Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Jeste neobicno Lilika...
Mayice - gde si ti? Sta se zbiva s tobom?
Ja -, mislim da se nekako koprcam s obzirom na okolnosti...Imala sam veliku frku na jedno 3 ili 4 fronta, pa sam prosto smorena od svega...
Samo da mi je nekako da odradim neke stvari koje moram pa da zivim...
Eto tako...javicu se ja...
Mayice - gde si ti? Sta se zbiva s tobom?
Ja -, mislim da se nekako koprcam s obzirom na okolnosti...Imala sam veliku frku na jedno 3 ili 4 fronta, pa sam prosto smorena od svega...
Samo da mi je nekako da odradim neke stvari koje moram pa da zivim...
Eto tako...javicu se ja...
-
black magic woman
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm
-
black magic woman
- Aktivan član

MINI,
pod H da si se nacrtala! Ili tamo ili ovde!
Ajde, nedostaješ!
Filippa, šta ima kod tebe?Počinju li pripreme?
Poslala sam Ivani, još posle UZ pp, ali nema od nje ništa, za sada...Poruka stoji i dalje u sandučetu...kod mene...Nablota kaže da možda ona nije kliknula , da je otvori....Svakako je trebala da se porodi, čini mi se još u junu...
Jako bih volela da nam se javi!
Nadam se da je dobro!
Ivić..mi smo uglavnom u vikendici!
Mayice,o, pa gde si i ti?
pod H da si se nacrtala! Ili tamo ili ovde!
Ajde, nedostaješ!
Filippa, šta ima kod tebe?Počinju li pripreme?
Poslala sam Ivani, još posle UZ pp, ali nema od nje ništa, za sada...Poruka stoji i dalje u sandučetu...kod mene...Nablota kaže da možda ona nije kliknula , da je otvori....Svakako je trebala da se porodi, čini mi se još u junu...
Jako bih volela da nam se javi!
Nadam se da je dobro!
Ivić..mi smo uglavnom u vikendici!
Mayice,o, pa gde si i ti?
Cao drustvo...
Evo na kratko... Mama nije dobro ali pozitivna je, sto pomaze.... Tata posustaje, a svesterka se izmotava da chip in... Moracu izgleda otvoreno da zaratim, jer ispada ja nema klince pa treba da potegnem vise ...mada su 'klinci' moje sestre po zapadnim standardima odrasli ljudi....
Ljubac svima...Javim se....
Evo na kratko... Mama nije dobro ali pozitivna je, sto pomaze.... Tata posustaje, a svesterka se izmotava da chip in... Moracu izgleda otvoreno da zaratim, jer ispada ja nema klince pa treba da potegnem vise ...mada su 'klinci' moje sestre po zapadnim standardima odrasli ljudi....
Ljubac svima...Javim se....
-
black magic woman
- Aktivan član

Ih, da ti verujemomislicu na vas dok se kupam,suncam,skitam....
Minka, kako si? Šta se dešava?jesi li sama ..gde ti je dh?Sa tobom ili u stanu njegovom?
Kakve su vesti odavde?
što te nema?Neću da te uhodim na ff, nije u redu dok se sama ne javiš...
Evo ja sam opet kao nešto bolje, nadam se da ću se isčupati već iz ovog prvog trimestra...Približava se double...
Ako dolaziš, javi se obavezno,..možda bi se prošetali malo ...do NS..ionako sam šiznula od ovog kućnog bitisanja, ali nadam se prestanku mučnina, definitivnom, pa će sve biti lakše
Filippa, pa šta se kod tebe radi?Javlja li se lepi Stepan?Ajd, virni ovde...da li su počele pripreme??
Glorija, gde si ti?Ajd, kada svratiš napiši nešto korisno ..za mene...za dalje...
Pozz ostalima