i'm back

jeca se izvlaci iz skrovista i dolazi da vas smara punom parom

naravno, koga cu ako ne vas

Da znate da ste mi svi nedostajali i vidljivi i "nevidljivi"

Jedva cekam i kaficu sa jednom konacno dr kojoj cestitam diplomiranje!!!

Drugarice moja, docicu ti uskoro dole, da se lepo ispricamo ko ljudi javicu se naravno ranije, da me planiras!

Hmmm, sada sam se ustalila sa svime, iskreno, mrzi me da pisem sta me sve boli i ne boli i sta se sve ne desava, pisemo se na nasem forumu...
Jos uvek su mi transaminaze 250, pijem pored terapije i liv i hepa-merz granule, kosa i dalje opada, pluca su mi i dalje ne bas sjajno, reuma drzi i jos sve one divne nam i krasne nus pojave terapije, a za 4 nedelje bice polovina, dakle jos samo 28 nedelja

nisam imala net neko vreme, sada nemam kredita, zato nikako da se javim majjcetu i djuu

Djuu draga, dragance mi je rekao da si bila na kontroli vamo, zao mi je sto se nismo videle, ali bice dana!
Mojra, kako si mi ti?
Nikako da se vidimo, uvek se mimoidjemo za dan

Emanuil vidim ne pise ovde, izgleda da je to nesto "normalno", da se nekako povlacimo na terapiji

Nadam se da si nam dobro!
Jeseni, sto te buni to za zubara??
Pa ja sam ga dobila tako

mislim, ako naravno iskljucimo da su me zarazile rode...
sto bi dzoni rekao "nije nama sto ti imas C nego sto mi nemamo sterilizator" ili ti, dosta toga se sterilise, al dosta toga se samo prebrise alkoholom...

Nije bolje promovisano zato sto Bozicka ne moze da stigne na sva mesta u isto vreme, a nista bez nje ne biva...i to udruzenje je samo njen paravan i nista vise nazalost!
Pisemo se naravno malo vise, ponovo sam u sedlu

Ljubim vas sve, cuvajte mi se!!