Ko sta koristi od kozmetickih proizvoda?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Imam ja taj St. Ives Blemish control, koristila sam ga svega jednom ili dvaput
Piling k'o piling je ok ali ima salicilne kiseline i to dosta cini mi se, jaaako mi je isushio kozu, vise stete nego koristi... Ako hoces njihove pilinge, mislim da je bolje da uzmes najblazi, nema potrebe da maltretiras lice.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
skvo,ako nemas mnogo masnu kozu,slazem se sa Jelenom. Inace,svi St.Ives pilinzu su kremasti. I samo da dodam ,iako na poledjini u uputstvu za upotrebu ovog najlaganijeg pise da se moze koristiti svaki dan...nemoj bukvalno da ih shvatis (reklama,sta 's)..koristi ga jednom,najvise dva puta u toku nedelje.
Pa t-zona mi jeste masna, prilicno.
Onaj anti blemish mi se dopao zato sto pise da je dobar i za fleke od bubuljica, a meni kada izadje neka ostane crvena tackica po mesec-dva, pa sam mislila da bi to mozda bilo ok.
Ne odgovara mi piling vise od jednom nedeljno, koliko god blag bio, tako da ga sigurno necu cesce koristiti.
Za onaj invigorating, pise "jak piling .... " , pa mozda onda ipak da uzmem taj za osetljivu kozu, jer izmedju ostalog moja koza i jeste osetljiva.
Od onog diacneala, iako je samo moja greska kupovina tog proizvoda, pazim da ne stavljam nista agresivno na lice.
Onaj anti blemish mi se dopao zato sto pise da je dobar i za fleke od bubuljica, a meni kada izadje neka ostane crvena tackica po mesec-dva, pa sam mislila da bi to mozda bilo ok.
Ne odgovara mi piling vise od jednom nedeljno, koliko god blag bio, tako da ga sigurno necu cesce koristiti.
Za onaj invigorating, pise "jak piling .... " , pa mozda onda ipak da uzmem taj za osetljivu kozu, jer izmedju ostalog moja koza i jeste osetljiva.
Od onog diacneala, iako je samo moja greska kupovina tog proizvoda, pazim da ne stavljam nista agresivno na lice.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 1:31 am
Cao,svima!
Zadnjih dana sam provela puno sati citajucu razna iskustva sa foruma.Potrebna mi je nega za bore oko ociju,pa sam resila da uzmem Uriage Isolift .Da li neko zna je li spomenuta krema dovoljno masna,recimo masnija od Vichy-evih?
Jos jedno pitanje - da li za T zonu odgovarajuce emulzije treba nanositi na citavo lice ili samo na tu zonu?
Zadnjih dana sam provela puno sati citajucu razna iskustva sa foruma.Potrebna mi je nega za bore oko ociju,pa sam resila da uzmem Uriage Isolift .Da li neko zna je li spomenuta krema dovoljno masna,recimo masnija od Vichy-evih?
Jos jedno pitanje - da li za T zonu odgovarajuce emulzije treba nanositi na citavo lice ili samo na tu zonu?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am
odgovor
koristim i toplo preporucujem biologique recherche a mozete ga nabaviti u salonu jasna u beogradu koji su i generalni zastupnici za srbiju i crnu goru
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm
E pa ovako,jako lepa tema,i samo tako nastavite,a sada da i ja kazem sta koristim: ZA LICE:(koza mi je masna i imam bubuljice) Pre spavanja se umijem neutrogeninim gelom 2u1,ali i ako koza bude malo vise zategnuta i suva ne mazem kremu,jer znam da nocu treba pustiti kozu da dise,kreme je guse.Ujutru se umijem i namazem neutrogeninu kremu,koja je nesto najbolje do sada,za moju masnu kozu,koja je odmah upije i tokom celog dana i ne osecam da imam nesto na licu,A TEK STO JE NAJBOLJA PODLOGA ZA SMINKU,nemam reci![/quote]Koristim Revlon puder koji je super!Jedino oziljke prvo prekrijem korektorom Manhattan,jedino bih njega menjala,nije nista posebno,imate neku preporuku???Ali Revlon puder nikada ne bih promenila!!!Za one koji imaju normalnu ili suvu kozu toplo preporucujem ne tako skup,a super puder koji sve prekriva,a to je Impala,nemacki,ima ga u parfimerijama,oko 400 din.,probajte trojku,a ima i tamnijih.Koriste ga moje drugarice,sve su zadovoljne.E sada da nastavim dalje,sminku skidam vlaznim maracima Golden Rose,120 din.i odlicno skidaju.[/quote]Izvinite stvarno sto sam se ovako raspisala i sto vas davim,ali zelim da pomognem nekome,jer sebi jesam!
[/quote]KOSA:Imam dugu kosu (skoro do guze),gustu i svi me pitaju kako je negujem da tako izgleda,(mada je to vise genetski),korim Nivein sampon za smedju kosu sa uv filterom i Herbal E.regenerator od kamilice i aloe vere,stavljam prirodne maske(jaja i maslinovo i limun)i druge,pijem i omega 3 vitamine,dobre za kosu,nokte,imunitet...Joj,ima jos puno,puno stvari koje bih vam preporucila,ali mislim da je ovo dosta za sada,ako vas nesto zanima pitajte!Cao!
[/u][quote][/quote]

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm