Divigel stigao sinoć iz Mađarske...
a treba i iz Rusije da stigne, ali ne znam još ni da li su krenuli, ni stigli, po kome je K poslao...I on šalje Divigel...koji je skoro duplo jeftiniji u Mađarskoj...saznala, ovih dana, u raznim kontaktima, da su u Mađarskoj cene kontolisane..pa je kao sve jeftinije, a da u Rusiji imaju tzv., slobodno formiranje cena...zato su skuplji, u odnosu na EU.....

...hehe..ali su im cigare najjeftinije...
...ja se budim, kao što vidite, u cik zore...ne mogu da izdržim uveče...spava mi se...Svako jutro skoro se probudim sva mokra od znoja...toliko da moram da se odmah presvlačim...kosa mi se čak ukovrdža

...od preznojavanja...nemam više onako izražen bol u grudima...mislim da je to krenulo sa upotrebom gela i flastera...A, kao koristi se upravo za anulaciju valunga???Kako to?
Idem da radim nešto za posao...što pre da završavam zaostatke...pa da batalim sve..polako...
Mini,
znaš li koje su cene karata za pozoritše u Londonu?Ovde nisu jeftine...Dva puta smo ulazi u SP u dvorište jednog njihovog teatra...baš rešila da ga posetim ovoga puta...Da vidim kako izgleda to kod Rusa...Prošlog puta mi krenuli u razgledanje, kada tamo u dvorištu, prilaznom delu, njihova policija legitimisla neke...
Ljudi, ne rekoh, NEMA VIŠE ni jedne podvarijante viza za Rusiju..pre neki dan potpisali sporazum o ukidanju, definitivnom...obostranom...trebalo je i ranije, a ne ove smešne varijante viza...izdaje ti naša policija...bezveze..Vidim na ff da ih to prilično zeza...
Ruska vlada donela odluku, u novembru, da se registracija stranih turista, ima vršiti u roku od 24h, od ulaska u zemlju...a bilo u roku od 72h...hmm, rujke...
Ne znam da li ta obaveza važi sada za nas, bezvizne strance...
Mini, skoro da te je teško prepoznati

u odnosu na nekoliko meseci ranije...Meni sve izgleda u redu..kako se odvija kod vas...od rigidnog stava da neće da čuje, ni po cenu razilažanja vas dvoje..za tvoj novi pokušaj, možda sve to , na kraju, dođe na svoje mesto,....
Šta ima novoga, kod vas ostalih?
Evo, povlačim se ja...