Ja jesam njihov advokat, i mene placaju. Javi se na pp da ti dam procenat, ovo si lepo napisao, i ja da sam pisao, bolje ne bih mogao
E, salu na stranu, ali zaista je tako, ja sto sam od nus posledica imao, a koje pisu u uputstvu za lek, je samo suva koza, i nista vise.
Ali ne mogu a da ne napisem recimo taj slucaj, oko samoubistva

Ja sam kad sam zapoceo terapiju radio sam u jednoj firmi, i posto radim sa ljudima, u suncem obasjanom prostoru, zeleo sam da promenim radno mesto (sto je u to vreme bilo izvodljivo) i kad sam otisao kod direktora, dobio sam odgovor, nema od toga nista, to ti je sto ti je.
E mene ne bude mrzelo, pa ja lepo podvucem to sa drecavim markerom pokusaji samoubistva i bla bla bla, i odem kod nekog tamo sefa, i pokazem mu to.
U roku od odma, tu je vec bio i direktor, i svi nadlezni, uz reci da ima drugo radno mesto, na kojem sam od sutra
Tako je i bilo, po zavrsetku terapije vratih se na stari posao
Hvala Roche na svim tim upozorenjima, meni su znacila
Generalno, sve ostale kompanije sa svojim proizvodima sto nude, ne mogu reci da su bezuspesni, ali su prevashodno namanjeni populaciji koja ima prolazne akne, koje se povlace, pubertet, neka promena, pa ih je dovoljno kontrolistai preparatima do njihovog nestanka. Mi, kao tezi slucajevi, osudjeni smo na roac.
Jer mnogi prehladu lece cajem, limunom, a neki sa antibioticima, sto ne znaci da svi treba da koristimo antibiotike, jer su uvek pomogli. Dakle, prvo probamo sa necim blazim.
Kamo srece da ga nikad nismo probali ni videli