperimentisanje.A proveri i progesteron 21 dana, to bi takodje bio logacan nalaz posle koga moze da se sumnja na progesteron.