Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Nisi jedini, izgleda da svi ovih dana imamo slicnih problema. Ili je do sunca ili je neka alergija po sredi. Pricala sam sa jos nekima i svi se zale..aa_aca napisao:Beetlejuice, није касно. Још увек сам само на некоришћењу Пантенол креме. Ево и после десет дана од како је не користим и даље имам црвенице по кожи. Вероватно би се већ повукле да је она узрок.
Pojacano crvenilo na kozi prouzrokuje i sam lek, a onda i veca izlozenost Suncu. Mi, koji pijemo i oni koji su do nedavno pili roakutan, ne bi trebali da se izlazemo suncu u perodu od 12 do 17h, a pogotovo ne bez zastitne kreme.dana85 napisao:Nisi jedini, izgleda da svi ovih dana imamo slicnih problema. Ili je do sunca ili je neka alergija po sredi. Pricala sam sa jos nekima i svi se zale..aa_aca napisao:Beetlejuice, није касно. Још увек сам само на некоришћењу Пантенол креме. Ево и после десет дана од како је не користим и даље имам црвенице по кожи. Вероватно би се већ повукле да је она узрок.
Извињавам се ако ме је неко погрешно разумео. Нисам користио Роакутан.Beetlejuice napisao:Ma ja koliko sam shvatila aca nije na roakutanu....niti je bio. Mozda gresim......
Uzeo EFFACLAR HBeetlejuice napisao:Ma ja koliko sam shvatila aca nije na roakutanu....niti je bio. Mozda gresim.
Pedja onda Clean-Ac, Effaclar H, Exfoliac rekonstruktivna, Cicaplst, Cicaplast B5, Uriage hyseac ili tako nesto na tu foru bih ja uzela. Sve su bas za nasu (post)terapiju samo je problem sto ja ne znam da ti kazem koliko su teske na licu (u smislu masne zbog vrucina, jer ti dodatne probleme sigurno nece praviti). Onda nemoj Duo jos dok ti je koza tako suva (nece ti nista biti nego ti nece dovoljno hidrirati-samo zbog toga).
tebra :D napisao:Ja jako brzo crnim i mislio sam da ove godine....da ne izlazim u toj meri na sunce ,bar dok sam na terapiji jos ovih 15 dana....ali sam bio bar puta..i ok ja sam pocrveno...namazao uvece pantelon i to se pretvorilo u crno..cak me je i profesorka pitala,da li idem u solarijum![]()
![]()
...to meni resava problem sunca....ja imam da popijem jos 900mg i gotovo sam onom primarnom terapijom od 105mg/kg....da kucnem u drvo meni bubuljice vise ne izlaze po licu....(mada ni prethodnih godina,mi nisu izlazile u ovo doba(lazem jesu ,ali malo))
![]()
![]()
![]()
Izlagao sam se prljavstini u prethodnih par dana,bas da vidim jel moze da se nesto desi...i da kucnem u drvo nisu izalizile....
Posle terapije mislim,da cu nastaviti da korstim Efclair...a ako bude trebalo da se popije posle leta..dopunicu se do kraja![]()
![]()
Ja se nadam da ce ti odgovarati . I nemoj da se zabrines ako se zacrvenih u licu, crvenilo prodje posle par sekundi ... to samo reaguje tretirana koza...Predrag78 napisao:Uzeo EFFACLAR HBeetlejuice napisao:Ma ja koliko sam shvatila aca nije na roakutanu....niti je bio. Mozda gresim.
Pedja onda Clean-Ac, Effaclar H, Exfoliac rekonstruktivna, Cicaplst, Cicaplast B5, Uriage hyseac ili tako nesto na tu foru bih ja uzela. Sve su bas za nasu (post)terapiju samo je problem sto ja ne znam da ti kazem koliko su teske na licu (u smislu masne zbog vrucina, jer ti dodatne probleme sigurno nece praviti). Onda nemoj Duo jos dok ti je koza tako suva (nece ti nista biti nego ti nece dovoljno hidrirati-samo zbog toga).Hvala na savetima , malcice mi smeta , u smislu da me kao svrbucka ali kapiram da mi je mnogo bolje sto se tice dehidracije kozhe
)