Ma, za peg je najbitnije da ima bar malo fibroze i da je bar malo aktivan virus...ne mora do ciroze da se ceka

rekao mi je dr danas, da je potrebno samo da odem na te preglede, recice mi u cetvrtak...ne znam sta se tu radi, ali ako to bude ok idem na komisiju..jebga..ne znam sta ce biti i kako ce biti, ali druge mi nema, ionako ceo zivot nesto cekam, nije mi prvi put

Ma naidje meni grozan period, ali ne dozvolim da traje duze od par sati...sve je to ljudski, ali je najbolja varijanta da zasmejavam ljude...

verovali ili ne, mnogo puta mi se ne smeje, ali se smejem, moram, bolje da misle da sam neozbiljna

ionako mi niko ne moze pomoci ako sama sebi ne pomognem, mozemo da se lazemo, ali svi smo mi sami kada je stani pani...sami sa sobom i sa Bogom, ko veruje u Njega...jedino to znam i osecam...ja sam vam zivo cudo, dolazila sam do samrti i vracala se u zivot, sve zahvaljujuci Njemu...samo to sto je crnni pricao, nema tu, Bozija volja, pera zika mika, ne moze Bog nista umesto nas da uradi, mi moramo da stisnemo zube i da se borimo, mi snosimo odgovornost za svoja dela, imamo tu slobodu...a biti slobodan znaci biti odgovoran, biti zreo...a to ponekad nije lepo

Ali, u duhu zezanja, odo ja da spavam...situacija mi je grozna u kuci, jos cu na ulici da ostanem, sa pegazisom u rukama

to bi bilo veselo

Voli vas jeca vasa, i samo pozitivno molim vas!!!!

Ovo mnogi citaju, i mi snosimo odgovornost i za svaku ovako napisanu rec...tako da je ovde samo

dozvoljen

A one koji citaju bih volela jakooo da pozdravim!!!!Slobodno se javite!!
Cmoks