Au al ste bile vredne vas dve

, nadam se da cu uspeti da obuhvatim sada sve sto sam htela da kazem dok sam vas citala!!
Tweety, vrlo je moguce da je tom decku hepatitis ulovljen u akutnoj fazi (ovo je samo moje misljenje), ILI.........moze da se desi da je sam izbacio virus, ima tamo na hr forumu opisano to "stanje", gde se organizam sam izbori sa njim (mada samo u 2% slucajeva), ali cini mi se da je tada HCV ukupni pozitivan??!!

Sve sam pomesala, ali ima tamo sigurno o tome.
Sto se tice tebe i gvozdja, kao sto vec rekoh-hoce gvozdje da divlja kod hep C, MM je imao 43!!! I sada treba da ga smanjujes, jer se ono talozi u jetri, a to nije dobro (mozda da povremeno uradis feritin da se vidi i to).
Tvoja antitela za stitnu ukazuju na to da ti imas Hasimoto tireoiditis-autoimuno oboljenje stitne zlezde (to je ono sto imam i ja)i bez obzira sta ti tvoj endokrinolog rekao, te rezultate OBAVEZNO nosi na infektivnu, da ne napravis jos grdje stanje ako krenes na terapiju (jedna devojka jedva izvuce zivu glavu, jer je imala problema sa stitnom i pre terapije, a pod terapijom je podivljala totalno!!!). Tako da se nije sa tim zezati, ovo ti najozbiljnije kazem!

Ako na infektivnoj procene da mozes-onda mozes, a svi ostali sta pricaju, okaci macku o rep. Mi sto se ovde skupismo, mogle bi svima njima da odrzimo dobrano predavanje o hepC. Mrtva sam ozbiljna!! (ne mislim da ove sa infektivne

)
Sto se tice komisije i terapije, kod nas tu pravila ocigledno nema, i nemoj se oslanjati na hrvatsko zdravstvo i sta tamo citas, jer su oni udaljeni od nas bar par svetlosnih godina........

Dok mi dotle stignemo, nasi praunuci ce da osede.......
Pegintron je isto sto i Pegazis, samo je druga firma u pitanju. I da, nema sanse da se kod nas desi da dobijes terapiju i nosas sa sobom, da se "sama pikas", TO NI POD TACKOM RAZNO!!! Jer ovde svaka doza ide na potpis, dr Pelemis (nacelnik) je potpisuje, tako da na to zaboravi, a i mora da se cuva na hladnom, prema tome................ZABORAVI NA TO!! Cak da si iz drugog grada, morala bi da dolazis jednom nedeljno na terapiju (pa makar i autobusom), jer cak ni to nije regulisano da primas u lokalnom DZ mesta gde zivis (jedna zena je svakog petka dolazila iz Loznice da je ubodu, i vracala se autobusom kuci...i tako 11 meseci, inace, bila je na drugoj "kuri", jer je nakon prve postala pozitivna opet nakon godinu dana!!

Inace, bas njoj se desilo da joj stitna ode u aut tokom prve terapije i pravila je zbog toga pauze, te misle da joj se virus ponovo razbudio zbog tih prekida, krenula je na drugi krug uz tako poremecenu stitnu, i za divno cudo, dovela se skroz u red tokom drugog kruga terapije.

Tako da pravila nema. Inace, kad vec pricamo

za vreme drugog kruga terapije, nije bila pazljiva i mnogo se kretala medju ljudima, pokupila je neki virus, i 80% ogluvela na jedno uvo!!! Opet je pravila prekid

i to 5 nedelja dok se to saniralo, mislili su da je ogluvela od Pegija, ali ispade da nije............bila je negativna na kraju!!!
Al bolje se ne zamaraj sa toliko prica, jer ih stvarno tamo na klinici mozes masu pokupiti, a sluze samo da zbune!!
@Djuu uputstvo je zaista katastrofa, ne znam da li si drzala u rukama uputstvo iz kutije Copegusa, ima bar metar papira unutra.......
Jesam li ti lepo pricala da se radujes rezultatima biopsije, a ti mi nisi verovala!!
Ljubim vas sve, majja