Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

Tanja, e bas sam menopauzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... :lol:

jeste, jeste...bese prirodni IVF.... :lol: ....
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Nabla - ali rodjaci u ~turskoj jos naplacuju extra za lekove - sto moze biti poprilicno... Jeste tehnicki deo je 1000 evra, mislim da je icsi bio samo extra 100 evra sto je mnogo jeftinije nego bilo gde drugo... Dobri sa poor respnderima... dace ti protokol koji hoces... + heparin + injectables... Mozes sama da ga put together... Also daju imunologiju as well...
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Belab - dobrodosla ovde na forum... Stavi potpis da znamo sta si radila do sada... Ovde vesela ekipa u...glavnomm... Neke od nas ponekad preteraju sa detaljima ili dramama raznorazne prirode ali vecina crowd normalna i OK>... :wink:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Auuuuu Nabla pomesala misice :wink: . Eto zene samo da vam pokazem da cak i sa dobrim hormoncicima, kad su dobri ja im tepam, moze da ne valja. :cry: Sta da kazem nego da ne valja kad do sada sve kao bude super a na kraju corak :evil: .Naravno necemo gubiti nadu nego idemo dalje. Meni se dr bas i odlucila za prirodni jer imam tih 40 godinica, mada izgledam kao da imam 20 :wink: ,i ne znam koliko dugo ce izdrzati ti hormoni na tom nivou posto vreme ipak cini svoje a i predhodne stimulacije.Zato idemo da vidimo kako ovo izgleda pa mozda nam se i posreci :P .Pozdrav svima i puno hvala na komentaru za nalaze posto ja o tome nemam pojma. u svakom slucaju javljam se.
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Mini napisao: Neke od nas ponekad preteraju sa detaljima ili dramama raznorazne prirode ali vecina crowd normalna i OK>... :wink:
Pa, da se odjavim ja?Ja preteram sa detaljima, sa dramom nemam nikakve veze...
:( :cry: :roll:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Taman posla to nikako onda cu poceti ja :wink:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Mini napisao:O ....Lily .... Lilly 17 from ff is writing how she met a Serbian couple whilst in AVA st Petersburg? This wasn't you by any chance?
Naravno, ne! Ona je samo tako trućnula...Jer, inače, nema pojma gde je Srbija!Niti bi "identifikovala" srpski par...već je lupila, pošto mi je par puta pisala na pm...pa ko veli...tamo idu srbi....ima ih...
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Ogledalo, ogledalo, ko je najlepsi na svetu? :wink: :lol:
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

Mini napisao:Nabla - ali rodjaci u ~turskoj jos naplacuju extra za lekove - sto moze biti poprilicno...
Na koje lekove si mislila? Pise im na sajtu da je ICSI 2250 $ + extra medication 1200 $ i da je u tu cenu ukljucen i assisted hatching i kultivacija do blastociste ako se ukaze potreba i mogucnost za tim, kao i transfer od aviona do hotela/klinike.

A postupak + hotel sa 3 zvezdice sa 17 nocenja (dvokrevetna) i doruckom je ukupno 4650 $. U principu, to i nije losa cena ako na boravak u Istambulu gledas kao na turizam + tretman :lol: . Svasta bi se dalo videti za tih 17 dana :P :P :P
Mini napisao:Also daju imunologiju as well...
Sta konkretno, light varijatna u vidu kortikosteroida ili one heavy varijante tipa IVIG i LIT ? (nista ne spominju o tome)

Tanja, jesi li proveravala kariotip ploda? Mozda imas neki imuno problemcic, a da su jajca Ok?

Mayice, planiras li ti neku akciju?
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Ja sam Nablice na tom misedu kada mi jr radjena i kiretaza nosila uzorak na genetiku ali kao i masa drugih gluposti tako mi se tada desilo da mi nalaz uopste ne urade. Mozes misliti kakav mi je ted bio sok i haos :evil: . Poslednji put kada sam pitala dr za genetiku rekla mi je da nista od tih stvari ne radim i da jedino sto mogu to je kad jednom ostanem trudna i dodjem do amnio da to uradim.Al do toga treba doci, zar ne?Sad cu videti sta ce biti sa ovim a ako opet ne bude nista onda moram nesto i tu raditi bez obzira sta kaze :wink: .
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Ja sam nesto racunala da bi me kostalo oko 5 k da odem i platim medicinu i sve ostalo... Mislim Miranda 7 je doplacivala 500 funti extra na kvotiranu cenu lekova jer je uzimala punu dozu 450 iu od cega mislim 300 fsh + 150 lh.

Turci rade lit - nisam sigurna za ivig, ali lit defo rade, tweety pie on ARGC chatters je radila tamo...

Cesi u Reprofitu rade laganu varijantu imunologije... ali Repromedu treba proveriti... Mozda oni rade nesto vise...

Ima varijanta i sa Serum klinikom u Grckoj - Dr Penny - Imaju strava dobri reviews o njoj... I u Atini bi moglo stosta da se vidi... Samo ti dajem malo food for thought....

Uff - nocas bas nisam mogla spavati, pa onda odrapim jutros... Ustala u podne... Bas ne volim kad mi tako pocne dan.. Al u tri ujutru sam bila totalno budna.... Da proverim poruke, pa sam off... Puno posla....

Kako ste mi vi?
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Tanja - ne zvuci bas korisno to sto su ti rekli... Bar si mogla da otkrijes zasto sil imala miscarriage, tako da se eventualno nesto poduzme... Mislim da zvuce vrlo grubo... Kad kreces u postupak..?
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Uvek nesto zaboravim...

Nina - kako si nam ti? Kad je postupak? Je si li dobro?

mayice - sta ces ti da radis?

Lisy - Neki planovi?

Lily - nadam se da pripreme teku dobro...

Na tusiranje pa da se organizujem...
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Mini ne da je glupo nego nemam reci ali sad tu ne mogu ama bas nista osim da lupam glavu i napravim jos gore. Sledece nedelje idem na prvi uz pa cu videti sta kaze i ako je sve ok onda cu probati da odradim ovaj prirodnjak, pa da vidim i to. Ako ni ovoga puta ne bude nista moracu sama da cackam po nalazima, naravno uz vasu pomoc, pa sta bude. :P
lisy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 10:01 pm

Post od lisy »

TANJA,blago tebi i dalje im tepaj.Pade mi na pamet, kako sam negdje gledala u onim emisijama o pozitivnoj energiji i svemiru koji nas okruzuje i da mi to mozemo proizvesti pozitivnim misljenjem.Bio primjer o dvije case vode,jednoj se tepalo a drugoj govorilo svasta ruzno i naknadnom analizom ustanove da kristali u vodi kojoj se tepalo su puno ljepse strukture od druge jadnice.............napomena:samo sam gledala :wink:

pozz
Odgovori