Roaccutan!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
Stejsi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 06, 2010 2:52 pm

Re: Roaccutan!

Post od Stejsi »

Sinu je dr dao kremu Skinoren ..to sad posle terapije roacutana da maže samo na bubuljice..
Dali je neko koristio tu kremu?
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:59 pm

Post od bassivity91 »

Stejsi napisao:Sinu je dr dao kremu Skinoren ..to sad posle terapije roacutana da maže samo na bubuljice..
Ja, mnogo pre Roakutana, ali kratko nesto...i? jel deluje?
panknjiga
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 12, 2013 2:26 pm

Re:

Post od panknjiga »

Dragi prijatelji svima bih preporucio alternativnu medicinu ...
Dosta knjiga o tome mozete naci na sajtu http://www.sajamknjige.com/category/pan ... /zdravlje/
i veoma su povoljne cene . Puno pozdrava ZDRAVI BILI :D
Korisnikov avatar
Stejsi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 06, 2010 2:52 pm

Post od Stejsi »

bassivity91 napisao:
Stejsi napisao:Sinu je dr dao kremu Skinoren ..to sad posle terapije roacutana da maže samo na bubuljice..
Da :) znači kao magija..Kako je tebi delovala? ja mislim da sa terapijom roacutana i sad ova krema da će imati jedno duže vreme mira..Kaže dr da njegova koža je jako podložna aknama
i da će možda biti potrebno još jedna tura jer je mlad ali srećna sam što nema ožiljke ipak smo došli na vreme kako je to loše izgledalo plašila sam se da smo već zakasnili.
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član

Post od bassivity91 »

Stejsi napisao:
bassivity91 napisao:
Da :) znači kao magija..Kako je tebi delovala? ja mislim da sa terapijom roacutana i sad ova krema da će imati jedno duže vreme mira..Kaže dr da njegova koža je jako podložna aknama
i da će možda biti potrebno još jedna tura jer je mlad ali srećna sam što nema ožiljke ipak smo došli na vreme kako je to loše izgledalo plašila sam se da smo već zakasnili.
Iskreno, ne secam se bas :) Ali cu svakako probati, hvala :)
milkana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 06, 2013 1:20 pm

Post od milkana »

Pre 7 godina sam bila pod terapijom roaccutane. Trajala je 9 meseci pocev od jesenjeg do prolecnog perioda. Jedina priznata i uspesna medicinska terapija La Roshe firme i mogu reci da sam zahvalna sto postoji! Naravno u nasoj zemlji je lecenje ovim preparatom besplatno, placate samo participaciju, sto nije praksa u zapadnim zemljama..recept specijaliste vam je potreban i dijagnoza. Ako vas nesto konkretno interesuje - pitajte.
kuki :)
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 28, 2012 7:45 pm

Post od kuki :) »

Grasshopper napisao:Znaci ne mogu da verujem! da sam takav srecnik pa da moram da ponovim terapiju :x zavrsio sam tacno pre 15 dana, sve je bilo okej ali u poslednje vreme pocele su opet da se prave ali one klasicne bez gnoja, gube se oko 6-12h ali juce napravili su se cak po 3-4 od obe strane. Ne znam sta da radim, koristim samo Avene Antirougeurs za crvenilo, preporucujte neka krema, bilo staaaaa :(
meni je avene antirougeurs fluid za skidanje sminke iz te kolekcije pravio iste te crvene i plus mi je punio pore..cim sam ga izbacila smirilo se.ne znam da li ima veze mozda s tim..
ivan0
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 31, 2011 9:16 pm

Post od ivan0 »

Podravi svima,ja se sada sjetih ovoga foruma,nisam pisao cini mi se godinu dana.

Vidim da ima dosta "poznatih" imena kojih se sjecam,da su pocinjali sa terapijom kada sam ja zavrsio,da podsjetim poceo sam terapiju u Novembru 2011 zavrsio u Maju 2012 godine, sa 15 godina,imao sam ogromne probleme sa bubuljicama i otada hvala bogu pa sve do danas nemam ama bas nikakvih bubuljica.Dosta dug je to period bez bubuljica tako da se ponekad desavalo da iskoci 1 medjutim ona nikada vise nije bila kao sve one bubuljice sto su prije bile..
milannnm
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 26, 2013 10:09 am

Post od milannnm »

A kako ti je jetra?
Pazite se foliranata.
ivan0
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 31, 2011 9:16 pm

Post od ivan0 »

milannnm napisao:A kako ti je jetra?

Mene pitas ?

Jetra je odlicno,nikad bolje.
milannnm
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 26, 2013 10:09 am

Post od milannnm »

Bravo za tebe.
Pazite se foliranata.
perfect skin92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 02, 2013 11:38 pm

Post od perfect skin92 »

I moj brat je pre dve godine pio 6 meseci,i iako mu je za to vreme lice bilo cisto sada se dasi da mu od brze hrane izadje jedna,dve ali ni blizu kao sto je bilo pre i odmah prodju. Jetra mu je takodje ok, nikakvih problema nema.:)

Ja krecem sledece nedelje sa terapijom i htela sam da pitam devojke sta koriste tokom terapije? Brat je koristio samo Pantenol i Eucerin labelo medjutim meni pantenol ne odgovara.
Sani15
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 06, 2014 11:00 am

Post od Sani15 »

Ovaj Roaccutan se jedino moze uzeti kad ti dermatolog prepise ili mozes ti uzeti u apoteci?
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član

Post od bassivity91 »

Sani15 napisao:Ovaj Roaccutan se jedino moze uzeti kad ti dermatolog prepise ili mozes ti uzeti u apoteci?
Nece ti dati bez recepta dr. Uvek sam nosio papir sa VMA da vidi apotekarka.
anna1705
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 10, 2014 3:33 pm

Post od anna1705 »

ja bih konkretno da pitam ove clanove sto su vec bili na terapiji, jesu li imali nesto od nezeljeniih dejstava pri uzimanju, tipa depresija.. danas sam krenula sa terapijom,i ne brine me toliko hoce li biti poboljsanja u vidu akni, jer sam sigurna da hoce, mene vise brine ono sto sam procitala.. Jer sam ranije patila od neke vrste depresije tj anksiznosti, panika me hvatala i za najmnje sitnice.. Sada sam ok, ali kako sam procitala sve ono sto pise pod nezeljeni efekti, pomislih da odustanem ali sam ipak popila svoju tableticu :)
Odgovori