hepatitis C
-
majja
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
sl napisao:Majja,hvala ti puno na informacijama i podrsci.
A da odmorim tesko,jer odmah sutradan radim,a posao mi je i vise nego naporan- 8 sati stajanja,Mada meni to i nema veze,posto sam navikla da sam non stop u pokretu sa malo sna.
Veliki poljubac!!! od buduceg clana
Ne mozes da radis BREEE!! Ozbiljno ti kazem!! Evo, nek ti Tweety kaze........
Uzmi bar 2-3 dana odmora!!
-
tweety_girl
- Aktivan član

- Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm
Tweety 
eh, ja sam vidis prvi put mogla odmah sutradan da ustanem...sve je bilo ok...pustili su me oko 12h kuci sutra posle biopsije i mogla sam da hodam...ali drugi put posto su mi probusili trbusnu maramicu i rebarni misic..bila sam u krevetu 10 dana
Sve zavisi, mocices ti po malo da se kreces, ali nikakvo stajanje...na to zaboravi ako zelis da ostanes citava...
Ne moras da lezis 10dana..ali ta prva dva...
Slusaj ti nasu predsednicu, obavezno!!

pozz veliki za sve!!!
eh, ja sam vidis prvi put mogla odmah sutradan da ustanem...sve je bilo ok...pustili su me oko 12h kuci sutra posle biopsije i mogla sam da hodam...ali drugi put posto su mi probusili trbusnu maramicu i rebarni misic..bila sam u krevetu 10 dana
Sve zavisi, mocices ti po malo da se kreces, ali nikakvo stajanje...na to zaboravi ako zelis da ostanes citava...
Slusaj ti nasu predsednicu, obavezno!!
pozz veliki za sve!!!
-
majja
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
tweety_girl napisao:Tweety
Slusaj ti nasu predsednicu, obavezno!!![]()
pozz veliki za sve!!!
Samo ti mene potkopavaj
Sad bez sale, primiri se bar 2 dana, bolje i to nego da imas komplikacije!!
-
tweety_girl
- Aktivan član

Ljubimo i mi tebeeeee 
Sada cemo biti srecni posto ces odmarati taj jedan vikend

ako te nece pustiti kuci do ponedeljka, javi da dodjemo da te posetimo
napravicemo jednu dobruuuu zurku na odeljenju, ako su oni mislili da se izvuku grdno su se prevarili 
Majceeeee
Predsednice nasa, nista se ti ne brini, evo casna pionirska necu ti potkopavati autoritet
ma ako sve to dobro prodje dovoljno je i 2 dana, 3...sve je to individualno...veruj mi 
Sta bismo radili 10 dana u krevetu leba ti??

Previse je to
Novi, pa kakve veze ima sto si iz unutrasnojsti...verovatno tebe ne bi pustili odmah posle biopsije, ali posle 24h od biopsije ides napolje, mislis da im zauzimas krevet toliko
znas kako su nasi lekari stedljivi?? 
Dodjes jednom na pregled kod dr-a, to mozes telefonom da zakazes i onda ti on zakaze biopsiju i eto nama jos jedne zurke
Ajoooj, ljudi pa ja sam prsla...meni se tako ide na neku zurku
Ljubim vas sve
Sada cemo biti srecni posto ces odmarati taj jedan vikend
ako te nece pustiti kuci do ponedeljka, javi da dodjemo da te posetimo
Majceeeee
Predsednice nasa, nista se ti ne brini, evo casna pionirska necu ti potkopavati autoritet
Sta bismo radili 10 dana u krevetu leba ti??
Previse je to
Novi, pa kakve veze ima sto si iz unutrasnojsti...verovatno tebe ne bi pustili odmah posle biopsije, ali posle 24h od biopsije ides napolje, mislis da im zauzimas krevet toliko
Dodjes jednom na pregled kod dr-a, to mozes telefonom da zakazes i onda ti on zakaze biopsiju i eto nama jos jedne zurke
Ajoooj, ljudi pa ja sam prsla...meni se tako ide na neku zurku
Ljubim vas sve
-
tweety_girl
- Aktivan član