Lu napisao:Prvo da se zahvalim lulu i makki-u na razjasnjenjima !!
MAKKI-Ovo sa zalfijom mi se svidja , bas sam sad procitala, i spremam se pred spavanje da stavim obloge.Jedino bih te zamolila da mi kazes kakav si to clindasome gel spominjao, jel to nesto na bazi klindamicina(mislim na losion)-ili nema veze sa tim?
LULU-hvala na obavestenju sa vichy kreme !!!

Clindasome gel, Hemofarm Vrshac proizvodi, trebalo da ima po drzavnim apotekama, neshto manje od 200din. je. Koristio sam ga ranije, dobra je stvar.
Ipak ti preporucujem da predjesh na ovo shto ja koristim danas: umivanje ujutru i uvece sebamed sapunom, i posle nanoshenje Vichy Normaderm kreme. Vichy ima sopstveni gel za pranje lica u Normaderm kolekciji, medjutim lice mi je osetljivo, pa mi ne prija. Dakle razmisli o tome.
A zalfiju koristi dok si na tim tretmanima, a mozesh i kasnije. Ja sam se malo umorio nakon takve vishemesecne rutine, pa sam prekinuo, ali mi je preporodila izgled lica, kada je bilo ocajno, isusheno, ispigmentirano crvenilom.
Uglavnom meni su sada sebamed i Vichy normaderm krema, gotovo ocistili lice. Krema je vrh, sapun je nezan, nema neki efekat bash na bubuljice, ali pre kreme je super. A krema dalje radi posao, deluje na bubuljice, crvenilo, ma nemam reci kojom bih tek nju nahvalio ^_^ Mesec dana je koristim. Poz.