tvoj muž tužan, kažeš? Skroz normalno...Pokidani ste...Ali, meni se čini da iz tuge uvek prozilaze dobre, pametne odluke, plemenite...Koliko god on sada da ne zna na koju će stranu.Pustila si mail klinikama...to je dobro.A da imate neki odmor? Dolazak u Srbiju, npr.?Da se nekako nategnete..pa dođete.Da nam čuvate stan dok mi pajamo po SP?

Ivana,
ako nisi igrala ove "zabave miliona", pa igraj, kada ti tako došlo...ali, probaj, probaj da namakneš neku "siću"!
Draga, thanks!MM kaže da će da mi zalepi tvoj post po stanu....svuda..
Luna, ženo, dve kutije???To je baš ower doza...Sve jasno što si rekla, ali ipak...
Lisy, bila kod mog gin.u DZ, ovaj moj dok kaže da bi prelazak na HST/HRT doveo do velikog zadebljanja endometrijuma...da se radi o bitno drugačijoj terapiji/ nije mi detaljisao, ionako sam ga zadržala sat vremena/...U tom slučaju se ne bi mogla raditi ni donacija...E, sada kako je to išlo kod Čokolade...čuda se dešavaju...Samo ću reći da sam ja sa cikloprogynovom izazivala cikluse, ali ne ffaze..Ipak, sve je idividualno..
Nabla, moja prijateljica ide kod G.Ivanovic, nisam znala...kaže da joj mnogo veruje...Stvarno sledi neka ORUk akcija na jesen, skoro kod svih...

u, prekrših obećanje...odužih.