Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Otkrih frizerski salog akademije Panjkovic i u njemu mnogo preparata za kosu pa kupih regenerator za suvu i beznadezno ostecenu kosu (tako pise,majke mi.. i kosa mi je preporodjena.
Kakva li im je tek maska za kosu ako im je regenerator ovako efikasan?
Nasla sam konacno u apoteci NEUTROGENU za mitesere. nov je!!!...to vam je gel koji kosta oko 500 dinara i posle samo nedelju dana umivanja sa istim je uspeo da mi drasticno ocisti lice..a da ga pritom nije osusio i slicno...
Je l probao jos neko one St Ives pilinge?
Bas citam na jednom forumu pominju ih ljudi...
Andjela, koji bese ti imas?
Sad gledam na sajtu www.stives.com
imaju 3 verziju, za osetljivu kozu, antiblemish,sto bi bilo za bubuljice, i invigorating.
Ne znam koji da uzmem.. ili da trazim ovaj neutrogenin
Inace, na pakovanju pise da je u njemu 85% prirodnih sastojaka, sto je very nice
Vidi ovako,skvo,St. Ives ,koliko sam ja videla po prodavnicama,ovde,kod nas,postoji u tri verzije. Ja koristim najlaganiju,Swiss Formula (Gentle),postoji i Blemish Control i on je dosta jaci i namenjen je masnoj kozi,naziva treceg se ne secam a na njemu upravo pise da regulise rad lojnih zlezda,otklanja mitesere itd itd ali ne mogu sad da se setim kako se zove dodjavola.
Probaj taj na kome pise da otklanja mitesere,pa i ako promasis,nisi bacila velike pare (velika tuba kosta oko 300 i nesto dinara).
Ne znam koliko pilinzi 'rade posao' kad su miteseri u pitanju ,probaj ,u svakom slucaju ti ne moze odmoci. Meni se dopada sto su kremasti sa sitnim cesticama i imaju lep miris.
Treci je invigorating...
Razmisljala sam se izmedju njega i ovog blemish control. Na ovom *blemish pise da je za fleke, mitesere i bubuljice...
a ovom invigorating pise da je jak.. blabla
sad sam radila "test" na njihovom sajtu i ispalo je da uzmem blemish, nego sam se razmisljala da mi nije mozda jak, posto nemam bubuljic/akne
Cena je sada oko 470, gledala sam danas.
i cini mi se da je samo taj "gentle" kremast..