Ko sta koristi od kozmetickih proizvoda?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Ja sam jednom probala onja biljni i pojavila mi se perut, inace joj nisam sklona, odnosno nikada u zivotu je nisam imala. na svu srecu kada sam sledeci put oprala kosu, naravno drugim samponom, nestala je. I svrbela me je glava od biljnog i kosa mi ej bila bezveze.
A od ovog vocnog kosa je divna, sjajna, i perem je na 3 dana, sto nikada nisam mogla. I to od onog vocnog za suvu kosu, posto mi je farbana, plava.
Mada sada se razmisljam da uzmem ili za normalnu ili masnu, posto ce mi pretpostavljma biti duze cista kosa.
A od ovog vocnog kosa je divna, sjajna, i perem je na 3 dana, sto nikada nisam mogla. I to od onog vocnog za suvu kosu, posto mi je farbana, plava.
Mada sada se razmisljam da uzmem ili za normalnu ili masnu, posto ce mi pretpostavljma biti duze cista kosa.
Odlicna tema!
Cak i kad zelim da promenim preparate koje koristim, ne znam za koje bih se mogla odluciti:)
Nivea soft za lice
Obican glicerinski sapun-nekoliko puta nedeljno, na preporuku dermatologa
Nivea mleko za telo
Pantene (sampon i regenerator), mada se slazem da sampone treba menjati, zato sto se kosa jednog zasiti
I ubedljivo najbolje od svih pakovanja koje sam koristila - Revlon 2 phases (ne ispira se, savrseno mirise i cini kosu neverovatno mekanom i sjajnom).
Hvala svima na komentarima, mislim da ce nam biti od koristi.
Pozdrav
Jelena
Cak i kad zelim da promenim preparate koje koristim, ne znam za koje bih se mogla odluciti:)
Nivea soft za lice
Obican glicerinski sapun-nekoliko puta nedeljno, na preporuku dermatologa
Nivea mleko za telo
Pantene (sampon i regenerator), mada se slazem da sampone treba menjati, zato sto se kosa jednog zasiti
I ubedljivo najbolje od svih pakovanja koje sam koristila - Revlon 2 phases (ne ispira se, savrseno mirise i cini kosu neverovatno mekanom i sjajnom).
Hvala svima na komentarima, mislim da ce nam biti od koristi.
Pozdrav
Jelena
Ne znam, ja sam u najmanju ruku bila razocarana tim samponom,pojavi mi se perut po prvi put u zivotu, svrbi me kosa, uzas. Do duse oprala sam samo jednom njime i ne mogu reci da mi je opadala kosa od njega. I onda slucajno budem u prilici da sprobam ovaj vocni, i potpuno druga prica. Upravo sam potrosila jednu "bocicu" i kupicu ga ponovo.
Jedina zamerka je sto se malo vise mrsi kosa od njega, barem meni zato sto se farbam, a ranije sam koristila frictis koji ti potpuno ispravi i regenerise kosu,pa mi je to malo bezveze.
Ali stavis majo jaci balzam i sve je ok.
Jedina zamerka je sto se malo vise mrsi kosa od njega, barem meni zato sto se farbam, a ranije sam koristila frictis koji ti potpuno ispravi i regenerise kosu,pa mi je to malo bezveze.
Ali stavis majo jaci balzam i sve je ok.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
i jos dodatak..... Jel ga koristis ti ili tvoja mama??
I da li na Forumu iznosis svoja misljenja ili mamina??????
Da li se tebi dopada kako mirise?
I samo jedna mala molbica, ne znam da li to namerno radis, ili je slucajnost, ali gde god da napises neki svoj komentar, izazoves burnu reakciju nas ostalih, pa sve dobre teme budu zakljucane.
I da li na Forumu iznosis svoja misljenja ili mamina??????

Da li se tebi dopada kako mirise?

I samo jedna mala molbica, ne znam da li to namerno radis, ili je slucajnost, ali gde god da napises neki svoj komentar, izazoves burnu reakciju nas ostalih, pa sve dobre teme budu zakljucane.

majja napisao:i jos dodatak..... Jel ga koristis ti ili tvoja mama??
I da li na Forumu iznosis svoja misljenja ili mamina??????![]()
Da li se tebi dopada kako mirise?![]()