Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Grasshopper napisao:Poz. Hvala na odgovoru Shomy, i dermatolog mi preporucio neki medicinski Avene couvrance. Sta se tice accutana stvarno nemam vise volje, evo vec 89 dan a akne se jos prave, iskreno nadao sam se da nece toliko dugo da traje, gledao sam po youtube ima puno ljudi koji imali su puno vise akne a vec nakon 60 dana je puno boljedeluje mi kao svejedno dali pijem ili ne, nece valjda samo meni da ne deluje
Milose, druze stariMil0s napisao:Drustvo evo da se javim.
Pitanje za clanove koji su zavrsili svoju terapiju.
Koju kremu bi mogao da koristim sad kad sam prestao da uzimam lek?
Koliko dugo moram da izbegavam upotrebu A vitamina kroz tablete i suplemente?
Srdacan pozdrav svima
HeyGrasshopper napisao:Pozdrav ekipo!evo i mene, dan 81. Iako sam rekao da imam malo moram da priznam da me terapija iznenadila, sad sam vec u taj poslednji proces gde se konstantno prave one goleme bubuljice samo na odredjena mesta
nadam se da je krajnje vreme da vec jednom povuče. Za dva dana krecem u skolu, zanima me dali mogu da koristim neki blagi puder ? nesto kao bb cream, treba mi za crvenilo a uostalom da se malo zastitim od sunca. Sta mislite, neki savet ?
Ja koristim La roch , EFFACLAR H , ona je bas za isushenu kozhu nakon agresivne terapije , dobra je , jos uvek je koristim , mislim da cu uskoro da krenem sa blazom varijantom jer osecam da mi se lagano vracaju funkcije lojnih zlezdaMil0s napisao:
Pitanje za clanove koji su zavrsili svoju terapiju.
Koju kremu bi mogao da koristim sad kad sam prestao da uzimam lek?
Koliko dugo moram da izbegavam upotrebu A vitamina kroz tablete i suplemente?
Srdacan pozdrav svima
Momentalno koristim Couvrance od Avene medicinski puder koji uostalom sadrzi i zastitni faktor.ArtInna napisao:HeyGrasshopper napisao:Pozdrav ekipo!evo i mene, dan 81. Iako sam rekao da imam malo moram da priznam da me terapija iznenadila, sad sam vec u taj poslednji proces gde se konstantno prave one goleme bubuljice samo na odredjena mesta
nadam se da je krajnje vreme da vec jednom povuče. Za dva dana krecem u skolu, zanima me dali mogu da koristim neki blagi puder ? nesto kao bb cream, treba mi za crvenilo a uostalom da se malo zastitim od sunca. Sta mislite, neki savet ?
![]()
Povuci ce se sve, nemoj da se brines. Moras da imas strpljenja!
Sto se pudera i kremica tice, najvaznije je da nisu komedogene. Licno koristim La Roch - imas njihov puder bas, ali i bb kremice... i svi u sebi imaju zastitni faktor.
Ja sam zadovoljna.
Ako nadjes nesto bolje od toga, podeli to sa mnom!
Drugari veliki pozdrav svima kao i novim clanovima,Grasshopper napisao:Poz. Hvala na odgovoru Shomy, i dermatolog mi preporucio neki medicinski Avene couvrance. Sta se tice accutana stvarno nemam vise volje, evo vec 89 dan a akne se jos prave, iskreno nadao sam se da nece toliko dugo da traje, gledao sam po youtube ima puno ljudi koji imali su puno vise akne a vec nakon 60 dana je puno boljedeluje mi kao svejedno dali pijem ili ne, nece valjda samo meni da ne deluje
Hvala na podrsci, nadam se da nece jos dugodana85 napisao:Drugari veliki pozdrav svima kao i novim clanovima,Grasshopper napisao:Poz. Hvala na odgovoru Shomy, i dermatolog mi preporucio neki medicinski Avene couvrance. Sta se tice accutana stvarno nemam vise volje, evo vec 89 dan a akne se jos prave, iskreno nadao sam se da nece toliko dugo da traje, gledao sam po youtube ima puno ljudi koji imali su puno vise akne a vec nakon 60 dana je puno boljedeluje mi kao svejedno dali pijem ili ne, nece valjda samo meni da ne deluje
Ja sam zavrsila terapiju u martu mesecu i sada je sve odlicno, neprepoznatljivo zapravo.
Poruku koju sam citirala je u znaku da ovom clanu dam podrsku, mislim da se pronalazila u nekim njegovim postovima. Meni su akne izlazile do skoro samog kraja terapije, a ukupno sam popila oko 130mg/kg. Napominjem da mi stanje lica pre pocetka terapije nije bilo sa ozbiljnijom dijagnozom, ali je tokom terapije moje lice odnosno akne su bukvalno prarasle u najgori moguci oblik. Secam se da se i doktorka cudila kad me je vidjala na kontrolama...
Resenje je strpljenje!!!!
PCOS su policisticni jajnici, ako se ne varam?blue_star napisao:Pozdrav!
Nova sam na temi ali stari korisnik Roaccutana
Mene interesuje, da li ima neko kome su se akne vratile poslije nekog vremena? Ne mislim par akni nego da je imao vidno pogorsanje?
Ja sam pila pola godine po 60mg dnevno, poslije zavrsetka terapije lice mi je bilo potpuno cisto i tako se zadrzalo skoro 4 god. Posljednjih godinu dana pocelo je da mi izlazi sve vise akni, zadnjih 3-4 mjeseca stanje je prilicno lose, ne bas kao prije roak. ali definitvno postoji problem![]()
Sta da radim? Ima li neko iskustva sa tim? Mislim da jace terapije od ove nema tako da ne znam sta bi to moglo da mi pomogne?![]()
E da, imam i PCOS ali doktora to bas nije zanimalo kad mi je prepisao lijek! Sta mislite da li bi same kontraceptivne pilule mogle da pomognu? Naravno, uz to i neka dobra njega lica (krema, losion itd)...