GINEKOMASTIJA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 1:21 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 29, 2009 3:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ginekomastija?
Imam 38 godina, muskarac. Pre vise od 15 godina dobio sam udarac u predelu desne dojke. Koliko se secam osecao sam bol u predelu dojke i imao sam malu grudvicu koja je mogla da se napipa. Otisao sam do hirurga i on je pregledao i rekao da je hematom od udarca i da moze ili da se operise ili da se maze, mislim da je bio hepatrombin ili nesto slicno. Medjutim grudvica nije nestala a ja sam to ignorisao do prosle godine kada je pocela da se blago uvecava desna dojka. Nemam bol ali na pritisak osecam neugodnost i kao da bode nesto unutra. Ispod desne bradavice moze da se napipa vec grudvica od 2 cm. U medjuvremenu sam bio na ultrazvuku i na onkologiji gde su konstatovali ginekomastiju ali niko nista vise nije rekao vec samo da se prati?? Sta moze da bude u pitanju? Gde otici?
Pozdrav
Pozdrav
Re: Ginekomastija?
Ja stvarno ne znam. Idite kod endokrinologa. Postoji mogucnost da je rak ili tumor. Ali ne mora da znaci! Pozdravvladan064 napisao:Imam 38 godina, muskarac. Pre vise od 15 godina dobio sam udarac u predelu desne dojke. Koliko se secam osecao sam bol u predelu dojke i imao sam malu grudvicu koja je mogla da se napipa. Otisao sam do hirurga i on je pregledao i rekao da je hematom od udarca i da moze ili da se operise ili da se maze, mislim da je bio hepatrombin ili nesto slicno. Medjutim grudvica nije nestala a ja sam to ignorisao do prosle godine kada je pocela da se blago uvecava desna dojka. Nemam bol ali na pritisak osecam neugodnost i kao da bode nesto unutra. Ispod desne bradavice moze da se napipa vec grudvica od 2 cm. U medjuvremenu sam bio na ultrazvuku i na onkologiji gde su konstatovali ginekomastiju ali niko nista vise nije rekao vec samo da se prati?? Sta moze da bude u pitanju? Gde otici?
Pozdrav
E ljudi sta mislite o ovome: http://www.blic.rs/slobodnovreme.php?id=36917
Mada: Kome se ne preporučuje
Mezoterapija se ne sprovodi kod osoba sa akutnim infektivnim virusnim ili bakterijskim oboljenjima, poremećenim koagulacionim statusom, insuficijencijom srca, pluća, jetre i bubrega, dijabetesom i drugim autoimunim i endokrinim oboljenjima, kao i u trudnoći i laktaciji.
Mada: Kome se ne preporučuje
Mezoterapija se ne sprovodi kod osoba sa akutnim infektivnim virusnim ili bakterijskim oboljenjima, poremećenim koagulacionim statusom, insuficijencijom srca, pluća, jetre i bubrega, dijabetesom i drugim autoimunim i endokrinim oboljenjima, kao i u trudnoći i laktaciji.
mislim ono sve sto si na taj nacin izgubio i tom brzinom lako vratis tako da bolje klasicna proteinska dijeta nego ovo jes sporije ali si siguran da se nece vratiti naravno ako pazis sa jedesDelotvornost
Masne naslage se zaista skidaju, obimi se smanjuju, ali mezoterapija nije metoda za skidanje kilograma, mada neki kokteli značajno utiču i na apetit i na brže ukupno sagorevanje energije, pa je rezultat toga manjak kilograma. Ipak, ne verujte u čuda, veliki gubitak kilograma za kratko vreme nikada nije zdravo. Činjenica jeste da dijetni režim ishrane primenjen istovremeno s mezoterapijom lakše daje rezultate, ali s obzirom na to da masno tkivo nije teško, gubitak centimetara više ukazuje na promene. Zato je idealno je da se kombinuju dijeta i mezoterapija tj. lipoloza.

Treba prvo kod doktora opste praxe da odes, i da ti da uput za endokrinologa, i hirurga. Operacija se vrsi u ordinacijama za plasticnu hirurgiju, ili VMA, il institut za majku i dete... Cuo sam za doktora Simica, on je najbolji plasticni hirurg u Srbiji, al je tesko doci do njega... PozdravPG napisao:Imam 24 godine i ovih dana cu sakupiti potrebne nalaze.Urke10 napisao:
A kolko imate godina, i da li ste bili kod doktora opste praxe?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 27, 2009 1:29 am
E danas sam bio na endokrinologiji i radio sam EKG. Na pregledu su me ispitivali da li sam uzimao nekakve lekove, kreatine, proteine i slicno tome. U glavnom nakon pregleda su mi rekli da treba da uradim jos 3 pregleda. Ultrazvuk obe dojke, vadjenje krvi u zdravstvenom centru i vadjenje krvi kod privatnog doktora za zlezde. E sad zanima me kolko se placa vadjenje krvi kod privatnog doktora za zlezde posto sam bez prebijene pare
))???