Roaccutan!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
ArtInna
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 11, 2013 12:12 am

Re: Roaccutan!

Post od ArtInna »

Mil0s napisao:
JocaCoja napisao:sta mislite je l bih smeo da koristim sagoreevac masti,zavrsio sam sa terapijom pre 20ak dana,plasim se da mi se ne navrate bubuljice,nije mi svejedno :D
http://www.explode.rs/sagorevaci/uni-animal-cuts-42-pak

To i mene zanima, ali ne za sagorevace vec za sve suplemente?
Ranije sam pio razne preparate i u nekim periodima stanje na licu mi se bas pogorsavalo kad uzmem neki preparat. Ja licno nisam pristalica sagorevaca. :S
To sto bi ti sagorevac odradio isto to mozes sa izregulisanom ishranom da uradis.
Evo npr ja od kad pijem roaccutane drasticno sam promenio ishranu a i poceo sam skoro svakodnevno da treniram. Od pocetka terapije do sad sam smrsao preko 10kg :D
Najbolje bi bilo da pitas svog lekara sta misli o tome. :D

E podrzavam te u tome... ne moze hemija nista sto moze samovoljna regulacija ishrane... :)

Najbolje je da porazgovarate o tome sa svojim doktorima i nista na svoju ruku...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

ArtInna napisao:..... ne moze hemija nista sto moze samovoljna regulacija ishrane... :) ...
Чему онда Роакутан?
ArtInna
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 11, 2013 12:12 am

Post od ArtInna »

aa_aca napisao:
ArtInna napisao:..... ne moze hemija nista sto moze samovoljna regulacija ishrane... :) ...
Чему онда Роакутан?
Ne pratis me. Govorili smo o sagorevacima i suplementima, a roakutan ne spada ni u jedne ni u druge.

Roakutan nije hir, vec nesto poslednje sto ostaje coveku kao nada da tu unutrasnju upalu u organizmu resiti. ZNaci LEK , ne hir. Razumes?
Predrag78
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 2:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Predrag78 »

Amin :o
tebra :D
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 24, 2012 8:01 pm

Post od tebra :D »

Pedja posto si ti zavrsio terapiju imam pitanjce.....jel su prestale sve nuspojave(perutanje,itd) :D
Predrag78
Aktivan član
Aktivan član

Post od Predrag78 »

tebra :D napisao:Pedja posto si ti zavrsio terapiju imam pitanjce.....jel su prestale sve nuspojave(perutanje,itd) :D

Postepeno je prestajalo , ali gotovo je konacno :) 2 nedelje nakon sam se jos pomalo perutao po licu ali sredila je to sve LA ROCH EFFACLAR H , po preporuci drugara odavde sa foruma ::) Ostalih nus pojava nema , usne su vec nakon 2 dana bile ok !!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

ArtInna napisao:Ne pratis me. Govorili smo o sagorevacima i suplementima, a roakutan ne spada ni u jedne ni u druge.

Roakutan nije hir, vec nesto poslednje sto ostaje coveku kao nada da tu unutrasnju upalu u organizmu resiti. ZNaci LEK , ne hir. Razumes?
Ни сагоревачи масти а ни суплеметни нису хир.

Питао сам због тога што знам да се неколико особа решило акни када су коначно смогли снаге да регулишу свој начин живота. Због тога ми није јасно ни када кажеш да је то "последње што остаје човеку".
Korisnikov avatar
patka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 01, 2008 8:28 pm

Post od patka »

Nije ti jasno zato sto se razumeš u akne ko u pravljenje sajtova tj. nemaš pojma ali voliš da troluješ :roll:
Roakutan jeste poslednja opcija koja u najvećem procentu slučajeva daje željenje rezultate i rešava trajno problem!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Патак, ти баш хоћеш да упропастиш све теме. Није теби лако са самим собом. Ц ц ц...
Predrag78
Aktivan član
Aktivan član

Post od Predrag78 »

Aco , vec si ranije imao nekih ispada , bez neke zelje da ikoga optuzujem , pa i tebe - ali ne razumes se u roakutan , u njegov sastav , dejstvo , indikacije itd ... Vecina ljudi ne komentarise shtivo u koje se ne razume - drzi se tog recepta 8)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Predrag78 napisao:Aco , vec si ranije imao nekih ispada , bez neke zelje da ikoga optuzujem , pa i tebe - ali ne razumes se u roakutan , u njegov sastav , dejstvo , indikacije itd ... Vecina ljudi ne komentarise shtivo u koje se ne razume - drzi se tog recepta 8)
Имао испада? Ипак припази како се изражаваш. Да ниси полицајац са таквом реториком? Ја не остајем никоме дужан, тако да стратегија пљувања по мени не може да ме ућутка због једног разлога: оно за шта ме оптужују није истина.

Проблем је што ме неки ликови нападају због не знам ког разлога. Стално говоре да ја пишем будалаштине. Осим тога једино што пишу по форуму је да им је Роакутан излечио све животне проблеме. Е па неће моћи!
Andjelicaaaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 18, 2013 10:56 am

Post od Andjelicaaaaaa »

Zavrsila sam terapiju sa rokautanom prije par dana ,mogu reci da sam vise nego zadovoljna ...Ostale su mi samo flekice ,sada pijem cerin kapsule , i mazem lice contratubex gelom !! Moze li mi neko reci ,koliko se poslije roakutana ne smijem izlagati suncu ? Planiram da se suncam ali su mi rekli da ne smijem jos na sunce :(
dana85
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2012 10:16 pm

Post od dana85 »

Andjelicaaaaaa napisao:Zavrsila sam terapiju sa rokautanom prije par dana ,mogu reci da sam vise nego zadovoljna ...Ostale su mi samo flekice ,sada pijem cerin kapsule , i mazem lice contratubex gelom !! Moze li mi neko reci ,koliko se poslije roakutana ne smijem izlagati suncu ? Planiram da se suncam ali su mi rekli da ne smijem jos na sunce :(
Raokutan ostaje u oraganizmu jos neko vreme. Taj period je oko mesec dana, ali potrudi se da ne izlazis oko 2 meseca nakon zavrsetka terapije.
Predrag78
Aktivan član
Aktivan član

Post od Predrag78 »

dana85 napisao:
Andjelicaaaaaa napisao:Zavrsila sam terapiju sa rokautanom prije par dana ,mogu reci da sam vise nego zadovoljna ...Ostale su mi samo flekice ,sada pijem cerin kapsule , i mazem lice contratubex gelom !! Moze li mi neko reci ,koliko se poslije roakutana ne smijem izlagati suncu ? Planiram da se suncam ali su mi rekli da ne smijem jos na sunce :(
Raokutan ostaje u oraganizmu jos neko vreme. Taj period je oko mesec dana, ali potrudi se da ne izlazis oko 2 meseca nakon zavrsetka terapije.

Ja sam zavrsio pre mesec dana , i dalje koristim kremu sa zastitnim faktorom 30 , i zavrsava mi posao. Ako mislis na suncanje , pricekaj bar 2 meseca , bas ovako kako ti je Dana rekla :)
Predrag78
Aktivan član
Aktivan član

Post od Predrag78 »

aa_aca napisao:
Predrag78 napisao:Aco , vec si ranije imao nekih ispada , bez neke zelje da ikoga optuzujem , pa i tebe - ali ne razumes se u roakutan , u njegov sastav , dejstvo , indikacije itd ... Vecina ljudi ne komentarise shtivo u koje se ne razume - drzi se tog recepta 8)
Имао испада? Ипак припази како се изражаваш. Да ниси полицајац са таквом реториком? Ја не остајем никоме дужан, тако да стратегија пљувања по мени не може да ме ућутка због једног разлога: оно за шта ме оптужују није истина.

Проблем је што ме неки ликови нападају због не знам ког разлога. Стално говоре да ја пишем будалаштине. Осим тога једино што пишу по форуму је да им је Роакутан излечио све животне проблеме. Е па неће моћи!
Nemam nista novo da ti kazhem , rekao sam ti sta imam , kao i jos nekim ljudima - i meni jako smeta kad odvalis glupost ovde a svi znamo da posetioci foruma i te kako znaju da se oslanjaju na savete kolega forumasa. Zaboravi da sam ti ista napisao i imaj na umu jednu stvar - ako je nekome JEDINI zivotni problem aknozna kozha i roakutan im resi problem - onda ko si ti da kazhesh da on ne reseava sve njihove probleme ?! Zaobidji me u daljim komentarima da ne bismo spamovali , i dalje od stvari u koje se ne razumes 8)
Odgovori