Revlon nisam ni videla da postoji ljubicasti, a ako pitas za sampon H.E. ja koristim zeleni od voca za masnu/normalnu kosu, i kao sto sam napisala-deluje!!!

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Naravno, svoja. (Zar je lose sto sam pomenula mamin ukus?) Prskalicu koristim ja, ne mama, ali se miris rasiri i jak je, pa joj smeta. Miris mi je ok, ali nista posebno. Meni je fenomenalan onaj Avonov, ali mislim da ga vise ne proizvode.majja napisao: Jel ga koristis ti ili tvoja mama??
I da li na Forumu iznosis svoja misljenja ili mamina??????
To ne radim uopste ja, ljudi prosto izvrcu sve sto kazem. Dve teme su zakljucane u kojima sam ucestvovala. Jedna nije zakljucana zbog mene, vec zbog drugih koji su otkad se otvorila ponavljali "zakljucavaj! zakljucavaj!" Ja sam samo predvidela da ce se to desiti i nisam mnogo ni ucestvovala u diskusiji. Sto se tice ove tek zakljucane teme, o starosti i borama, ako se secate, moj komentar nije bio ni svadjalacki ni negativan, i ne znam zasto se mirja obrusila na mene. Na private sam se izvinila neshto lichno zbog toga, a evo izvinjavam se i vama. (Da ja nisam napisala nesto, mirja se ne bi umesala napadajuci me, i vasa simpaticna tema ne bi bila zakljucana. Ne znam cime sam to izazvala, ali svejedno mi je zao kao da sam ja kriva.) Ako imate nesto da dodate na ovaj deo mog posta, mozda bolje na private, jer ce u suprotnom admin i ovo da zakljuca, a to stvarno nikako ne bih zelela.majja napisao:ne znam da li to namerno radis, ili je slucajnost, ali gde god da napises neki svoj komentar, izazoves burnu reakciju nas ostalih, pa sve dobre teme budu zakljucane.
SARAH napisao:Zdravo forumasi,evo i mene da postavim svoju listu najboljih preparata u kozmetici!![]()
Iako sam ranije imala problema sa aknama,nakon sto sam ih se resila,sada ovako odrzavam kozu lica i prezadovoljna sam:
Lice umivam: ujutru Sebamed sapunom
uvece Detoxifying exfoliating cream-om
Od kremi i emolzija sam dugo koristila Apaisac (Uriage) koji je odlican i za mene ne prevazidjen,ali posto sa vremena na vreme kozmetika mora da se promeni sada mazem Thermal Fix 1 (Vichy)- i to obavezno ujuto i uvece.
Na oci nanosim Oligo 25 u stiku (Vichy),i mogu reci da prijatno osvezava okice!
Cao Mirjamirja napisao:SARAH napisao:![]()
Zdravo sarah! Bas mi je drago da si se resula napasti! Sarah dali ti se masti lice sada? koliko je proslo od terapije sa roaccutanom. Interesuje me taj oligo 25 u stiku? Hvala na odgovoru
Roaccutane zapravo nije antibiotik,on pripada grupi lekova koju zovemo retionid,on je derivat vitamina A i veoma jak lek,zbog cega se mora uzimati samo pod budnim okom doktora.cakica napisao: Piitanje za SARAH: Koliko su uspesni oralni antibiotici kod bubuljica, i da li se
posle terapije obavezno vracaju tj. da li se moze odrzavati postignuto stanje ?
SARAH napisao:Cao Mirjamirja napisao:SARAH napisao:![]()
Zdravo sarah! Bas mi je drago da si se resula napasti! Sarah dali ti se masti lice sada? koliko je proslo od terapije sa roaccutanom. Interesuje me taj oligo 25 u stiku? Hvala na odgovoru
![]()
Ovako,od terapije Roaccutanom je proslo godinu ipo dana,svo to vreme moja koza je suva,masnoca se nije vratila,ni na jednom jedinom delu moga tela (koze),nadam se da ce tako i ostati.Jeste tacno da nije lako kada je koza suva,ali bar kreme resavaju taj deo posla i lepo hidriraju,i po tom pitanju sam zadovoljna!
![]()
Oligo 25 je Vichy-jev proizvod.Mozes pogledati na njihovom sajtu vise o njemu,ono cemu on sluzi je da osvezi predeo oko ociju,da smanji nadutost i umanji tamne podocnjake.Dobra je podloga za sminku.Inace on je u stiku i lako se nanosi.