Molim sve za komentarisanje ovog pitanja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
jasbi dobila sam e-mail .a to shto te bole noge vene itd ,,pa krshtenica ti pozutela a i vek proizvodnje nije bezgranichan nit dugotrajan
hehe pozdrav za tebe i za sve ovde caos
Mikalja

Mikalja
- mikalja
- Stalni član
Uh dobro je da nisi rekla ono tvoje poznato "od sutra"pochinjem ili s dietom ili tako neshto
.Ma moram malo se zekiti a i shta je 90kg?Nisu vene zbog tog' bar ja mislim
Jer ja bi imala vene debljine ruku a zamisli tek nilski konj ili tako shta?
.Dizi noge cheshce u vis
.Ozbiljno ti kazem nije dvosmisleno .A i kad pochnesh s`onim gasom , znash o chemu ti pricham ,to ce sve prochistiti i nestati .Budi mi dobra kao i ostali na forumu.A ja odo da jedem pastrmku i malo krompir salatice i malo limunchica i malo pogachice crne ispod sacha (nije nishta sa shecerom ) LIGHT je
. Valja se petak je zar ne ?
Pozdrav za sve
Mikalja

Pozdrav za sve
Mikalja
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
- Kontakt:
Re: Molim sve za komentarisanje ovog pitanja
mikalja napisao:Uh dobro je da nisi rekla ono tvoje poznato "od sutra"pochinjem ili s dietom ili tako neshto.Ma moram malo se zekiti a i shta je 90kg?Nisu vene zbog tog' bar ja mislim
Jer ja bi imala vene debljine ruku a zamisli tek nilski konj ili tako shta?
.Dizi noge cheshce u vis
.Ozbiljno ti kazem nije dvosmisleno .A i kad pochnesh s`onim gasom , znash o chemu ti pricham ,to ce sve prochistiti i nestati .Budi mi dobra kao i ostali na forumu.A ja odo da jedem pastrmku i malo krompir salatice i malo limunchica i malo pogachice crne ispod sacha (nije nishta sa shecerom ) LIGHT je
. Valja se petak je zar ne ?
Pozdrav za sve
Mikalja
"LIGHT" !!! Milka, ti si čudo od žene ! Gde se toga seti....

Dizi noge cheshce u vis.
Kad sam ušla prvi put u savetovalište sa dijabetes, u mom domu zdravlja, na zidu stajao ogroman plakat na kome je pisalo da je sex jedan od glavnih "lekića" za ovu boljku....Moraćemo

- mikalja
- Stalni član
Hm nisam bila u tom savetovalishtu
.Pa nije im losh savet josh kad bi imali ili nudili partnera/ku to bi vec bilo izvodljivo.A ovako?
.A setim se ja glooposti svih ,jer moj je stari moto uvek bio pa i sad.Zivot je surov ali da bi opstao/li u njemu osmeh mi je oruzje izkoeg jedino zelim pucati na ljude, a i s njim se branim;iako se suzama umivam
saosmehom se branim
a i napadam
Uh ajde da se radi neshto
Pozdrav za sve od
Mikalja

Uh ajde da se radi neshto
Pozdrav za sve od
Mikalja

- mikalja
- Stalni član
Znachi da si dobila pp?ok jasbi
.A to 'da si poremetila sve zbog ovog vremena ili ti nevremena
.I ja sam, jedino za razliku od tebe ja mogu da jedem
.Pa to ti je onda super, smrshat cesh ako ne mozesh da jedesh ionako kukash stalno zbog vishka kg i da je krajnje vreme da oslabish
.Pa ako ovo ne"vreme"potraje eto ti dijete.Na zalost moju' ja mogu da jedem, klimu podesim i opletem inache uh neda mi se da odem do savetovalishta.Shta ako preporuche sex kao terapiju?
Pa odakle choveche .To je danas deficitarna roba i te kako
.Ovako cuti i trpi .Smanjiti obroke mozesh , ali sex naci teze malo , jer sad muzeve boli glava svaku veche umesto supruga koe su patili od tog nekad ,da bi legle pre "obaveza"brachnih
Pozdrav za svee .Mishevi izlazite iz rupa caoss svi'' pa se javite bwe

- mikalja
- Stalni član
E ove postove dok ne kliknesh 2x poshalji nece da odu .Tako da se deshava chesto da odu 2x ili ni jednom.Tako ako se ponavljaju ja se izvinjavam nije namerno
Pozdravvvv

Pozdravvvv
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
- Kontakt:
Re: Molim sve za komentarisanje ovog pitanja
Не знам ја Милка шта је ово. Само ти и ја одржавамо ову тему.Нигде никог нема. Изгледа да се нисам само ја пореметила....mikalja napisao:Znachi da si dobila pp?ok jasbi.A to 'da si poremetila sve zbog ovog vremena ili ti nevremena
.I ja sam, jedino za razliku od tebe ja mogu da jedem
.Pa to ti je onda super, smrshat cesh ako ne mozesh da jedesh ionako kukash stalno zbog vishka kg i da je krajnje vreme da oslabish
.Pa ako ovo ne"vreme"potraje eto ti dijete.Na zalost moju' ja mogu da jedem, klimu podesim i opletem inache uh neda mi se da odem do savetovalishta.Shta ako preporuche sex kao terapiju?
Pa odakle choveche .To je danas deficitarna roba i te kako
.Ovako cuti i trpi .Smanjiti obroke mozesh , ali sex naci teze malo , jer sad muzeve boli glava svaku veche umesto supruga koe su patili od tog nekad ,da bi legle pre "obaveza"brachnih
![]()
А, то за јело...Па, јесам. Једем сваки час све по мало. И да видиш врага, ја се још и угојила...

А, за ту додатну терапију у лечењу шећера, хм...то за секс, па шта да ти кажем, кад све знаш......:сад:
Поздрав друштво...
- mikalja
- Stalni član
Pa znash kako Jasmina moja?Malo vreme zahladnelo i verovatno su se ljudi bacili na neke poslove koi su im prioritetniji sad.A nadam se da su dobro ili bolje?Diabeta je tu, samo poshto je josh na dialu-pu nije to bash zgodno da provodi vreme na internetu preko dial-upa.Sem ako je neshto alarmantno ona uskache sa svoim odgovorima, koi su nam pochetnicima moramo priznati itekako dragoceni
.A nadamo se da ce uskoro, poshto smo mi dezurne ovde, admin pored nashih nickova dodati ono--- aktivan chlan zar ne
Pozdrav svima koliko vas ima

Pozdrav svima koliko vas ima

-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Vas dve ste "bleskaste" načisto... Samo napred!

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
- mikalja
- Stalni član
Vidi ti Diabeta shto nam tepka "bleskaste" ma jok loode skroz na skroz
.Ovde smo mi ono "fine" i pishemo sve ok.Da vidish nashe pp?U ono tipa draga SAveta
.Kao Jeremije smo iz stripova.Ali ajde de .Spavkajte lepo dok je ovako vreme.Caos i spavajte mirno, dok smo mi na strazi i javit ce mo ako vas tko trazi 

- mikalja
- Stalni član
Blago tebi BoJJo
.Sretjan ti put i lep provod .Uhvati onu ajkulu
.Znachi da se sad ne brinemo da ce ko nastradati?BoJJo je tamo .Samo se ti odmori lepo iskupaj i ruchkaj ali zapamti i u C Gori su josh uvek krempite slatke i sa shecerom tako da ipak malo povedi rachuna
.Prijatano caos
I pishemo se kad se vratish

I pishemo se kad se vratish