Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.
Pozdrav svima, malo me nije bilo pa da se javim! Stanje mi se poboljsalo, sem fistula koje imam u terminalnom ileumu, ostalo je sve ok.
E sad iam i pitanje, preko nekih prijatelja dosao sam od VMA, interesuje me Dr. Tarabar ako sam dobro upamtio, hvala unapred i veliki pozdrav svima!
Pozdrav svima..evo i mene.Ja danas proliv,baš me izmučio..uzela sam sad probiotik još jedan valjda će da se smiri
A šta te dr Dino interesuje Mialmbp? Ja sam kod njega išla 4 godine...
Bas ne volim da se zalim ali nekako se izvukoh prosle nedelje ono danas ponovo me isprepada proliv i sada nemam snage bas sam kao jedna bara pored puta... nadam se da ce uskoro da sine sunce iscedih se kao ovi oluci... zivimo izgleda u Makondu u sezoni kise...pozdravljam vas...
ja sam imao opasan problem u petak(dan pre ovog loseg vremena)
znaci stomak mi se odjednom naduvao i poceo da me sece...
ostatak dana sam porveo na WC solji...uz jake grceve
znaci nisam verovao sve do tad je ok bilo,tvrda stolica bez sluzi,kao u normalnog coveka
al evo nekako ovo vreme mnogoooo lose na nas utice..
meni nije lose ali mi komsija koji ima crohn naprosto crkava od bolova
blue wawes napisao:Bas ne volim da se zalim ali nekako se izvukoh prosle nedelje ono danas ponovo me isprepada proliv i sada nemam snage bas sam kao jedna bara pored puta... nadam se da ce uskoro da sine sunce iscedih se kao ovi oluci... zivimo izgleda u Makondu u sezoni kise...pozdravljam vas...
Joj Blue da znaš da smo u istom kronovskom sosu... A koliko vidim i Pancho ima iste muke...
Ma moramo samo da izdržimo čim dodje lepo vreme i nama će biti bolje...pozzz za sve.
Kvjetka napisao:Pozdrav svima..evo i mene.Ja danas proliv,baš me izmučio..uzela sam sad probiotik još jedan valjda će da se smiri
Kvjetka interesuje me kakav je strucnjak, jer sam nekako dosao do njega. A sto se vremena i tegoba tice ja nemam nekih vecih problema, stomak me svremena na vreme presece ali nista strasno. Nedaj te se, bice bolje!
Kvjetka napisao:Pozdrav svima..evo i mene.Ja danas proliv,baš me izmučio..uzela sam sad probiotik još jedan valjda će da se smiri
Kvjetka interesuje me kakav je strucnjak, jer sam nekako dosao do njega. A sto se vremena i tegoba tice ja nemam nekih vecih problema, stomak me svremena na vreme presece ali nista strasno. Nedaj te se, bice bolje!
dr.Dino ti je medju najboljima...i ako možeš kod njega bićeš u sigurnim rukama. Nama ne overavaju upute a tamo gde radi privatno je preskupo,tako da sam se ja prebacila kod dr Dodera..koji je isto jako,jako dobar stručnjak i drugi izbor nisam imala jer ne volim da menjam doktore i ovo mi je teško palo.Tu su oni par njih isti....ali eto ja ovaj put sam morala da okrenem list.I hvala ti,pozdravljam te i čuvaj se!
Hvala ti puno Kvjetka, razlog zasto sam pitao je zato sto sam preko nekih veza dosao da se konsultujem na VMA sa svim mojim nalazima iz zadnjih mesec dana, Enterokliza, Kolonoskopija, Gastroskopija i ostalo cisto da cujem jos necije misljenje. I nekako su moji nalazi zavrsili kod Dr. Tarabara pa ce on da kaze sta misli! Eto to je razlog zasto sam se interesovao! Hvala ti jos jednom!
Nema na čemu Mialmbp.Ali nalazi a samim tim i ti ste u sigurnim rukama..ako se setiš pozdravi ga od mene,jako mi je žao što nemam više mogućnosti da se lečim kod dr Dina (Kvjetka mi je pravo ime )pozzz
Evo i ja da se prikljucim kolektivnom kukanju (inace i ovde grozno vreme). Danas sam ustala sa stomakom do zuba. Bolalo me, na dva mesta mogu da napipam na stomaku tvrdo (ranije bilo samo jedno, znaci napredujem....)uz to blaga groznica. Bljuvanje oko 14h, pa se onda pola sata smirilo, pa onda opet naduvavanje, ali za nijansu manji bol. Nisam imala stolicu uopste, pretpostavljam da se upala opet rasplamsala pa suzila creva. Popih upravo svoj treci Budenofalk, pa cemo da vidimo ujutru....
Meni je bolje, doduse, pazila sam strogo sta sam jela, ali nekad ni to nema veze..taman sam pomislila da mi nema druge nego da idem tamo gde ne volimo u principu Jesen u sred proleca definitivno utice na ovo stanje. Dea ti si jaka i mozda ti ne treba moja neka podrska ali stvarno zelim da ti bude dobro a i svima ostalima. Nema nam dugo Ejmi, mozda nadje neki comp da nam isprica novosti za nju i bekicu. Ako vidi ovo kisss