Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
Vidi, ja već par meseci to ne radim. Pošto nisam mogla da saznam ko je od njih u pravu, ja sam to jednostavno batalila, i upisujem koliko očitam na meraču. Ali, mi je problem šta je bilo sa mojim šećerom prošle godine i ove? Znam da sam posle množenja kukala po kući kako mi je šećer veliki. Sad se pitam da li je uopšte i bio? 6,5 kad pomnožiš sa 1,28 je već 8,32, to bitno menja situaciju,zar ne?mikalja napisao:I jasbi da li konachno ti izmeri shecer bez mnozenja i delenja i koliki ti shecer pokazuje aparat ?I pitanje za sve prisutne?Da li na vas utiche ovo vreme tj za povecanje shecera.Na mene utiche bash negativno.Iako se trudim da isposhtujem sve shto god mogu ne vredi bash mi ne prija.I nikako ispod 7 da ga spustim.Zna otici i do 9.4. UH da li ce ikad izmisliti neshto shto ce ga moci bash regulisati tj stornirati na normalu. Pozdrav za sve i sklanjajte se s`vrucine koliko god mozete caossss
Mikalja
hihihihihihiii......Kako si ti draga osoba....mikalja napisao:BoJJo nije nishta povecanje 1.4 za dve kuglice sladoleda a ni shecer 8.4 nije opasan za mene?Kako ono kazu ?Shta je 100 do 200 batina po tudjem doopetu hehe.Ama nije opasno ali ni dve kuglice nisu nishta.Od zuba do zuba u doope nishta
.Shta bi bilo da sam uzela kao chovek ?A i ono danas veci za 1.4 sutra za 2.5 i ode.Ma jaoj da je meni samo shecer , lakshe bih to ja, nego on je samo jedan u nizu od kompozicije zla .Ali idemo dalje nelet ce neshto shto ce nam vratiti osmeh na lice ili se bar nadam bye
![]()
Pozdrav BoJJo a i ostali svi budite pozdravljeni
Sve sam pp dobila.....Nemoj da brineš. ..mikalja napisao:jasbi ovde mi odgovori da li si dobila moj odgovor na pp.Neshto mi brlja ili sam ja pobrljavila po ovom vremenu te nikako da vidim da li ti je otishla poruka.Ajde molim te da ne bih pisala tamo po treci put samo napishi jesi ili nisi ili tako shto ?Puno pozdrava za sve od Mikalja.Lepo poshaljem ti poruku a posle ne vidim da je otishla.Pa da se ne zamlacujem za dz javni mi ovde pll i sa srecom za ono
Ima - kašika cimeta!mikalja napisao:Chuj 1kashika brashna i 1 kashika shecera jednako dovode do povecanja shecera u krviDa nema necheg 1 kashika (namirnice) da smanji nivo shecera u krvi
.
Ja ga stavljam u kafu !mikalja napisao:Diabeta ,super znachi jedna kashika cimeta.Jeste da je grozan ali ako snizava cukar cu ga pojem a ako ne bit ce gadno jer od cimeta imam uzasne vetrove.Pa ne bi bilo bash prijatno po ovoj vrucinchnini' ali ako nije za dzabe pa da se i pretpi zar ne?
![]()
Pozdrav za sve
Mikalja