Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
belab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 3:17 pm

Post od belab »

jucyfruit, ta klinika je http://www.hannamfertility.com/ . I ja sam tek saznala za nju. Pa ako se odlucis zelim ti sve najbolje. U kojim klinikama si ti bila?
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Mini napisao:
...Svraticu posle ponoci, mozda oko 3ojke... Nabla ako si tu, javi se... :wink:
Večeras JA svraćam...
:lol: :wink: :lol: :lol:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Lily-an napisao:
Mini napisao:
...Svraticu posle ponoci, mozda oko 3ojke... Nabla ako si tu, javi se... :wink:
Večeras JA svraćam...
:lol: :wink: :lol: :lol:
....a dotle, znate šta mi je mm rekao danas?

Šta svaka žena, današnjice, mora imati u svojoj tašni, pored standardnog sadržaja?? :wink: :lol: :P :wink:
Ne bi mi palo na pamet...
Kažem vam, kažem...samo da dođem sebi...malo.. :wink:
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Cokoladu? :D

Tampone :o

Kondome u razlicitim bojama i velicinama 8)

Ne pada mi nista drugo na pamet :roll: :wink:

Ahhhhhhhhhhhh.... rumpit rabbit? :lol: :lol:

Vidimo se Lilika....
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Evo malo da se zezamo nocas... Ko dezura?

A radio station in Australia ran a phone-in competition to find the most embarrassing moment in listener's lives. The final four were 4th Place.
"While in line at the bank one afternoon, my toddler decided to release some pent-up energy and started to run amuck. I was finally able to grab hold of her after receiving looks of disgust and annoyance from other patrons. I told her that if she didn't start behaving herself, right now, she would be punished. To my horror, she looked me in the eye and said in a voice just as threatening, 'If you don't let me go right now, I will tell Grandma I saw you kissing Daddy's willie last night.' After this enlightening exchange, the silence was deafening. Even the tellers stopped what they were doing. I mustered the last of my dignity and walked out of the bank, with my daughter in tow. The last thing I heard as the door closed behind me were screams of laughter."

3rd Place. It was the day before my 18th birthday. I was living at home, but my parents had gone out for the evening, so I invited my girlfriend over for a romantic night alone. As we lay in bed after making love, we heard the telephone ringing downstairs. I suggested to my girlfriend that I give her a piggy-back ride down to the phone. Since we didn't want to miss the call, we didn't have time to get dressed. When we got to the bottom of the stairs, the lights suddenly came on as a whole crowd of people yelled SURPRISE'. My entire family - parents, grandparents, aunts, uncles, cousins as well as my friends, were standing there. My girlfriend and I were frozen on the spot in a state of shock and embarrassment for what seemed like an eternity. Since then, no one in my family has planned any surprise parties

2nd Place. A lady picked up several items at a discount store. When she finally got up to the checkout, she learned that one of the items had no price tag. The checkout girl got on the public address system, which boomed out across the store for everyone to hear, "Price check for Tampax supersize". But it got worse. Someone at the rear of the store apparently misunderstood the word Tampax' for 'Thumbtacks', and replied in a business like tone, his voice booming over the same public address system: "Do you want the kind you push in with your thumb or the kind you belt in with a hammer?"

1st Place. And the winner is . . . This happened at a major Australian University, during a biology lecture. A professor was discussing the high glucose levels found in semen. A young woman raised her hand and asked, "If I understand you correctly, you are saying there is as much glucose in male semen as in sugar?" The professor responded, "yes, that's correct", adding some statistical data to his lecture. Raising her hand again, the girl asked, "Then why doesn't it taste sweet?" After a stunned silence, the whole class burst out laughing. The poor girl turned bright red, and as she realised exactly what she had inadvertently said, she picked up her books, and without another word, walked out of the class - and never returned.However, as she was heading for the door, the professor's reply was a classic. Totally straight faced, he answered her question. "It doesn't taste sweet because the taste-buds for sweetness are on the tip of your tongue and not in the back of your throat."
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Cena reprofita -najnovije sa ff

Prices. OK, with OE the price is 1100 Euro standard package. He does ICSI as standard on older eggs, so that's on top, and if you go to 5 days you will also having extended culture priced at around 250.

My bill came to 1750 euros (which was all of the above plus the Pregnyl shot).
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Sta - nema nikoga :(
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Tu sam ja al ne znam engleski :wink:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Kakvo je to noćno bdenje bilo? :x :o :wink: Ja se srušila sinoć..zaspala...
Dobro jutro.
Ovako,
Danas bi trebalo da krene i Climara i Divigel...poslao K.Konačno se javio..a istovremeno, sinoć, pošli i neki ljudi iz Mađarske, koji donose Divigel!Dakle, tamo može i bez recepta!!!
Da ne zaboraviim, za one koje su u Srbiji,i iz regiona :wink:..vredi pogledati www.apoteka.tv...nalaze se u Beogradu...moguća isporuka i on-line, sve bez recepta...Kod njih naišla na Climaru, ali kada zvala- nema!Ima Yasmine, Diane..i još svašta nešto...Kada razgovarala sa predstavništvom Bayera, rekli mi da slobodno naručim od njih, ako imaju, da se hormonski preparati ne falsifikuju(pitala i to, šta ću kada sam kontrol frik..) :wink:

Ivana,
hvala ti najlepše, ....rekoh..kao da si mi ih dala..
Filippa,
hvala i tebi na traganju,tek sinoć vidoh da nije otišla moja pp,...neće nešto...da prebaci do Makedonije :wink:
Inače, dr. se nije oglasila, iako je pitala za kombinaciju sa Estradotom...možda zato što zna da imam do kraja meseca...pa, ko veli, nije hitno...
Nabla, :P :P :P

Tanja, kako misliš, kao missica, da promovišeš mir u svetu, ha, bez engleskog? :wink:
Minika,
lepo mi zvučiš!Drago mi je zbog toga, ..biće i minus faza..ali, kratkotrajnih, nema obeshrabrivljanja...Šta bi sa tepisima?Mi to ovde dajemo na čišćenje
:wink: ...odavno..... :wink:
Belab,dobrodošlica
:P Eto, i naša Džusika je tamo...ovo sam od Mini preuzela...Juicy, ne smeta?
Ja danas idem da uradim bakteriološki...da dobijem u vremenu, ako bude nekih koka...da se to sanira...Vreme mi je da krenem sa prikuplajanjem rezultata..Traže krvnu sliku...glucosu..Čokolade spominjete...definitivno moram da se smirim....Da li ću doživeti da se i meni ne jede čokolada?To mi je malo verovatno...
.......Možda mi se dr. ne javlja, jer ne zna šta da mi odgovori...pisala joj da ću imati problem da dobijem od lekara opšte prakse potvrdu: state of common helth-opšte zdravstveno stanje i da "nema kontraidikacija za trudnoću"..Ta moja dr. se boji da stavi svoj pečat ..otovreno mi rekla...kaže, tako nešto kod nas izdaju interniste...Šta ću uraditi po ovom pitanju, nemam pojma...Od interniste mogu da nabavim bez problema, ali ove moje rujke, baš insistiraju, a žena se boji..razumem..ali...kako ću...pokušaću da je ubedim sa potvrdom ginekologa...
Šta sam zaboravila?
Ah, da, ...šta moderna žena( mm misli da sam ta
:wink: ) treba da ima u tašni?Mali usb mem-fleš!A?
Mogu da zamislim sebe kada pobrkam usb..pa ubodem ovaj moj gde pakujem snimke UZ :wink: :oops: :wink:
Da li da radim danas samo cervikalni ili i vaginalni bris?Nije isto?A, napisali samo bakteriološki...
Onako, osetih, kako me prožimaju neki žmarci, zubiće se stegli...neka laka tremica...Počelo prikupljanje rezultata...Moram da tempiram rok njihove važnosti...i tako to...
Inače, pala prva ljubičasta krpica....Svratila u WS...naišla na neko sniženje...kupih sebi pidžamicu...ko ode do njih ,ovde u Bgd-u,... znaće tačno kakva mi je pidžamica

:wink:
Ćaos, drage moje...
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Što mi je lep ovaj predhodni postić :wink: ...Koliko mališana... :P :P :P
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Lepo sto si sredila sve to sa Lekicima.... Lili - koliko ces da trazis da ti stave? Mislim na deccicu, OK? :lol: :wink:

USB:? A ja mislila nesto more exciting? Ebiga....

Tepisi - kod mene u domacoj radinosti... Skuplje ciscenje nego tepih koji sam kupila pre 5 god....

Tanja - u pravu Lilika.... Ne mozes u Misice be engleskog... Kako to?

Dzusika - sta nam radis i kako napreduju pripreme....?

Nabla - bas jedva cekam mart... Ovaj quote za reprofit cene je od proslog meseca... Julianne sa ff isla sa sopstvenim jajcima i ostala trudna iz prvog pokusaja...

OK - odoh u setnju - da se borim protiv minusa,,,, Sinoc bila na bazenu... nigde ni zive duse...Ceo bazen samo za mene... MM trazi sobu (ne moze kao da nadje nista, a drugar ga odbio :roll: ) i navodno treba da izgubi posao sledece nedelje... :roll: :roll:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Znaci nema mi druge nego da sednem i zagrejem stolicu :oops: a i sta bi drugo kad i onako nista ne radim. Mini tvoj muz ima iste fazone kao ja i on trazi izgleda sobu kao i ja posao a moli boga da ne nadje :wink: .
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

A De ste, što bi kazala Mini? :wink:
Minika, he,he, koliko će da mi stave...2. Neće više.Ne mogu da insistiram, to je to.Valjda.
Mini, u vezi usb-a, ...bože, šta si ti sve nabrajala...nemaštovito!Sve zavisi od okolnosti, ambijenta, konteksta, vizure...situacije, uh, .... usb može da bude interesantna spravica,............................................ja u glavi već scenario......

Odoh na spavanje....

Tanja, a ko vam finansira sve postupke, mislim , kada ne radiš? :roll:
Ovako je i Mini radoznala....da, da,... :wink:
Odoh na spavanje...i to je deo priprema....Nije izgovor ... :wink: :roll:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Lili nisi previse radoznala nego me cudi zar ti sumnjas da ovakva lepotica ne moze da nadje sponzora :wink: . Zezam se naravno radila sam do skoro pa se nesto tu skupilo parica a sada ne radim bas zbog toga sto nisam mogla sve ove postupke da uklopim sa poslom :evil: tj. moja bolovanja posle transfera. Morala sam da biram i ja izabrala ovo posto mi je hitnije jer imam godinica toliko koliko imam :wink: .
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Tanja - razumem skroz - ja sam isto prvo prestala da radim 6 meseci a posle sam vijala part-time sljaku....a sad evo opet full-time... Sasvim se slazem sto se tice prioriteta.... Bice posla i posle... Drzim fige za tretman... Kad kreces u postupak....

Lili - sto bre pa nemastovito...? :lol:

Cao svima... Evo bas sam mislila kako cu da provedem udovicko vece sama kod kuce... kad ono poziv za izlazak... Bas mi se nije ostajalo kuci mada imam da ispunjavam formulare za posao....

Ljubac... Hoce neko dezura veceras? :wink: :lol:
Odgovori