Ja sam juce odradio poslednji piling. 4ti po redu. Doktorka mi je uradila 35% TCA pilinga na pojedinacne oziljke,i 25%-30% na ostatak lica. To mi se svidja sto mi je doktorka povecavala procenat TCA iz pilinga u piling. Doktorka je zadovoljna,sama je rekla da su mi se na desnoj strani-obrazu skoro svi oziljci izravnali,a na levoj se isto izravnalo dosta,ali je bolje na desnoj strani valjda zato sto su plići oziljci. I ja sam iskreno zadovoljan,oziljci i neravnine su mi se izravanale,samo sto se to toliko i ne vidi zbog flekica... Naredna 2 meseca moram da se cuvam od sunca,i da mazem zastitni faktor. KOristim Avene spf 30+ zastitni faktor i odlican je,koza mi je ne sija,super upije,nije lepljiv,nije masan,ne ostavlja bele tragove.. Znaci super je zastitni faktor,svima ga preporujem

Sto se bubuljica tice,ne izlaze mi uopste. Resio sam problem sa njima.
Jelena24 Kakve si ti flekice imala? za koliko vremena su ti izbledele dok si koristila tu kremu? KOliko kosta ta krema? Da li pece kada je naneses na kozu? Da li se ona stavlja samo uvece?

Svima koji su na rokutanu porucujem da izdrze,nema kukanja i jadikovanja.. Znajte da je to samo jedan tezak period u zivotu koji prolazi,i bicete srecni kada zavrsite terapiju. Sreca je dok su problemi resivi. Ja sam svoj problem resio,i evo izdrzacu jos 2 meseca da se krijem od sunca,a onda cu konacno moci da uzivam u zivotu,a verujte da cete i doci do ove faze,i setiti se sta sam vam govorio