Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Nina - Sta je s tobom... Nikad nisam primila tvoju pm... Mozes da je ponovo posaljes...

Husband bas otisao s drugarom na brod... Nije bas prijatan prema meni, ali ja vrlo nice i caring prema njemu... Puna empatije... Bas da vidim da li deluje ona biblijska... Ljut je i ogorcen na mene pa to ti je i sve je nekako moja greska posto ja ne proizvede dete ...A ovo sa sobama je pateticno posto on ima svoj stan koji je izdao i nece da da otkaz stanarima... pa se kao sad jadan seli u neku sobu nakon svih ovih godina .... Pa ne moze nista da nadje... Kao nema gde da ode... a ja sam onda kao neka babaroga... :o :evil:
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

Mini napisao: ali ja vrlo nice i caring prema njemu...
Hmmm, da se covek zamisli :lol:
Sad se duri... :roll:

Mini, to je full cena u Reprofitu...sve komplet...ICSI + stimulacija?

Lily, jel stiglo?

Pozdrav svima...
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Ne znam da li je ona imala icsi - rdila je sopstvena jajca sa dnor spermom... ali mislim icsi je samo 100 evra extra... nije skupo ....Ovo je bilo sa stimulacijom yes....

nikog nema....

Bila sa dve drugarice bas sam se lepo provela....
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Mini ::
ali ja vrlo nice i caring prema njemu...

Hmmm, da se covek zamisli
Sad se duri...
Ne znam isprobala sam celi repertoar.... Tough je situacija... Ova Engleskinja mi pisala da sto god da sam uradila ili nisam, 'doesn't invite or deserve being placed in the situation I am in...It's cruel or harsh and perhaps a measure of your partner's pain as people often punish or lash out to those closest to them. But I think you see that and with clarity, action and direction can become possible'.

Mozda ovaj moj bosanski deo ne vidi clarity... pa otud lack of ation or direction.... Nemam pojma vise...

Ajd bok cure....

Gde nam je Riki?
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

tanja68 napisao:Lili nisi previse radoznala nego me cudi zar ti sumnjas da ovakva lepotica ne moze da nadje sponzora

Aaaaa, neće moći ni to!
Zna se ko je ovde sponozo :wink: :wink:a! Tj. ko je našao sponzora!

"Mini, to je full cena u Reprofitu...sve komplet...ICSI + stimulacija?"

Nabla, prema onome čega se ja sećam, :wink: mislim da je ipak ICSI nekoliko stotina evra, više.I, čini mi se da je u Reprofitu, Pronatalu..i dr. oko 1800 sve: anestezija, punkcija, da i lekovi za stimulaciju-njihovi, icsi, ma onako sve baš, po ceni od najviše1 800, dok je bez icsi oko 1100-1300..U Avi je bez ICSI 2045evra, sa ICSI 2990evra...a oni su, znamo, baš najskuplji...mene je cena u Češkoj ivf-a baš iznenadila..Naravno, u odnosu na naše :evil:
Moja kolegenica planira odlazak u Italiju, za par meseci...A išla i na Avin sajt..Pa se premišlja...Misli da ću i ja to raditi...U Leskovcu rade za 3500evra..to je stvarno extremno u odnosu na cene u Češkoj, pa čak i u Rusiji...
Ako ovde nisu uključeni lekovi za stimulaciju, a ide na preko 2000e, zašto ne uraditi tamo gde ljudi sasvim izvesno rade profesionlano..A i onaj dr. Zadori iz Mađarske, iz Kaali , ima mnogo zadovoljnih i uspešnih tretmana..
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Divigel stigao sinoć iz Mađarske...
a treba i iz Rusije da stigne, ali ne znam još ni da li su krenuli, ni stigli, po kome je K poslao...I on šalje Divigel...koji je skoro duplo jeftiniji u Mađarskoj...saznala, ovih dana, u raznim kontaktima, da su u Mađarskoj cene kontolisane..pa je kao sve jeftinije, a da u Rusiji imaju tzv., slobodno formiranje cena...zato su skuplji, u odnosu na EU.....:evil: ...hehe..ali su im cigare najjeftinije...:x

...ja se budim, kao što vidite, u cik zore...ne mogu da izdržim uveče...spava mi se...Svako jutro skoro se probudim sva mokra od znoja...toliko da moram da se odmah presvlačim...kosa mi se čak ukovrdža :x ...od preznojavanja...nemam više onako izražen bol u grudima...mislim da je to krenulo sa upotrebom gela i flastera...A, kao koristi se upravo za anulaciju valunga???Kako to?

Idem da radim nešto za posao...što pre da završavam zaostatke...pa da batalim sve..polako...
Mini,
znaš li koje su cene karata za pozoritše u Londonu?Ovde nisu jeftine...Dva puta smo ulazi u SP u dvorište jednog njihovog teatra...baš rešila da ga posetim ovoga puta...Da vidim kako izgleda to kod Rusa...Prošlog puta mi krenuli u razgledanje, kada tamo u dvorištu, prilaznom delu, njihova policija legitimisla neke...

Ljudi, ne rekoh, NEMA VIŠE ni jedne podvarijante viza za Rusiju..pre neki dan potpisali sporazum o ukidanju, definitivnom...obostranom...trebalo je i ranije, a ne ove smešne varijante viza...izdaje ti naša policija...bezveze..Vidim na ff da ih to prilično zeza...
Ruska vlada donela odluku, u novembru, da se registracija stranih turista, ima vršiti u roku od 24h, od ulaska u zemlju...a bilo u roku od 72h...hmm, rujke...
Ne znam da li ta obaveza važi sada za nas, bezvizne strance...

Mini, skoro da te je teško prepoznati :wink: u odnosu na nekoliko meseci ranije...Meni sve izgleda u redu..kako se odvija kod vas...od rigidnog stava da neće da čuje, ni po cenu razilažanja vas dvoje..za tvoj novi pokušaj, možda sve to , na kraju, dođe na svoje mesto,....

Šta ima novoga, kod vas ostalih?
Evo, povlačim se ja...
:wink:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Mini,
možeš li po Britanskim zakonima da imaš i drugo drževljanstvo...npr. da ne putuješ sa njihovim pasošem...,
ovde su baš aktuelna dešavanja-predaja zahteva i za dvojno drževljastvo....
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Nabla - ako je kod nas cena 3000-3500 evra, ja bih defo rekla vredi mozda razmisliti i o drugim opcijama... Usluga je profesionalna i nema liste cekanja... Imaju varijante da se iznajme apartmani od ljudi...svi detalji na ff sto je jeftinije nego hotel, a ima i supermarketa blizu...

Lili - cene karti u pozoristu... £25-£30 najeftinije u matinee kombinaciji... Ja samo na ove idem jer mi je preskupo da platim vise....

Englezi dozvoljavaju dvojno drzavljanstvo, ja imam oba...ali putujem uvek na britanski pasos...srpski ni nemam trenutno tbh...Znaci li to da ljudima iz Srbije ne treba vise viza za Rusiju...?

Kako napreduju tvoje prirpeme za put? Jel to imas hot flashes?

Ja ne pokusavam nista da izgladim sa mm, samo hocu da se stvari okoncaju na ovaj ili onaj nacin a uz to civilizovano ako je moguce hence necu da se svadjam... Ne odgovara mi status quo bez promena ....

Kako svi ostali?

Ajd javite se...
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Jeste Mini ne trebaju vise vize za Rusiju ali samo za boravak do 30 dana. Vise valjda i ne treba :wink: .
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Dovoljno za tretman.... Ko bi inace isao u Rusiju anyway?

Kako si ti Tanjce...? cime se zanimas....

Uff - bas citam na ff - dve donorasice imaju bleeding ... Nikad kraja frci... ebiga.... Za Wendy mii bas zao jer joj je umro decak od 2 meseca...

De ste sve?
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

..vikend...
...zavisi....od aktuelnosti naših situacija....pojedinačno...
Ja ću da pobegnem od vas, kada se budem pripremala...hehehe..sada sam tu...
Ma, gde da pobegnem, kada ja ne mogu bez vas....A vi morate sa mnom...hihihi
Poslednjih dana, moram da vam priznam, nekako počinjem da se radujem...i čekam...kada će,kada će, kada će...kao da odbrojavam...Zapravo, kao da jedva čekam..???
Jes, Tanja je u pravu ovo za do 30 dana... :wink:

Mini,a što ne bi išao anyway, u Rusku federaciju?Nisam stogla da vam kažem, Sankt Peterburg je impozantan grad..u svakom smislu!
Deco, stigli mi preparati!Sve! Svi!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Evo me ucim engleski :oops: nemojte da me prekidate. Izgleda da me hvata frka sto u utorak i mam zakazan prvi uz pa cu verovatno ja nocas biti na dezurstvu ovde :wink: .
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Ne daj se Tanja... Sve naj

Lilika - ma lepa je Rusija - nego me nervira njihova birokracija ... Bila ja kao apsolvent Engleskog u Rusiji... Nismo imali para za Englesku... Ebiga....
Obisla mnogo lepih stvari ....

Evo popuni formulare za posao... Puna 2 sata....
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

I ja sam bio i obisao svasta lepo! Ako mogu pomoci dobrim poznanstvima u njihovom sistemu, za rad novih bebaca, vrlo rado!
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Naravno, mislio sam na administracioni sistem RF, da me ne skontate krivo.

Lilika - ma lepa je Rusija - nego me nervira njihova birokracija
Odgovori