Ko sta koristi od kozmetickih proizvoda?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 01, 2006 4:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Drage i dragi,
sto se lica tice:
- umivanje mlaka voda i nivea piling sa kremom u sebi (3xnedeljno)
- termal fix mat vichy
- puder (samo u zimskim mesecima) - kombinacija MAx factora ili Christian Dior (genijalan je, pokriva sve) u kamenu
telo:
- iskljucivo dove sapun
- mleko za telo(nivea ili dove), sprej za telo Fruttini (ekstra mirise a ima i ulje u sebi, pa ne isusuje kozu) i anticelulit gel Vichy
kosa:
- head&shoulders, wash&go ili fructis (menjam, kazu da valja..)
Koza mi je normalna/masna u T zoni, a kosu perem svaki drugi dan, posto se neverovatno masti, kazu od stresa....
sto se lica tice:
- umivanje mlaka voda i nivea piling sa kremom u sebi (3xnedeljno)
- termal fix mat vichy
- puder (samo u zimskim mesecima) - kombinacija MAx factora ili Christian Dior (genijalan je, pokriva sve) u kamenu
telo:
- iskljucivo dove sapun
- mleko za telo(nivea ili dove), sprej za telo Fruttini (ekstra mirise a ima i ulje u sebi, pa ne isusuje kozu) i anticelulit gel Vichy
kosa:
- head&shoulders, wash&go ili fructis (menjam, kazu da valja..)
Koza mi je normalna/masna u T zoni, a kosu perem svaki drugi dan, posto se neverovatno masti, kazu od stresa....

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Iz svog iskustva kao potrosaca i skolovanog scenskog sminkera,moj savet je da izbegavate dugotrajnu upotrebu Max Factorovih tecnih pudera. Jako su teski,i uglavnom sluze za profesionalnu sminku.(pozoriste,Tv..) Moze se desiti da se posle izvesnog vremena pocnu malo po malo pojavljivati potkozne bubuljice kao rezultat postepenog i dugotrajnog nagomilavanja teske sminke na lice koje ne uspeva da prodise kako treba.
Znam da je losa reklama za MF,ali bolje se opredeliti za lakse varijante pudera kojih zaista ima mali milion na trzistu.
Znam da je losa reklama za MF,ali bolje se opredeliti za lakse varijante pudera kojih zaista ima mali milion na trzistu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Eh skvo,to mi je jedno od zanimanja.Vremenom sam otisla u neke druge profesionalne vode ali mi je nesto od osnovnog znanja ostalo,plus licno eksperimentisanje,plus iskustvo i tako to.
Sto se tice korektora,po meni,za sitnije korekcije odlican je Miss Sporty,plus nije uopste skup.
Ako zelis krupnije korekcije odlicni su korektori iz Coverderma ,oni su dosta skupi ali su savrseni za neke posebne prilike kad zelis da izgledas tip-top.
Takodje je dobar Collistarov korektor,namenjen je za pokrivanje svih nepravilnosti ,sitnih borica,mada je super i za pokrivanje podocnjaka.
Sto se tice korektora,po meni,za sitnije korekcije odlican je Miss Sporty,plus nije uopste skup.
Ako zelis krupnije korekcije odlicni su korektori iz Coverderma ,oni su dosta skupi ali su savrseni za neke posebne prilike kad zelis da izgledas tip-top.
Takodje je dobar Collistarov korektor,namenjen je za pokrivanje svih nepravilnosti ,sitnih borica,mada je super i za pokrivanje podocnjaka.