Otisla ja ujutru, kaze dr - 2 folikula od po 15mm zarez nesto... mali, ali izgledaju kao da ce puci (14.dc)... Jos od 12 dc stoje na toj velicini, i dr kaze jesu mali ali su spremni za pucanje, dodji za par sati da odradimo posao...
Ja dosla, jedan vec puko, drugi se spremao... imala sam bol par sati kasnije, sto znaci da je tajming pogodjen skroz...Ja joj rekoh da hocu blizance, sad ostaje da vidimo hoce li me ispostovati...
Jedino se brinem sto su tako mali... kakve su sanse da postoji jajna celija u njima i to jos zrela ako su tako mali...?
Jeso, sta reci za nasu dijagnostiku... Odes u crkvu, zapalis svecu i molis se da doktorima Bog podari dobru intuiciju, dobar vid i sigurnu ruku...
A antralni folikuli - bravo, to je ono bitno, cista je dosla ali ce otici isto tako...
Mini, svaka ti cast kako izdrzavas...
A da mozda ipak - ...?...?...? Malo samo, uradis testic?
Mozda "budes znala odgovore na sva pitanja"!

A, btw, kakve casove ti drzis?
Nabla, hajde ljubim te, raspitaj se o tim magnetima, Goca mi je prepisala utrogestan sad 1+0+2 a od sledece nedelje - udarna doza 2+2+2... A imam osecaj da me od njega takodje boli glava iako ga ne pijem (vec stavljam...) Vec pocinje da me hvata panika od nove glavobolje...Pa ako ti magnetici mogu da mi pomognu, bas bih volela da se " naoruzam"...
Ja krenula sa nekom terapijom mlakom vodom... Pijes ujutru 3 case mlake vode na prazan stomak...
A onda - stara terapija - smokve na prazan stomak;
Pa onda mlec i propolis na prazan stomak;
Pa onda pauza da sve to deluje na prazan stomak, pa dorucak - po mogucstvu na prazan stomak....
Treba mi jos par praznih stomaka da sve to postignem...
Videcemo, vec primecujem neka poboljsanja u probavi, pa smatram da sam na dobrom putu...
Nema Rikikiki, BMW... Gde ste, sta se desava?