Fisi napisao:Mirja
DA li mozes malo vise da nam opises stanje tvog lica...i zasto se toliko dugo boris ??? Jos jedno pitanje....koje su to tablete koje ti pijes? Koliko kostaju i gde si nabavila?? Ja prvi put cujem za njih.....I rezultate malo opisi!! Izvini ako davim
Hvala i pozdrav

Kao sto sam vec ranije pisala roaccutane sam koristila pre 11 godina i otarasila sam se onih strasnih gnojnica koje su me mucile od puberteta koza mi se tj.lice nije mastilo posle roaccuatne jedno godinu dana posle toga je ponovo nastao haos koza je pocela istom merom da se masti kao i ranije i pocnu maltene u 40 toj da mi se pojavljuju tu i tamo po neka gnojnica a sa mitiserima crnim i belim se borim i dalje.Sve zivo sam probala medjutim bezuspesno! Kozmeticari, detrmatolozi razni pilinzi hemijski, mlecna kiselina, ali nista, dok nisam pocela na svoju ruku da eksperimentisem.Pre 2 meseca sam na netu pronasla tablete koje su mnogo obecavale dvoumila sam se sta cu i kako cu a posto se "davljenik hvata za slamku" resih da probam jos i to pa sta bude! Mogu ti reci da sam odusevljena nemogu sama da verujem prvo sam pomislila da sam utripovala sama sebi ali ne moji oko mene koji me recimo nisu videli jedno izvesno vreme neveruju da nisam radila neku hirusku intervenciju sto se tice koze lica-koza je glatka pore su se znatno smanjile lice se vise nesija! mitiseri tek po neki! E ovako to su tablete "VILANTAE" Evolution-X
:SADRZE:Thiamine, riboflavin, niacin, vitamin B6folic acid, vitamin B12 biotin, D-calcium pantpthenate chromium (amino acid chelate) MANGANESE CARBONATE SELENIUM ZINC i alpha lipoic acid 400 kapsula koje pijes 20 dnevno 3 meseca posle toga smanjujes dozu od zavisnosti u kakvoj ti se koza nalazi. Takodje koristim 1 do 2 puta nedeljno uvece retinol 1,0% a ujutro dercome activ 10% nemogu da ti opisem koliko sam zadovoljna jer rezultat je neeevidjeno dobar! stranica za vilantae www.vilantae.com kostaju negde oko 35 eura. Eto to bi bilo to ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj pomocicu koliko mogu Puno pozdrava