Kvjetka napisao:ćao Feđa...baš mi je drago što su ti nalazi ok.I ti leukociti su ti u granicama..normalno još da se vidi i to okultno i pasaža creva ili kolonoskopija...ali ja mislim da je to ipak stara dg. ili od tih lekova što piješ...možda to pogoršanje prave oni.Ja sam bila malo po forumu,i našla sam i taj Ostrog ali njemu treba na VMA neko...pokušala sam da dođem do jednog dr. zakazali i videćemo šta dalje
žalosno je gledati ga takvog ali idemo do kraja koliko god se može uraditi da mu malo ublažimo sve to...Kaži mi ko je po tebi najbolji dermatolog!'?Ali koji radi u privatnoj nekoj poliklinici,jer nama iz unutrašnjosti neće da overe uput za BG,.a ovde je sva očaj.pozzz i hvala
ej, pa sto se tice dermatologa, ja sam imao problem sa aknama, sad je roakutan sve izlecio, a bio sam kod milion dermatologa, i zaustavio sam se u privatnoj ordinaciji dermatim... tu rade dermatolozi sa vma, a inace osnivac je valjda nacelnik dermatovenerologije na vma.... mislim da su oni nabolji, u smislu da su najefikasniji... odmah prelaze na stvar , nema mnogo prazne price.... dakle, ili dr zecevic, lidija kandolf sekulovic, zeljko mijuskovic, koliko sam cuo od raznih ljudi svi su dobri lekari...
e da, odneo sam stolicu na analizu na okultno, bakterije i parazite....
Kvjetka, kako se radi ta pasaza creva.... u cetvrtak idem kod dodera na pregled, videcemo sta on kaze za kolonoskopiju... ja bih odmah uradio to ako je to najpouzdanija metoda za dijagnostiku i ako cu tako znati na cemu sam 100%, a ne da nagadjamo... u analgosedaciji, naravno, ako ima ta opcija u intertimu....