Zdravo svima

pisala sam ovde ranije bila sma na terapiji otprilike kad i bassivity i dana85 a terapiju sam zavrsila u martu mesecu a nisam se dugo javljala jer nisam htela nikoga da plasim.6 meseci nakon roakutana lice mi je i dalje bilo porcullansko a onda je odjednom krenulo da se masti,da mi izlaze sitni mitiseri i neke flekice po obrazu,i pre roakutana su mi izlazile tako fleke pa onda iz nekih nastane akna kako se hemija priblizi,jako sam se uplasila,pala u depresiju,nisam pisala ovde da ne bih i vas plasila itd..medjutim SVE SE SMIRILO

lice mi nije idealno kao odmah posle roakutana,masnoca se malo vratila,ali koza mi je sad mesovita,nije masna,a cak i ta masnoca malo sto se vratila taman mi daje nekako fin izgled licu ne izgleda suvo i zategnuto

.takodje pore su mi se malo napunile po nosu i taj deo oko nosa onako kad se umijem to se vidi tokom dana ne,i na celu imam onako sitn sitne neravnine jer ne mogu da ih nazovem bubuljicama da su malo ali to ja vidim pod odredjenim uglom i svetlom,ovako se ne primecuje, sedamdeset posto ljudi to ima.pred ciklus(devojke to znaju) zna da mi izadje po koja sitna i da se malo vise izmasti ali jednostavno koza mi je NORMALNA kao drugim ljudima,i ponasa se kao kod ljudi sa NORMALNOM KOZOM

ko me vidi nikad ne bi rekao da sam imala problematicno lice

i da zelim da vam kazem batalite hemiju kreme i agresivne preparate protiv bubuljica.meni su samo pravile veci problem,izbacila sam sve od umivalica,nikako ne isusujte kozu,pocece dodatno da se masti.lice ocistim povremeno toleriane mlekom od la roche posay on je za netolerantnu kozu njime skidam i sminku ako se ponekad nasminkam,lepo skine necistocu,cak malo i nahrani kozu pa ga ostavim par sati pre umivanja vodom, od krema samo pantenol krem gel ali neki sa alojom i kolagenom to je jedino na sta nisam reagovala,on je nekih 350 dinara,i to povremeno,nikako svaki dan,nek koza dise,pustite je sama da se oporavi bez mnogo hemije,verujte sto manje to bolje. i dvaput mesecno stavim dr colic masku od aloje koja umiruje

znaci samo preparati koji su za osetljivu kozu koji umiruju i hidriraju i to POVREMENO ne svaki dan,bez sapuna jakih agresivnih krema itd.verujte mi koza mi izgleda kao bebina(osim onog sto sam navela a to je sve tako sitno),sve se smirilo!zato sam i dosla da dam podrsku svima,savet sta posle rokija ako nekom treba i da kazem da se ne plasite ako vam se desi da se malo pogorsa,jer ce se smiriti sve

i da pijem punoo vode,i kosu perem baby love samponom za bebe,jer mi je i koza glave sad dosta osetljivija pa zna da reaguje na jake sampone itd.POZDRAV SVIMA samo napred i ne brinite ni oko cega,meni je roki promenio zivot

i izvinite na duzini posta