I da, rekao je da bi za mene bilo najbolje da radjam decu dok mi je druga dr rekla da ni slucajno ne smem da zatrudnim, a ako si citao prethodne postove meni se stanje u trudnoci pogorsalo. Tako da ne znam sta da kazem sem da oni nisu normalni i da nisam otisla kod dobrog lekara, nisam zadovoljna.
Videcu sledece nedelje da odem kod jedne doktorke, cisto da cujem jos necije misljenje.
A sto se diskriminacije tice mislim da smo je svi dobro osetili na svojoj kozi. Meni nije bio problem da kazem mojima jer su lekari, moji prijatelji su isto tako sve super prihvatili. Najgore je bilo po bolnicama i domovima zdravlja sa pultusama i salterusama (ne vredjam, samo im tepam) koje bi obicno razrogacile oci i izgovorile cuveno pitanje - Gde si to zaradila?!
Najgore mi je svakako bilo na porodjaju (pisala sam vec o tome i verovatno vec nekima i dosadila

Tako da smo moja beba i ja, hvala dragom Bogu, jedva preziveli tu noc i taj dan i to je moje najgore iskustvo sto se toga tice.
I znas kako, meni je ova bolest (mada se ja ne smatram bolesnom) promenila pogled na zivot i na svet uopste. To sam ja, imam hepatitis pa sta, kome se ne svidja neka se skloni od mene, svako ima pravo da zivi kako hoce.
A sto se izlecenja tice, ako Bog da (a dace) da ti PCR posle terapije bude negativan, to znaci da si se izlecio, tj. da nisi zarazan, ali virus ce uvek biti u tebi. Analiza Ukupni anti- HCV ce ti uvek biti pozitivna. Sve dok ti je PCR negativan nisi infektivan i virus se ucaurio i spava. Jedini problem je sto on moze (sto ne mora da se desi) da se probudi i onda sve iz pocetka!
Kako se osecas?