Samo napred po toj "Skandinaviji"!! Proleće je stiglo, a sa njim bolje raspoloženje i veća motivacija

Da te kloniramo, nego šta!

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Ma ja sam uvek i bila sa Vama samo me nisi ti videla luche moje.A I Vi ste s`mnom .A to za kloniranje?Pa kako otjete samo me nemojte bash Sklonirati u neki kontainerDiabeta napisao:Draga Mikalja, mnogo mi je drago što si opet sa nama! Baš si mi nedostajala![]()
Samo napred po toj "Skandinaviji"!! Proleće je stiglo, a sa njim bolje raspoloženje i veća motivacijaBravo za tebe! Cmokić
![]()
Da te kloniramo, nego šta!Što reče dr Stojković: "Traže mi da ih kloniram k'o u španskim serijama"
![]()
"Medicinski otpad"?!?!Diabeta napisao:To biće svakako ne bi videlo svet i spada u medicinski otpad. Ružno zvuči, ali tako je. Umesto uništavanja, naučnici rade na istraživanjima.pezza napisao:Hoće li me to što ne vidim golim očima bebu veličine zrna graška opravdati pred sobom, pred ljudima, pred Bogom da je ubijem i ukradem joj neki deo tela da bih zamenio/popravio svoj koji ne funkcioniše kako treba?
Ako se ne slažeš sa postavkama ovih procesa, onda si i protiv veštačke oplodnje koja se radi poslednjih 30 godina...
I da... jedno pitanje, ako nije suviše intimno... Da li jedeš namirnice životinjskog porekla (meso, jaja, ribu, sir...)?
Šta ćeš, ceo život "bez šećera"...pezza napisao:"Medicinski otpad"?!?!![]()
Aman, Stela, da li si svesna šta pričaš? (molim, te, porazmisli malo ozbiljnije o tome - deluje mi kao da su ti reči nedovoljno promišljene)
Zar bi se osećala lepo da tebe neko proglasi medicinskim otpadom? Kolateralnom štetom?
Ostali samo čitaju našu prepisku, javiće se možda. To da im je svejedno i da su očajnici sigurno ne stoji.pezza napisao: A, niko da prokomentariše sve ono što sam napisao. Samo se javljaju neki koji su toliko očajni da im je svejedno šta će s njima da rade.