Zato sam ja uzela samu sebe da lecim.Posto me je peklo u mokracnom kanalu,a mesecima zbog Kandide nismo lecili bakterije u urinu,pa tek promasen lek koji mi je prepisala moja doktorka (Monural),ja ti uzmem pre par dana Ampicilin na koji su osetljive skoro sve crevne bakterije i pravo da vam kazem,vec posle prve doze mene je prestao da pece mokracni kanal.Pijem redovno probiotik,Nistatin obavezno i cini mi se da ide na bolje.Prosto osecam to.
Kad zavrsim sa lecenjem urinarne infekcije,onda prelazim na plan B :sUzBIJANJE Kandide

.Lepo mi je dr.Doder rekao :tri Diflukana od 150 mg,pa ko prezivi pricace! Naravno u razmacima od par dana.Pa onda polako prirodni lekovi za urinarni trakt (Naturoplex) i creva (Paraprotex ili Candida clear).Samo treba imati para! Pa onda podizanje imuniteta multivitamniskim kapsulama,posto drugacije ne moze.
Pa mora jednom da krene na bolje! Ionako su mi astrolozi rekli da od oktobra moje zdravlje krece polako na bolje.Docekacu valjda i to.
U lekare ne mozes da se uzdas,a valjda mi sami poznajemo svoj organizam najbolje.Ja sam molila moju doktorku da mi da injekcije za urinarnu infekciju,bubrezi su vec poceli da mi se raspadaju od bolova,jer Proteus ulazi u bubrege.Ona nije smela zbog Kandide nista da mi prepise,nego mi da Monural koji je uzasno jak i od kog sam deset dana imala prolivaste stolice,a uz to i ne deluje na moj Proteus.
Mi cemo jos malo i medicinu da apsolviramo.To su mi cak i neki lekari rekli.Jedno vreme su me cak pitali da nisam i ja zavrsila medicinu.Kako i ne bi,kad skoro sve oblasti medicine sam morala iskustveno da prodjem.