Inače bila sam pre neki dan na kontroli,rezluati su mi ok,što sam se malo pribojavala s obzirom da sam se za vreme praznika jednom otkinula od alkohola

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
Ja sam 3 mjeseca pio dozu od 40mg i sad mi je povecao doktor na 6omg.ivan0 napisao:Bas mi je zao,ja i ti smo nedje u isto vrijeme poceli.Meni je dobro,veliko poboljsanje skoro da i nemam akni vise ali su fleke na 80% lica ali njih cu posle srediti.Nove akne mi ne izlaze.loli123 napisao:Ja sam vec 2 i po meseca na terapiji ali nazalost nemam nekih znacajnijih poboljsanja.. mozda cak imam i vise nego sto sam imala .. kao da mi izlaze i tamo gde nisu..(
Eh da ja 2 mjeseca i 5 dana pijem ali pijem maksimalnu dozu 60 mg na moji 65-70 kg sto znaci ako nastavim sa 60 mg dnevno da imam jos skoro ovoliko da pijem (2 mjeseca i 15 dana)
Tako da znaci da sam ja negdje na pola terapije,ja sam do sada unio 3900 mg
Nazalost prestankom uzimanja leka vraca se i masnoca. Ja sam se nadala da ce se desiti cudo i da mi se kosa vise nece masniti ali cim sam prestala uzimati lek sve se vratilo na staro. Ali najvaznije je da se akne nisu vratileMala crna i prgava napisao:Pijem lek već mesec i po dana...Dosta mi je suvlja koža,otkako ga pijem,što mi iskreno i odgovara,jer kad dodjem kući s posla posle 10 radnih sati,lice mi se ne sija...takodje mi se kosa mnogo manje masti otako pijem lek...E,sada mene zanima koliko se vraća masnoća sa prestankom pijenja leka,iskreno ja bih volela da mi ovakvo stanje masnoće kože ostane i posle prestanka,mada nisam sigurna da je to moguće...
Inače bila sam pre neki dan na kontroli,rezluati su mi ok,što sam se malo pribojavala s obzirom da sam se za vreme praznika jednom otkinula od alkoholaMoguće da nekih dramatičnih posledica nije bilo s obzirom da sam pila 30mg dnevno...sad mi je doktorka povećala na 50mg,i to će mi biti maximalana doza do kraja terapije...ono što me još zanima da li je neko od vas pio neki lek za bolju funkciju jetre,s obzirom da je roaccutan vrlo toksičan za jetru....meni je drug preporučio neki lek HEPADIET koji je na biljnoj bazi,ali ne znam da li d akrenem da ga pijem,plašim se nekih kontra posledica u kombinaciji sa roaccutanom...
Bas mi je na to danas odgovorila dr Svetlana Djurisic,4 mjeseca.loli123 napisao:Koliko minimum nakon prestanka terapije ne sme da se radi piling?
au..a jesi ti i dalje na max dozi??jesi i kod nje isao na pregled ili??jesi menjao nesto..ivan0 napisao:Bas mi je na to danas odgovorila dr Svetlana Djurisic,4 mjeseca.loli123 napisao:Koliko minimum nakon prestanka terapije ne sme da se radi piling?
Ja sam i dalje na max dozi,60 mg dnevno,sa toliko sam i poceo 15 Novembra izgleda da cu sa tolikom dozom i zavrsiti sa Roak.Nisam ja kod Svetlane jer nisam iz Srb. al mi je odgovorila na drugi forum.Vadio sam nalaze prije 3-4 dana (malo vise od 2 mjeseca od pocetka terapije) i sve je bilo odlicno tj. i vise nego odlicno jer mi se Holesterol,AST cak smanjio,Holesterol se smanjio sa 4,80 na 3,9 sto je bas cudno,jer treba da se poveca od Roak.loli123 napisao:au..a jesi ti i dalje na max dozi??jesi i kod nje isao na pregled ili??jesi menjao nesto..ivan0 napisao:Bas mi je na to danas odgovorila dr Svetlana Djurisic,4 mjeseca.loli123 napisao:Koliko minimum nakon prestanka terapije ne sme da se radi piling?