Saveti make-up artista

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
An@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 26, 2006 1:41 am

Post od An@ »

Ja sam prezadovoljna ovim Revlonovim Color stay...I ja imam mesoviti tip koze i ovo je prvi puder koji sam koristila a koji matira lice skoro citav dan...Nosim ga i po nekoliko sati i ipak se ne umastim,kao kod ostalih mnogo skupljih tecnih pudera...

To je moj utisak.... :lol:
make-up artist
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od make-up artist »

pozdrav koleginici andjeli lepi saveti eto slobodno ako zelish mozemo da delimo temu,ja se jos jednom izvinjavam nisam uvek u mogucnosti da odgovorim,poz
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

otpozdrav make up artista:)

O ColorStay puderu smo ovde puno pisali i jos nisam cula da nekome taj puder nije savrseno odgovarao. Dakle, zaista pravo resenje za masnu kozu.
A_Girl
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 18, 2006 2:13 pm

Post od A_Girl »

E, odlucila sam! Uzecu ColorStay, pa ako mi ne odgovara, onda sam baksuz nas baksuzima!!
Jos jedno pitanje - da li preko njega stavljate puder u prahu/kamenu?
Tnx :)
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Ja ne, nema potrebe. Odgovarace ti, videces :wink:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Girl, mozes ali i ne moras. U sustini, puderi u kamenu, u prahu ili kompaktni imaju za cilj da neutralisu visak sebuma ili masnoce. Probaj da preko ColorStay-a stavis neki laganica puder, cisto da ti to matiranje bude kompletno.
A_Girl
Stalni član
Stalni  član

Post od A_Girl »

Hvala vam na pomoci! Znam ja da puderi u kamenu, prahu i kompaktni imaju tu svrhu da dodatno matiraju, pa bas zato i pitam da li ih koristite preko, posto vam toliko pomaze ColorStay! Znaci, sad jedva cekam da ga isprobam, samo se plasim jos jednog razocaranja :) Uh, kad je svima odlican, valjda necu biti izuzetak! :lol:
make-up artist
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am

Post od make-up artist »

draga Ana kompaktni puder kao shto si i navela ima funkciju matiranja tena ali isto tako ga mozesh koristiti i kao laganu teksturu na svom licu ako nemas problema sa prikrivanjem nedostataka,tj i ako imash a zelish koristiti samo kameni puder nanesi korektor samo na kritichne delove prstima razmazi i nakon toga ako ces vishe prekriti kozu navlazi sundjer i tako nanesi puder,ako zelis samo mat efekat sa jastuchicem ilisuvim aplikatorom,a samo za mat efekat uzmesh veliku chetku i sa njom ga i nanesesh.Eto tako sada imash savet bukvalno 3 pudera u jednom,pozdrav
A_Girl
Stalni član
Stalni  član

Post od A_Girl »

Evo, ja samo da javim da se jos neko ne prevari - bila sam u onoj parfimeriji u terazijskom prolazu da potrazim ColorStay, ali nemaaaa :( Kaze prodavacica tek za mesec dana... Jel ima bese jos negde da se nadje? :-?
filipa7o
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 27, 2007 9:49 pm

Post od filipa7o »

Pozdrav. Interesuje me vase misljenje o kvalitetu sminke marki AVON i ORIFLAME. Da li su dobrog kvaliteta? Normalno, verujem da se ne mogu uporediti sa Max faktorom, ili Revlonom, ali ... da li mogu da prodju, ili nose vise stete nego koristi?
Mya
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 10:33 am

Post od Mya »

A_Girl napisao:Evo, ja samo da javim da se jos neko ne prevari - bila sam u onoj parfimeriji u terazijskom prolazu da potrazim ColorStay, ali nemaaaa :( Kaze prodavacica tek za mesec dana... Jel ima bese jos negde da se nadje? :-?
Videla sam ga na vise mesta u depou na bulevaru,kao i na vise mesta na bazaru na sajmu...
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

filipa7o napisao:Pozdrav. Interesuje me vase misljenje o kvalitetu sminke marki AVON i ORIFLAME. Da li su dobrog kvaliteta? Normalno, verujem da se ne mogu uporediti sa Max faktorom, ili Revlonom, ali ... da li mogu da prodju, ili nose vise stete nego koristi?
:wink:Orilflame je ovde u Svedskoj klasirana kao S kozmetika ja ti je nebih preporucila :wink:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

ColorStay se moze naci i u parfimeriji kod Piramide. Hodnik desno, od centralne Piramide. Parfimerija se zove "Marina". Evo, pitajte @ anu, nas dve smo , pa skoro k'o komsinice :wink:
An@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 26, 2006 1:41 am

Post od An@ »

Andjelice, ja mislim da je tu malo skuplji...Ja sam ga u parfimeriji Tref platila 1250 din...pa ko kupuje neka proveri:)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Ana, sad si me zbunila. Kad sam ga ja kupovila u "Marini" nije bio preko te cifre. Mozda je u medjuvremenu poskupeo? I da jeste, ne verujem da je vise od 1300. Bas cu da proverim od ponedeljka.
Odgovori