Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

O-ho, imamo i suportera :P :wink:
Evo Huntere, zatefterila sam te kao štelu :lol:
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Eto ko nocu banci :oops: ovaj dezura danju spava :oops: . Gde ste?
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

nabla napisao:O-ho, imamo i suportera :P :wink:
Član žirija?Ha? :wink: :roll: Pored Glorije?Neutralni? :wink: :roll: :wink:

Hunter,šta te dovelo na našu temu??!

Za sada, samo ja idem u majčicu Rusiju! :wink: :P 8) 8) 8) I to uskoro.

Bio u Petrovgradu?

Danas mi se dogodilo nešto potpuno neverovatno, tj. nikada do sada...Još mi je događaj u glavi...Bože..
Ovako, molim vas, da li ste ikada cervik i vag. bris radile u privatnim labo?Baš me zanima..sigurno jeste...neću reći o kojoj se lab . radi,...mislim, stvarno,nisam mogla da dođem sebi..fuj!Ma, ne mogu da verujem da neko treba da mi nametne za "normalnim" da to treba , bez ikakvih predrasuda, tobož, da radi jedan medicinski tehničar?Da, rekla sam u muškom rodu!I to, čovek sa info pulta..koji je predhodno obavio adminstrativni deo..naplatu...Bez ikakvih nagoveštaja, krenuo da navlači rukavice, da nisam znala gde se nalazim...Ma, još ne verujem...Raznišljala sam se koji tren..šta se ovo dešava...šta znači to, zaboga?Pitala čoveka, o čemu se radi..ko će i to...Kaže: ja!Ma, molim vas, to nije ginekolog...Može imati i 100godina i biti najružnije biće na svetu ili najlepše, ili, šta već...ali u klinici, a ne da sa ulice uđem u private labo...pa, kao ajd, na leđa...Ma, molim!
Izbacila sam ga napolje!
Tražila sestru!"Kao pacijent bira", kaže ona...pa, naravno, ma kome je tako nešto palo na pamet, ma , da li je moguće da to žene rade?Tako, tek, simuliraju gin. pregled!sutradan ga mogu sresti na nekoj slavi...u prevozu, ej, bre...
Još mi kaže, ako ima neka slobodna kolegenica????Pa, čime li je ona zauzeta to? Jel se za vađenje krvi skidaju, oblače, ...Ma, kakav bezobrazluk, iako u ponašanju tog čoveka nije bilo ničeg vulgarnog i neprofesionalnog, ali, ajde, zamislite sebe...Za mene je to bio zaista nešto krajnje neukusno...I, nije isto ako med. sestra to radi muškom parteneru..NIJE ISTO...aanlizirajte...
Da li se slažete sa mnom ili ne?Eto, zanima me?
Ovo sam radila ovde jer se ne radi u DZ-a, već sa uputom vijaš po Pasteru ili NF...nisam htela ,za 1000din. da se maltretiram, ako ne moram...
Bože, da li ja nisam normalna?Mm je poludeo!A, mislim da ste do sada skontale da je mm skroz ok!A i zahebavale se na račun rusa iz ambasade,sećate se, Stepana...
Šta bi vi uradile?Iskren odgovor, ma kakav da je!Molim.
Nisam ja kriva što mu eventualno ugrožavam radno mesto, trebalo je da o tome razmišljaju...TO nije gin u ordinaciji , niti na klinici..anonimus, ma, dajte!
Kako je kod vas, van?Na šta bi vi naišle?Kažite mi kako je to kanadi, Švajc. Engleskoj...gde god da ste..
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

nabla napisao:O-ho, imamo i suportera :P :wink:
Član žirija?Ha? :wink: :roll: Pored Glorije?Neutralni? :wink: :roll: :wink:

Hunter,šta te dovelo na našu temu??!

Za sada, samo ja idem u majčicu Rusiju! :wink: :P 8) 8) 8) I to uskoro.

Bio u Petrovgradu?

Danas mi se dogodilo nešto potpuno neverovatno, tj. nikada do sada...Još mi je događaj u glavi...Bože..
Ovako, molim vas, da li ste ikada cervik i vag. bris radile u privatnim labo?Baš me zanima..sigurno jeste...neću reći o kojoj se lab . radi,...mislim, stvarno,nisam mogla da dođem sebi..fuj!Ma, ne mogu da verujem da neko treba da mi nametne za "normalnim" da to treba , bez ikakvih predrasuda, tobož, da radi jedan medicinski tehničar?Da, rekla sam u muškom rodu!I to, čovek sa info pulta..koji je predhodno obavio adminstrativni deo..naplatu...Bez ikakvih nagoveštaja, krenuo da navlači rukavice, da nisam znala gde se nalazim...Ma, još ne verujem...Raznišljala sam se koji tren..šta se ovo dešava...šta znači to, zaboga?Pitala čoveka, o čemu se radi..ko će i to...Kaže: ja!Ma, molim vas, to nije ginekolog...Može imati i 100godina i biti najružnije biće na svetu ili najlepše, ili, šta već...ali u klinici, a ne da sa ulice uđem u private labo...pa, kao ajd, na leđa...Ma, molim!
Izbacila sam ga napolje!
Tražila sestru!"Kao pacijent bira", kaže ona...pa, naravno, ma kome je tako nešto palo na pamet, ma , da li je moguće da to žene rade?Tako, tek, simuliraju gin. pregled!sutradan ga mogu sresti na nekoj slavi...u prevozu, ej, bre...
Još mi kaže, ako ima neka slobodna kolegenica????Pa, čime li je ona zauzeta to? Jel se za vađenje krvi skidaju, oblače, ...Ma, kakav bezobrazluk, iako u ponašanju tog čoveka nije bilo ničeg vulgarnog i neprofesionalnog, ali, ajde, zamislite sebe...Za mene je to bio zaista nešto krajnje neukusno...I, nije isto ako med. sestra to radi muškom parteneru..NIJE ISTO...aanlizirajte...
Da li se slažete sa mnom ili ne?Eto, zanima me?
Ovo sam radila ovde jer se ne radi u DZ-a, već sa uputom vijaš po Pasteru ili NF...nisam htela ,za 1000din. da se maltretiram, ako ne moram...
Bože, da li ja nisam normalna?Mm je poludeo!A, mislim da ste do sada skontale da je mm skroz ok!A i zahebavale se na račun rusa iz ambasade,sećate se, Stepana...
Šta bi vi uradile?Iskren odgovor, ma kakav da je!Molim.
Nisam ja kriva što mu eventualno ugrožavam radno mesto, trebalo je da o tome razmišljaju...TO nije gin u ordinaciji , niti na klinici..anonimus, ma, dajte!
Kako je kod vas, van?Na šta bi vi naišle?Kažite mi kako je to kanadi, Švajc. Engleskoj...gde god da ste..
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

...nisam htela... :roll: čim je neka drama, oma :wink: multipliciram... :wink: :roll:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

..........I same znate da sam se rastužila :wink: što mi nije zapao neki zgodnjičavi rus...za embrio transfer,ali ovo.......................................
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Pa, da se odjavim ja?Ja preteram sa detaljima, sa dramom nemam nikakve veze...
no comment

:wink: :lol: 8) :wink: :lol:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Sta se to ovde zakuvava? :wink:
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Zezanje na stranu.. ... Kapiram te skroz Lilika... Nije mu fazon.... - ono sa saltera pravo u...

Kako covek uopste moze da ima straight face? :roll: :wink: :lol:

Kakko ste danas?

MM - RAzmislja da vidi shrinka .... Now ovo su pomaci sumadijskih razmera ...Pre ce se pomeri cela Sumadija.... Verovatno ga uhvatilo u momentu... Cak je reako da se nekorektno ponasao u zadnje vreme..... Ne snalazi se veli....Da se pati vidim...ali kakve ja imam vajde od toga? :o :oops:
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

:oops: :oops: :oops: Drama kod mene veceras.... :roll: :oops:
DH doso' kuci...Izgubio posao.... a ja nemam ni cokolade ni vina... #ebiga.... Sta cu sad? :roll: :o Mislim s njim? :o :cry:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Mini,
da li je to istina?Ne bi me iznenadilo da malo nja-nja..da pokušava na sve načine da iskamči tvoj "povratak"na staro...???
To sam ti htela reći, prošlog puta, ne da izgladiš, već da je on bio baš izričit-ucenjivač, u nekom smislu, čim je propznao kod tebe odlučnost i rešenost...sada traži moduse...Kapiraš?Nije mu do promena, iako se razmahivao time?ako prihvati još jedan pokušaj, sa tobom, to je nešto drugo...Ipak 16god zajedno...Mislila sam upravo da će mu ponašanje oscilirati...igrati na sve karte...od iskamčivanja saosećajnosti..pa do frkisanja?!

Tanja, šta ti nije jasno? Kome je muškarac, tehničar, to radio?Ajde, u malom gradu, u velikom, van Srbije...kome, gde?Od kako su se pojavile priv. labo išla..do sada, nikad!

Misliš na Minin citat?Moj?Pa, kakve ja veze imam sa dramom... :wink: :roll: :o Ja živim život 100% sa svim mogućim i nemogućim stvarima...koje ga čine..
Ionako ne uzimam za ozbiljno Miniku.....
A, čitalice bi mogle i malo da se jave, a? :wink: :roll: :lol:
A, ona zna da je volim!Čudo! :wink: :roll:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

tanja68 napisao:Sta se to ovde zakuvava? :wink:
Tanjice, nastradaćeš večeras od mene :wink: :oops:

Uči engleski, inače, ima cervik. i vag. bris da ti uzima tekničar:wink: !!!
Šalter službenik!Sutra radiš UZ, ocinkariću te, možda radi i vag. sondu! :wink: :roll: :o
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Samo se ti Lilka zezaj samnom, sad cu da ti ispricam kako sam ja prosla pre par godina. Odem ti ja u priv. ordinaciju da mi uzmu briseve, udjem sve kao u op. sali, super. Javim se kod devojke na salteru i ona kao sacekajte sad ce doktor. Dobro cekacu ali nije meni jasno sta ce mi doktor, al ok. Pojavljuje se stariji gospodin u belom mantilu, vidim taj je. Legnem lepo namestim se covek fino uzme mi briseve, obucem se i on me tu pita" Gospodjo jel bilo sve u redu?" Naravno doktore zasto me to pitate? " Eto gospodjo obicno nemam priliku to da pitam pacijentkinje pa me interesuje?" " u svakom slucaju moje pacijentkinje se nikada do sada nisu ni zalile jer znate gospodjo ja sam PATOLOG." E Lili to ti je dozivljaj, zamisli kako sam se osecala, a sto je jos veci fazon svi su sem mene to znali, samo ja naravno nisam :wink:
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

AHHHHHHHHHH Lili - ovaj moj bosanski deo uvek gets the better of me... :roll: :wink:

kako si inace... Sva si nam se uzdramila....Udaras mi competition.... :lol: :wink:

Tanjeska....- What have you been up to? Kako Engleski?
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Misliš na Minin citat?Moj?Pa, kakve ja veze imam sa dramom... Ja živim život 100% sa svim mogućim i nemogućim stvarima...koje ga čine..
Ionako ne uzimam za ozbiljno Miniku.....
UHHHHHHH - pa ovaj deo nisam ni videla.... Auh Lilika... Pa zar tako :o :oops:
Odgovori