POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam vise izgubila poverenje u svakakve preparate,i antiprespirante koje su mi preporucili. Dezodorans koristm samo da ne bi doslo do neprijatnih mirisa ali ni jedan od ovih antiprespiranata nije mi ni 0.5% zaustavio znojenje.Eto ako neko bude koristio ovaj Nivea neka javi.
U svakom slucaju hvala na dobroj volji da to podelis sa nama
Kod hiperhidroze jedino sto moze da pomogne su antiprespiranti sa vecim procentom aluminijuma kao sto su Odaban,Maxim, i eto taj Galaman o kome je pisano.
Zanima me da li je clanica DragEna dobila Galman i kavai su njeni utisci.
U svakom slucaju hvala na dobroj volji da to podelis sa nama

Kod hiperhidroze jedino sto moze da pomogne su antiprespiranti sa vecim procentom aluminijuma kao sto su Odaban,Maxim, i eto taj Galaman o kome je pisano.
Zanima me da li je clanica DragEna dobila Galman i kavai su njeni utisci.
nazalost...
nisam dosla do galmanina...
autobus koji ide iz ns-a staje na drugu stanicu u sarajevu od one gde se ta devojka nalazi..
to je cak mislim deo sarajeva koji je u republici srpskoj...
sad trazim drugi nacin da joj posaljem pare...
autobus koji ide iz ns-a staje na drugu stanicu u sarajevu od one gde se ta devojka nalazi..
to je cak mislim deo sarajeva koji je u republici srpskoj...
sad trazim drugi nacin da joj posaljem pare...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm
U potpunosti znam o cemu pricate jer imam istih problema ustvari imala jer sad koristim taj famozni"Galmanini" vec skoro 2 mjeseca.U pocetku znojenje je sasvim bilo prestalo al sad se javi pomalo mozda zato sto ne koristim vise tako redovno kao na pocektu.Naime pise da se treba koristiti 2 puta na dan i ja sam tako radila navece kad legnem da spavam stavim jer tad zlijezde miruju i stavljala sam ujutru al u posljednje vrijeme stavim samo kad krenem da izadjem pa mozda se zbog toga malo i oznojim.Moje su vam prepooruke da pokusate doci do galmaninija,a posto vidim da ste vecina iz Srbije onda pokusajte preko nekih prijatelje koji zive u Sarajevu ili preko prijatelja od prijatelja il mozda neko od vase rodbine ima nekog ko zivi u Sa,komsije....Nemojte odustati jer ovo stvarno pomaze.Ja sam dala do sad ko zna koliko para za razne dezodoranse,kremice i slicne stvari u nadi da ce mi bar jedan pomoci i svaki put sam se razocarala i iskrena da budem kad sam na jednom forumu procitala za ovaj preparat mislila sam da ce biti jos jedno razocarenje al desilo se upravo suprotno.Cijena je 6KM a to je oko 3 eura.Mislim da sam procitala da je neko nekoj djevojci mislim da joj je nick anastazia-Bg donio galmanin iz Sa pa pokusajete s njom vidjeti jel moze nekako i vama ostalim da nabavi il probajte otici na neki Bosanski forum na bilo koju temu pa zamolite ljude da vam posalju ....
-
- Stalni član
Zaboravila sam napisati da se to vjerovatno moze poslati i postom..Recimo moj drug je slao neke tablete u Ameriku postom pa vjerovatno se onda moze poslati i u Srbiju.Nek posalje sve na jednu adresu a vi cete to lako razmijeniti izmedju sebe.Sigurna sam da ce neko htijeti to uradi samo ne znam kolika je postarina al mislim da za ovakve stvari ne treba zaliti.Ja sam bila spremna platiti i punooooo vise samo da znojenje prestane 

-
- Stalni član
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 12:56 am
- Kontakt:
Cao svima !! Kada sam rekao za NIVEA DRY IMACT mislio sam da preestaje znojenje,a ujedno prestaju i fleke na stvarima,to se podrazumeva.Inace,to je muski dezodorans,ali verujem da to i nije toliko bitno s obzirom da stvarno pomaze.Znojenje nece prestati odmah,ali sam siguran da ce se umanjiti za pocetak,a kasnije i skroz prestati.Ja ga koristim veoma kratko vreme i vec mi je pomoglo !!! Probajte !!!!!!!
joooj
ti ulosci su jako smesni... cena im je velika s' obzirom da ih ima 5x2... to vam dodje isto da kupite dnevne uloske za 100 din, a dobijete 20 komada (ko ovo planira da koristi eto mu saveta), i jos ima onih mirisljavih (devojke znaju o cemu govorim).... ali to opet nikako ne resava problem...
ono sto ja zeli je suv i mirisljav pazuh, a ne neki ulozak natopljen znojem, a majca satro suva....
ja sam jednom prilikom kupila te uloske i apsolutno se razocarala...iz 2 razloga...pod 1 preveliki su i vide se ispod vecine odece... i pod 2 skupi su i treba ih promeniti makar jednom za vece... to je kod mene bio slucaj... znaci 4 uloska za vece, kutija mi je trajala citava 3 dana...
galmnin je zakon... samo je jbno tesko doci do njega...
a sto se tice pitanja da li se kod nas proizvodi nesto slicno galmaninu...
odgovor je ............ ja sam nasla podatak da se u jednoj apoteci u novom sadu pravi urotropin...koji se koristi protiv znojenja, ali mislim da je za noge i ruke a ne za pazuh...mozda gresim... a iskustva od ljudi sa drugih foruma nisu bas najsjajnija... da li neko zna nesto o tome?!
ono sto ja zeli je suv i mirisljav pazuh, a ne neki ulozak natopljen znojem, a majca satro suva....
ja sam jednom prilikom kupila te uloske i apsolutno se razocarala...iz 2 razloga...pod 1 preveliki su i vide se ispod vecine odece... i pod 2 skupi su i treba ih promeniti makar jednom za vece... to je kod mene bio slucaj... znaci 4 uloska za vece, kutija mi je trajala citava 3 dana...
galmnin je zakon... samo je jbno tesko doci do njega...
a sto se tice pitanja da li se kod nas proizvodi nesto slicno galmaninu...
odgovor je ............ ja sam nasla podatak da se u jednoj apoteci u novom sadu pravi urotropin...koji se koristi protiv znojenja, ali mislim da je za noge i ruke a ne za pazuh...mozda gresim... a iskustva od ljudi sa drugih foruma nisu bas najsjajnija... da li neko zna nesto o tome?!
-
- Stalni član
Ja sam probala taj Urotropin...Nasla sam na nekom forumu recept i odnijala u apoteku da mi to naprave s tim da su oni vec znali o cemu se radi...Meni nije pomoglo jer je to za ruke i noge a ne za pazuh tako su mi oni rekli u apoteci al ja sam ipak odlucila da probam i nije bilo rezultata
...To je neka bijela masa mene podsjeca na farbu za krecenje i nekako ima cudan miris
...Meni je sve ostalo bijelo na majci jer nisam nikako mogla da to dobroo utrljam
..Eto to je moje iskustvo s tim preparatom

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
Ja koristim te uloske vec godinu dana,i rekla sam vec da mi se zivot promenio od kako ih koristim. Ako se lepo nameste ne provaljuju se na vecini majica.S' obzirom da pre nisam mogla da nosim ni 80% stvari koje sada nosim to je za mene veliki pomak i nisam vise isfrustrirana kao pre dok su mi bile velike mokre fleke ispod pazuha.
Cena im jeste malo veca ali meni je to mala cena za rasterecenje koje imam.
Upijaci znoja ima da se kupe u 2 velicine Large i Normal,ovi normal su jos uzi pa se jos manje primecuju, ai posto imaju lepak po celoj duzini mogu da se iseku i skrate.
Dovoljno mi je pre podne kad idem na posao da stavim jednom i ako idem kasnije negde posle podne stavim druge. Meni nikad niko nije primetio da to nosim. Jedino leti morm da nosim majice koje imaju malo duze rukavice.
Cena im jeste malo veca ali meni je to mala cena za rasterecenje koje imam.
Upijaci znoja ima da se kupe u 2 velicine Large i Normal,ovi normal su jos uzi pa se jos manje primecuju, ai posto imaju lepak po celoj duzini mogu da se iseku i skrate.
Dovoljno mi je pre podne kad idem na posao da stavim jednom i ako idem kasnije negde posle podne stavim druge. Meni nikad niko nije primetio da to nosim. Jedino leti morm da nosim majice koje imaju malo duze rukavice.