Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
JocaCoja napisao:sta mislite je l bih smeo da koristim sagoreevac masti,zavrsio sam sa terapijom pre 20ak dana,plasim se da mi se ne navrate bubuljice,nije mi svejedno http://www.explode.rs/sagorevaci/uni-animal-cuts-42-pak
To i mene zanima, ali ne za sagorevace vec za sve suplemente?
Ranije sam pio razne preparate i u nekim periodima stanje na licu mi se bas pogorsavalo kad uzmem neki preparat. Ja licno nisam pristalica sagorevaca. :S
To sto bi ti sagorevac odradio isto to mozes sa izregulisanom ishranom da uradis.
Evo npr ja od kad pijem roaccutane drasticno sam promenio ishranu a i poceo sam skoro svakodnevno da treniram. Od pocetka terapije do sad sam smrsao preko 10kg
Najbolje bi bilo da pitas svog lekara sta misli o tome.
E podrzavam te u tome... ne moze hemija nista sto moze samovoljna regulacija ishrane...
Najbolje je da porazgovarate o tome sa svojim doktorima i nista na svoju ruku...
tebra :D napisao:Pedja posto si ti zavrsio terapiju imam pitanjce.....jel su prestale sve nuspojave(perutanje,itd)
Postepeno je prestajalo , ali gotovo je konacno 2 nedelje nakon sam se jos pomalo perutao po licu ali sredila je to sve LA ROCH EFFACLAR H , po preporuci drugara odavde sa foruma ::) Ostalih nus pojava nema , usne su vec nakon 2 dana bile ok !!
ArtInna napisao:Ne pratis me. Govorili smo o sagorevacima i suplementima, a roakutan ne spada ni u jedne ni u druge.
Roakutan nije hir, vec nesto poslednje sto ostaje coveku kao nada da tu unutrasnju upalu u organizmu resiti. ZNaci LEK , ne hir. Razumes?
Ни сагоревачи масти а ни суплеметни нису хир.
Питао сам због тога што знам да се неколико особа решило акни када су коначно смогли снаге да регулишу свој начин живота. Због тога ми није јасно ни када кажеш да је то "последње што остаје човеку".
Nije ti jasno zato sto se razumeš u akne ko u pravljenje sajtova tj. nemaš pojma ali voliš da troluješ
Roakutan jeste poslednja opcija koja u najvećem procentu slučajeva daje željenje rezultate i rešava trajno problem!
Aco , vec si ranije imao nekih ispada , bez neke zelje da ikoga optuzujem , pa i tebe - ali ne razumes se u roakutan , u njegov sastav , dejstvo , indikacije itd ... Vecina ljudi ne komentarise shtivo u koje se ne razume - drzi se tog recepta
Predrag78 napisao:Aco , vec si ranije imao nekih ispada , bez neke zelje da ikoga optuzujem , pa i tebe - ali ne razumes se u roakutan , u njegov sastav , dejstvo , indikacije itd ... Vecina ljudi ne komentarise shtivo u koje se ne razume - drzi se tog recepta
Имао испада? Ипак припази како се изражаваш. Да ниси полицајац са таквом реториком? Ја не остајем никоме дужан, тако да стратегија пљувања по мени не може да ме ућутка због једног разлога: оно за шта ме оптужују није истина.
Проблем је што ме неки ликови нападају због не знам ког разлога. Стално говоре да ја пишем будалаштине. Осим тога једино што пишу по форуму је да им је Роакутан излечио све животне проблеме. Е па неће моћи!
Zavrsila sam terapiju sa rokautanom prije par dana ,mogu reci da sam vise nego zadovoljna ...Ostale su mi samo flekice ,sada pijem cerin kapsule , i mazem lice contratubex gelom !! Moze li mi neko reci ,koliko se poslije roakutana ne smijem izlagati suncu ? Planiram da se suncam ali su mi rekli da ne smijem jos na sunce
Andjelicaaaaaa napisao:Zavrsila sam terapiju sa rokautanom prije par dana ,mogu reci da sam vise nego zadovoljna ...Ostale su mi samo flekice ,sada pijem cerin kapsule , i mazem lice contratubex gelom !! Moze li mi neko reci ,koliko se poslije roakutana ne smijem izlagati suncu ? Planiram da se suncam ali su mi rekli da ne smijem jos na sunce
Raokutan ostaje u oraganizmu jos neko vreme. Taj period je oko mesec dana, ali potrudi se da ne izlazis oko 2 meseca nakon zavrsetka terapije.
Andjelicaaaaaa napisao:Zavrsila sam terapiju sa rokautanom prije par dana ,mogu reci da sam vise nego zadovoljna ...Ostale su mi samo flekice ,sada pijem cerin kapsule , i mazem lice contratubex gelom !! Moze li mi neko reci ,koliko se poslije roakutana ne smijem izlagati suncu ? Planiram da se suncam ali su mi rekli da ne smijem jos na sunce
Raokutan ostaje u oraganizmu jos neko vreme. Taj period je oko mesec dana, ali potrudi se da ne izlazis oko 2 meseca nakon zavrsetka terapije.
Ja sam zavrsio pre mesec dana , i dalje koristim kremu sa zastitnim faktorom 30 , i zavrsava mi posao. Ako mislis na suncanje , pricekaj bar 2 meseca , bas ovako kako ti je Dana rekla
Predrag78 napisao:Aco , vec si ranije imao nekih ispada , bez neke zelje da ikoga optuzujem , pa i tebe - ali ne razumes se u roakutan , u njegov sastav , dejstvo , indikacije itd ... Vecina ljudi ne komentarise shtivo u koje se ne razume - drzi se tog recepta
Имао испада? Ипак припази како се изражаваш. Да ниси полицајац са таквом реториком? Ја не остајем никоме дужан, тако да стратегија пљувања по мени не може да ме ућутка због једног разлога: оно за шта ме оптужују није истина.
Проблем је што ме неки ликови нападају због не знам ког разлога. Стално говоре да ја пишем будалаштине. Осим тога једино што пишу по форуму је да им је Роакутан излечио све животне проблеме. Е па неће моћи!
Nemam nista novo da ti kazhem , rekao sam ti sta imam , kao i jos nekim ljudima - i meni jako smeta kad odvalis glupost ovde a svi znamo da posetioci foruma i te kako znaju da se oslanjaju na savete kolega forumasa. Zaboravi da sam ti ista napisao i imaj na umu jednu stvar - ako je nekome JEDINI zivotni problem aknozna kozha i roakutan im resi problem - onda ko si ti da kazhesh da on ne reseava sve njihove probleme ?! Zaobidji me u daljim komentarima da ne bismo spamovali , i dalje od stvari u koje se ne razumes