Zenska, ti mene zezas....mikalja napisao:Hahaha jasbi![]()
Pa koliki su tvoih "150gr" qq
![]()
dopuna hrani, koji regulise secer a njegov glavni sastojak je - cink, a leblebija ima zinka u sebi. Meni leblebija deluje kao kompletna hrana...
Covek moze bez problema ziveti samo o njoj. Vidis da se melje i od njenog brasna pravi izvrstan hleb, jedes je kuvanu kao varivo, uz dodatak drugog povrca. Peces je i od nje kuvas napitak, kafu bez kofeina. A przena ti dobro dodje kao grickalica kad osetis glad. Ipak, ne treba je jesti previse. Nema potrebe. Ja se sad trudim da izguram 100 gr. sirove dnevno, a samo jedan obrok, odnosno samo jedan tanjir kuvane, dnevno. Znaci, ukupno oko 150 gr. Ne osecam potrebu za mesom, sirom.... Proteina, kalcijuma ocigledno ima dovoljno... A, Diabeta je pohvali za nivo secera.
Jedesh je kao varivo ,kao grickalice,kao napitak svezu,barenu i to svaki dan po tanjir dva barene, pa sveze pa kafa pa grickalice kao pechene i kazesh vodish rachuna ia i mislish da ti je dosta oko 150 grama jaoj![]()
???Pa koliki su ti grami hehehehehheehh daj m,alo se daj kontrolirati da nije 1500 gr mozda ti ispala nulica jedna naj manje
nije ni chudo shto me pitash na pp e gde sam ja?
.Nishta nije dobro previshe uzimati pa i ti silni vitamini proteini belanchevine ili shta vec u jeeee evo i ovde sam jasbi
laq notj i pishemo se

Vidi, preko noci namocene leblebije sam procedila i premerila 100 gr. E, tih 100 gr. mu dodje moje 4 pune sake. Stavila sam ih u frizider i kad se setim u toku dana, ja zagrabim po saku i zobljem. Znaci to sam juce tako grickala. Ostatak sam skuvala. Pojela sam danas samo jednu cinijicu kuvanih i predpostavljam da u toj jednoj porciji nije moglo biti vise od 50 gr. kuvanih. I mislim da je to dovoljno za jedan dan, posto je dosta jaka, sita.
A, popijem i jednu kaficu....Evo, sad cu da idem da je skuvam, posto nema kofeina...

Pozdrav drustvo...