Evo ja sam tocno na 90 danu...pogledaj vrijeme koje pisem...bio sam malo vani i ne mogu sad spavati!
Moram te malo rastuziti ali i dati podrsku.
Valjda si cuo da na Roaccutanu folazi do "IB"-a, odnosno initial breakout, kako ga zovu na
www.acne.org (forum-obavezno pratiti), ili kod nas jednostavno pocetno pogorsanje.
Meni se u pocetku pogorsalo, kao i svima ali sam ja to kod kozmeticarke odrzavao i puuuno mi je to pomoglo.
Mogu ti reci da mi je tek nedavno prestalo izbijati onako jako, tek gdje-koja.
To moras proci i vidjet ces da ljudi kazu da gotovo uvijek dode do pogorsanja prije nego dode do poboljsanja i ostvarenja cilja - da se vise akne ne pojavljuju.
Onda ti ostane druga briga, fleke, mrlje, oziljci...sve skupa za popi*diti!!!
Nisi pogrijesio sto si na Roaccutanu...jednostavno moramo, jer ako nas Roaccutan ne ubije fizicki, akne ce nas dokrajciti psihicki i opet smo na istom.
Malo procitaj sta se koristi dok si na terapiji, ali ako se ne snades, napisat cu ti ponovo da to sve skupa lakse prodes.
Meni je ostalo jos najmanje toliko...jos 90 dana i onda lagano smanjivanje doze.
Nadam se da ce mi i "red marks" uskoro proci i da ce mi lice dobiti prirodnu boju, iako se za to ceka godinu i vise...
Ali definitivno mi je ovaj lijek pomogao...dobivam vec lagano komplimente i uzivam u tom...Jedva cekam da zavrsim terapiju i da vidim rezultate konacno.
Svakim jutrom se nadam da lice sve bolje i bolje izgleda!
Obavezno kontroliraj krv.
Pretrage vrsi svakih mjesec dana jer od vecine dode do povecanja nekih vrijednosti, pa sto se toga tice - bolje sprijeciti nego lijeciti!
Napisi mi na pm koji ti je doktor a za ostatak foruma jos malo detaljnije objasni svoju terpiju...koliko dugo planiras biti na ovoj dozi!?!?