nabla napisao:O-ho, imamo i suportera
Član žirija?Ha?

Pored Glorije?Neutralni?
Hunter,šta te dovelo na našu temu??!
Za sada, samo ja idem u majčicu Rusiju!

I to uskoro.
Bio u Petrovgradu?
Danas mi se dogodilo nešto potpuno neverovatno, tj. nikada do sada...Još mi je događaj u glavi...Bože..
Ovako, molim vas, da li ste ikada cervik i vag. bris radile u privatnim labo?Baš me zanima..sigurno jeste...neću reći o kojoj se lab . radi,...mislim, stvarno,nisam mogla da dođem sebi..fuj!Ma, ne mogu da verujem da neko treba da mi nametne za "normalnim" da to treba , bez ikakvih predrasuda, tobož, da radi jedan medicinski tehničar?Da, rekla sam u muškom rodu!I to, čovek sa info pulta..koji je predhodno obavio adminstrativni deo..naplatu...Bez ikakvih nagoveštaja, krenuo da navlači rukavice, da nisam znala gde se nalazim...Ma, još ne verujem...Raznišljala sam se koji tren..šta se ovo dešava...šta znači to, zaboga?Pitala čoveka, o čemu se radi..ko će i to...Kaže: ja!Ma, molim vas, to nije ginekolog...Može imati i 100godina i biti najružnije biće na svetu ili najlepše, ili, šta već...ali u klinici, a ne da sa ulice uđem u private labo...pa, kao ajd, na leđa...Ma, molim!
Izbacila sam ga napolje!
Tražila sestru!"Kao pacijent bira", kaže ona...pa, naravno, ma kome je tako nešto palo na pamet, ma , da li je moguće da to žene rade?Tako, tek, simuliraju gin. pregled!sutradan ga mogu sresti na nekoj slavi...u prevozu, ej, bre...
Još mi kaže, ako ima neka slobodna kolegenica????Pa, čime li je ona zauzeta to? Jel se za vađenje krvi skidaju, oblače, ...Ma, kakav bezobrazluk, iako u ponašanju tog čoveka nije bilo ničeg vulgarnog i neprofesionalnog, ali, ajde, zamislite sebe...Za mene je to bio zaista nešto krajnje neukusno...I, nije isto ako med. sestra to radi muškom parteneru..NIJE ISTO...aanlizirajte...
Da li se slažete sa mnom ili ne?Eto, zanima me?
Ovo sam radila ovde jer se ne radi u DZ-a, već sa uputom vijaš po Pasteru ili NF...nisam htela ,za 1000din. da se maltretiram, ako ne moram...
Bože, da li ja nisam normalna?Mm je poludeo!A, mislim da ste do sada skontale da je mm skroz ok!A i zahebavale se na račun rusa iz ambasade,sećate se, Stepana...
Šta bi vi uradile?Iskren odgovor, ma kakav da je!Molim.
Nisam ja kriva što mu eventualno ugrožavam radno mesto, trebalo je da o tome razmišljaju...TO nije gin u ordinaciji , niti na klinici..anonimus, ma, dajte!
Kako je kod vas, van?Na šta bi vi naišle?Kažite mi kako je to kanadi, Švajc. Engleskoj...gde god da ste..