Ko sta koristi od kozmetickih proizvoda?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

Fisi napisao:Mirja

DA li mozes malo vise da nam opises stanje tvog lica...i zasto se toliko dugo boris ??? Jos jedno pitanje....koje su to tablete koje ti pijes? Koliko kostaju i gde si nabavila?? Ja prvi put cujem za njih.....I rezultate malo opisi!! Izvini ako davim
Hvala i pozdrav
:D Zdravo Fisi! Momentalno tj. neznam ni ja koliko dugo se borim sa atroficnim oziljcima, prosirenim porama i oziljcima od ranijih bubuljica, komedona i uzasno uzasno masnom kozom.
Kao sto sam vec ranije pisala roaccutane sam koristila pre 11 godina i otarasila sam se onih strasnih gnojnica koje su me mucile od puberteta koza mi se tj.lice nije mastilo posle roaccuatne jedno godinu dana posle toga je ponovo nastao haos koza je pocela istom merom da se masti kao i ranije i pocnu maltene u 40 toj da mi se pojavljuju tu i tamo po neka gnojnica a sa mitiserima crnim i belim se borim i dalje.Sve zivo sam probala medjutim bezuspesno! Kozmeticari, detrmatolozi razni pilinzi hemijski, mlecna kiselina, ali nista, dok nisam pocela na svoju ruku da eksperimentisem.Pre 2 meseca sam na netu pronasla tablete koje su mnogo obecavale dvoumila sam se sta cu i kako cu a posto se "davljenik hvata za slamku" resih da probam jos i to pa sta bude! Mogu ti reci da sam odusevljena nemogu sama da verujem prvo sam pomislila da sam utripovala sama sebi ali ne moji oko mene koji me recimo nisu videli jedno izvesno vreme neveruju da nisam radila neku hirusku intervenciju sto se tice koze lica-koza je glatka pore su se znatno smanjile lice se vise nesija! mitiseri tek po neki! E ovako to su tablete "VILANTAE" Evolution-X
:SADRZE:Thiamine, riboflavin, niacin, vitamin B6folic acid, vitamin B12 biotin, D-calcium pantpthenate chromium (amino acid chelate) MANGANESE CARBONATE SELENIUM ZINC i alpha lipoic acid 400 kapsula koje pijes 20 dnevno 3 meseca posle toga smanjujes dozu od zavisnosti u kakvoj ti se koza nalazi. Takodje koristim 1 do 2 puta nedeljno uvece retinol 1,0% a ujutro dercome activ 10% nemogu da ti opisem koliko sam zadovoljna jer rezultat je neeevidjeno dobar! stranica za vilantae www.vilantae.com kostaju negde oko 35 eura. Eto to bi bilo to ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj pomocicu koliko mogu Puno pozdrava
Makica Bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 31, 2006 12:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Makica Bg »

kazi mi gde moze da se kupe te tablete.
Makica
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

Makica Bg napisao:kazi mi gde moze da se kupe te tablete
:wink: Ja ih narucujem preko neta :wink:
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Kontakt:

Post od Fisi »

Postovana mirja...
Koliko sam razumeo ti pijes 20 tableta dnevno????!!!?!? koliko to moze da bude zdravo??? Mislim kada bi covek jeo 20 razlicitih vocki dnevno , to ne bi bilo zdravo , a kamoli 20 tableta...?? Ne napadam te, samo brinem za tvoje zdravlje! :oops:
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

Fisi napisao:Postovana mirja...
Koliko sam razumeo ti pijes 20 tableta dnevno????!!!?!? koliko to moze da bude zdravo??? Mislim kada bi covek jeo 20 razlicitih vocki dnevno , to ne bi bilo zdravo , a kamoli 20 tableta...?? Ne napadam te, samo brinem za tvoje zdravlje! :oops:
:wink: Ako je verovati lekarima pre nedelju dana sam bila na lekarskoj kontroli pritisak krvna slika kompletno sve analize sva moguca snimanja i td i td.... sve je u najboljem redu! a imam doooosta godina! a neznam zasto bi bilo 20 razlicitih vocki dnevno nezdravo? :-? a i nemam osecaj da me napadas vec ti je rezon malo cudan :wink: Pozdrav
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Kontakt:

Post od Fisi »

Mirja....

Ne mislim da je rezon los....Pola familije mi je u medicini...i vrlo dobro znam da sve sto je preterano nije zdravo....kao sto znam da treba jesti SVE ali umereno....i mislim da je to odlicna i ispravna filozofija! POpijte 20 razlicitih tableta vitamina dnevno....pa pitajte da li je to zdravo, garantujem da ni jedan doktor nece dati potvrdan odgovor!
Kao sto mislim da 20 jabuka dnevno nije zdravo.....POzdrav
Makica Bg
Novi član
Novi član

Post od Makica Bg »

Vidis,ja nisam razumela da pijes 20 tableta dnevno.Iskreno ja se ne bih usudila na takvo nesto.Mislim,stvarno je malo cudno piti 20 tableta dnevno,bilo da su vitamini,bilo da je nesto drugo.Ne kazem nista lose protiv tebe Mirja,samo ja to ne bih smela.
Makica
Makica Bg
Novi član
Novi član

Post od Makica Bg »

Sta kazete za eucerin,koja krema je najbolja za akne,od eucerina?
Makica
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

Fisi napisao:Mirja....

Ne mislim da je rezon los....Pola familije mi je u medicini...i vrlo dobro znam da sve sto je preterano nije zdravo....kao sto znam da treba jesti SVE ali umereno....i mislim da je to odlicna i ispravna filozofija! POpijte 20 razlicitih tableta vitamina dnevno....pa pitajte da li je to zdravo, garantujem da ni jedan doktor nece dati potvrdan odgovor!
Kao sto mislim da 20 jabuka dnevno nije zdravo.....POzdrav
:evil: Pa onda koristi roaccutan to ti je sigurno "zdravije" :wink:
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

wow

malo ste odskocile sa teme.......

Mozete li bar napisati sta koristite od ostalih preparata za kosu ili telo????
Makica Bg
Novi član
Novi član

Post od Makica Bg »

Da li je neko probao nesto od preparata Dr.Wolff-a?Jedna apotekarka mi je preporucila losion i kremu protiv akni,pa me zanima sta vi mislite o tome?
Pozdrav.
Makica
kasijana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 11:09 am

Post od kasijana »

Mirja, mozes li da mi kazes kako si rasporedila tih 20 tableta na dan? Kako se piju? I jesu li ti nestali i oziljci?
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

kasijana napisao:Mirja, mozes li da mi kazes kako si rasporedila tih 20 tableta na dan? Kako se piju? I jesu li ti nestali i oziljci?
:P Zdravo pijem ih 4 puta dnevno po 5 pre neki dan sam narucila trecu kutiju znaci ulazim u treci mesec posle toga uzimam samo 3 do 5 dnevno,poboljsanje je vidno pore su se vidno smanjile lice se nemasti koza je glatka nema crvenila i prezadovoljna sam. Ja ustajem rano tako da nema problema sto se tice rasporedjivanja pozdrav
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

?

jos neko?

kozmeticki preparati....
ajmo ljudiiii

jos malo pa nestalooooo
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

cicamaca napisao:?

jos neko?

kozmeticki preparati....
ajmo ljudiiii

jos malo pa nestalooooo
:wink: Pored tableta "vilantae" tretinoin uvece 3 puta nedeljno a svako vece dercome activ, odlicna kombinacija za moj tip koze! :wink: :wink:
Odgovori