kao prvo, ove
vilantae tablete.
nishta drugo do vitamin b5 (pantotenska kiselina), i to uzimanje po 20 komada od 500 mg tj 10 g dnevno
jeste predoziranje ovim vitaminom. taj tretman je odavno smishljen i prochuo se u krugovima forumasha i internet korisnika kao "next best thing" do roakutana. sve informacije o tome:
evo linka
samo shto se u ovom "brendu" osim b5 vitamina nalazi i sve ostalo neophodno b complex, zinc itd.
i ja sam probala tu terapiju, ali nije mi bilo bash ok tako, bez lekara i prestala sam. nishta ne kazem.
drugo, neko je pitao za proizvode
balea.
jeftini, ali nishta posebno, stvarno. jedino shto mogu da preporuchim - maska za lice ("totes meer maske" - morska, blatna, zelena, pishe za sve tipove koze, mojoj masnoj odgovara)
e sad, od svih proizvoda za problematichnu, masnu kozu, najbolji rezultat bio je sa Dercome Clear (4% benzoyl peroxide). problem je shto je to emulzija za pranje lica, a za proizvode sa ovim sastojkom je bitno da su u formi kreme ili gela koji bi mogao da se zadrzi na licu. kod nas se tek sad pojavio
Proactiv, kortistila sam ga ranije i mnogo je blazi i manje iritira kozu od dercoma, a u SAD-u ima chitava paleta takvih gelova sa benz.perox. koji su daleko jeftiniji i pristupachniji od proactiva.
od krema mi je najoptimalniji kvalitet-cena
garnier pure ili
pureA.
dercome activ mi nije odgovarala, bila mi je nekako premasna.
sapun -
dove, isto cena-kvalitet.
za kosu josh uvek trazim dobar shampon protiv mashcjenja. za sad
Fructis (greasy roots, dry ends)
Palmolive kupke neke nove: firming, sa morskim travama i belom glinom su bash dobre.
opet sve za masnu kozu.
to bi bilo to..