uff..da se i Ja javim posle odredjenog vremena,naime do pre meseca dana uzivao sam u svim blagodetima "zdravog" coveka,imao do 2-3 formirane stolice,jeo sam svu hranu,nisam imao problem ni sa pasuljem ni bananama,iako oni znaju da mi naprave igranku,i negde oko 23. aprila odjenom mi se javi povracanje,iz cista mira,pojedem nesto,stane zeludac,pocnu bolovi,i naravno povratim da bi se smirilo,trajalo je to par dana,predjem na dijetalnu ishranu,smiri se sve...odem jedan dan da spavam,probudim se sa uzasnim bolovima,vristim od bolova,presavijen do zemlje,ne mogu se pomerim,stomak kao da je neko uvrnuo rukom,cinilo mi se da mi je pupak kod levog rebra,unesu me u kola i u urgenti,kazu krenuo kamen iz bubrega...tri dana patnje i bolova,i proslo je...ne ponovilo se,medjutim javi mi se temperatura od 38.5 koja je konstantna i ne spada,apetit 0,a stomak mi tvrd i nabreko ko u trudne zene,opet u urgentni,stala creva,zavrsim u bolnici gde mi se smiri to,stomak smeksa i creva pocnu da rade...izvadim krv,pogledamo urinarna infekcija i CRP 153,zovem svog doktora na VMA,kaze pij orvazil,ako ne pomogne mora operacija,popijem dva orvazila od 400mg za pola sata sve proslo,nedelju dana traje blagostanje,nego mi krene pesak iz bubrega...mukama nikad kraja,kad je sve proslo,opet problem,dobio sam jake grceve u crevima,tacnije u donjem delu,na rectosigmi,tu osecam da mi se gomila stolica(imam suzenje)al nisam imao prob,problem je sledeci,stolica mi je tvrda i formirana,bez krvi i sluzi,kao kod normalnog coveka,verovatno ona stvara ogroman pritisak na crevo,tj stenozu,jer su mi creva bila van funckije,sad hodam poguren jer mi je muka ispraviti se od tog grca...molim vas za neki predlog,ovo traja mesec dana,a nisam za hospitalizaciju,jer kako kazzu sve normalno funckionisa u crevima,peristaltika,praznjenje...uff