Roaccutan!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
loli123
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 17, 2011 3:10 am

Re: Roaccutan!

Post od loli123 »

Ja sam vec 2 i po meseca na terapiji ali nazalost nemam nekih znacajnijih poboljsanja.. mozda cak imam i vise nego sto sam imala .. kao da mi izlaze i tamo gde nisu..:(( :oops:
secerlema.ana2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 12, 2011 10:07 pm

Post od secerlema.ana2 »

Spotaknuta hvala na odgovoru. Danas mi je doktorkal predlozila salon u kom ona radi kao konsultant i da odem na te vocne kiseline. Kaze par tretmana, sve zavisi. E sad moje flekice su jako, jako male, a tek ti oziljci, bas zanemarljivo. Mozda zato nije spominjala nesto jace, a ja budala ne pitah... Idem sutra u taj salon najverovatnije, bice i ona po podne tamo pa cu pitati za TCA u svom slucaju. E sad ne znam koliko je vama izrazeno, kazem meni uopste nije strasno, i to samo malo na desnom obrazu ponavljam ali ipak treba sve srediti. Javljam sta se desava...

Loli ne brini, poboljsanje dolazi posle prestanka koriscenja leka, ne u toku terapije. Mislim da je to sto puta ponovljeno ovde. Ne brini, izdrzi!
Hindoid
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2011 8:06 pm

Post od Hindoid »

Pozdrav,ja sam na terapiji vec 3mjeseca i 10 i nove bubuljice mi rijetko izlaze ali su mi ostale male fleke od njih.Zanima me da li ce one izbledeti?Takodje me zanima da li utice na terapiju ako zaboravim da uzmem rk?Jednom mi je desilo da nisam popio citav dan(2 doze) utice li to kako na poboljsanje?
ales
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 14, 2012 12:01 pm

Post od ales »

loli123 napisao:Ja sam vec 2 i po meseca na terapiji ali nazalost nemam nekih znacajnijih poboljsanja.. mozda cak imam i vise nego sto sam imala .. kao da mi izlaze i tamo gde nisu..:(( :oops:
Naoruzaj se stpljenjem, znam da je tesko i znam da svi ocekujemo rezultate preko noci ali nazalost potrebno je vreme da sve dodje na svoje. Kao sto sam rekla u prethodnom postu, kod mene su se najbolji rezultati videli tek 2,3 meseca nakon prestanka uzimanja leka. Ako ti trebaju bilo kakve informacije, slobodno me pitaj :wink:
Dragi777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jan 16, 2011 7:47 pm

Post od Dragi777 »

@loli123 tako je i meni bilo. Ja sam poboljsanje uvideo tek u 4,5 mesecu.. Samo strpljenje,probaj da se fokusiras na neke druge stvari u zivotu,a ne da stalno mislis na lice. Tako sam na na skolu na primer,pa mi je brze prolazilo vreme. A da ne pricamo o tome koooolikooo bolje lice izgleda 2,3 meseca posle zavrsetka terapije. SAMO STRPLJIVO,BICE TO DOBRO!

@Hindoid Nema sta da razmisljas da li utice nesto ili ne utice ako ne uzimas lek... Uzimaj lek redovno i videces rezultate :P

@SPOTAKNUTAAAA Pisi kakvo ti je lice. Ja cu izludeti od cekanja.. Evo meni je 3 dan od kada sam uradio TCA piling. Stanje konstantno isto. Crveno lice,a iz dana u dan mi je sve zategnutije.. Valjda bi od sutra trebalo da pocne da se ljuspa,ljusti kako god.. NE MOGU DA DOCEKAM DA POCNE VISE DA SE LJUSTI KOZAAAA! UF! Ovaj TCA je isti kao terapije Roakutanom,samo traje krace :D Prvo katastrofa izgled,zategnuto,crveno,a posle ce,VALJDA CU I JA TO DOCEKATI, poceti da se ljusti koza i bude mnogooo lepsa i bolja :) POZDRAV !
Dragi777
Stalni član
Stalni  član

Post od Dragi777 »

GDE NAM JE MIA?? MIAAAA JAVI SE,JAKO ME ZANIMA KAKVO JE SADA STANJE KOD TEBE :)
ivan0
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 31, 2011 9:16 pm

Post od ivan0 »

loli123 napisao:Ja sam vec 2 i po meseca na terapiji ali nazalost nemam nekih znacajnijih poboljsanja.. mozda cak imam i vise nego sto sam imala .. kao da mi izlaze i tamo gde nisu..:(( :oops:
Bas mi je zao,ja i ti smo nedje u isto vrijeme poceli.Meni je dobro,veliko poboljsanje skoro da i nemam akni vise ali su fleke na 80% lica ali njih cu posle srediti.Nove akne mi ne izlaze.

Eh da ja 2 mjeseca i 5 dana pijem ali pijem maksimalnu dozu 60 mg na moji 65-70 kg sto znaci ako nastavim sa 60 mg dnevno da imam jos skoro ovoliko da pijem (2 mjeseca i 15 dana)
Tako da znaci da sam ja negdje na pola terapije,ja sam do sada unio 3900 mg
spotaknuta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 18, 2011 12:32 am

Post od spotaknuta »

Dragi covece :)
Meni je lice bilo kao tebi, skroz crveno do braon i onda je 3 ili 4. dana krenulo da se ljuspa, prvo je puklo tamo gde je najelasticnija koza, oko usana pa se tako ljuspanje "siri". Danas je 6. ili. 7. dan od tretmana a jos uvek imam po obodu lica i celu ljuspice koje nikako da otpadnu. Linolu mazem samo uvece, preko dana mi je premasna. Nasla sam u kuci i neki balzam od nevena koji je malo masniji pa sam njega mazala par puta+ pantenol milion puta u toku dana. Stalnomazi, meni je mnogo prijalo. Mazem fluid sa spf 50 kad izlazimnaplje, mada sam tek juce isla da prosetam malo po danu i od sutra cu poceti normalno moju Toleriane kremu da mazem, ona je bas super za hladno vreme a uvece damazem Pantenol, zbog regeneracije.
Efekti> Koza je mnoooogo mnooogo bolja. Nije savrseno ravna ali je sada sve jedva vidljivo. Bela je, nezna, novo lice, jednostavno. Samo cekaj dok se sljustis i videces WOW efekat, ja sam bas odusevljena. Tu i tamo ima 2, 3 flekice na pbrazu ali su male. Doktorka mi je rekla da bih mogla da uradim ijedan tretman radiotalasima pa onda hijaluronom one sitnwe rupice, ako zelim da teram perfekciju bas :)
Mada ja mislim da posle jos jednog ovakvog tretmana, mozda 2 nece biti potrebe za bilo cime, stvarno se nisam pokajala sto sam radila i sedela u kuci. Samo se mazi stalno i bud uporan i ne ljustisam (mada ja jesam kad mi onako visio metar koze) i videces cudo :) javljaj efekte!
Chrisie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:45 pm

Post od Chrisie »

Koliko sam srecna sto je toliko ljudi zadovoljno ovim pilingom! :D Drugarica me je isprepadala pricama da se oziljci mogu srediti samo nizom plasticnih operacija koje kostaju po nekoliko hiljada evra ali ocigledno nije tako... Jedva cekam da pocnem sa pilinzima! :D
Dragi777
Stalni član
Stalni  član

Post od Dragi777 »

Spotaknuta konacnooo :)
4. dan. USTAO SAM,I KADA SAM SE POGLEDAO U OGLEDALOO VIDEO SAM DA SE KOZA LJUSTIIII! JEEEEEEEE :) :) Evo ceo dan se ljustim i jako sam srecan zbog toga! Sve je onako kako je doktorka rekla. Rekla mi je da ce 4. dan poceti da mi se ljusti koza,samo sto ja nisam bio strpljiv :D Jos uvek ne mogu da vidim kakva je koza ispod,posto se vide samo te ljuspice.. Eto toliko,srecan sam konacno,i ovaj TCA piling stvarno deluje,sto se pokazalo i kod mene! Javljam se za par dana,kada se koza oljusti do kraja,posto ce se narednih dana ljustiti sigurno,tako da nemam o cemu da pisem! Pozdrav,sirim optimizam! :*
loli123
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 17, 2011 3:10 am

Post od loli123 »

HVALA Ales, secerlemo,Dragi777, Ivano ..hvala svima na podrsci..Nisam znala da najbolji rezultati dolaze posle terapije,,uglavnom sam slusala kako brzo dodje do poboljsanja..bas samm se opteretila oko toga..sad sam na max dozi pa videcemo ..imam i ja dosta flekica i zato mi deluje jos gore .. ja imam na jednom delu lica kriticno mesto i to kad bi krenulo da se resava bila bih bas presrecna ostalo manje vise nije strasno..
Небитан
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 09, 2011 9:29 pm

Post od Небитан »

Može li neko od vas da slika i okači te "fleke" da vidim na kakve fleke vi mislite. Ja sam pre 40 dana završio sa terapijom i sad je ok mada nekad ostane neko crvenilo bezveze ali je ok, mažem skinoren svako veče.
secerlema.ana2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 12, 2011 10:07 pm

Post od secerlema.ana2 »

To bih i ja volela da se okace slike flekica i oziljaka. Meni je tako malo, ali opet bih volela da nemam ama bas nista. Zakazala sam tretaman vocnim kiselinama preko one doktorke i salona koji sam spominjala. Sledece srede radim. Doktorka kada je pricala je rekla kao uradis nekoliko da ti se malo smanji, a ja ocekujem da kad vec radim sve nestane. Sve mislim ne sme ona da kaze jer niko ne moze sto posto da ti garantuje. Da li su vama rekli da ce sve da nestane?
ivan0
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 31, 2011 9:16 pm

Post od ivan0 »

Небитан
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 09, 2011 9:29 pm

Post od Небитан »

Mislio sam na ove koji su zavrsili terapiju. Ti tek koristis 3 meseca.
Odgovori