[
I ja sam bio zabrinut zbog "male" doze koju mi je doktorka propisala,naime visok sam vise od 190 cm, i imam 80 i neki kg,d maximalna doza mi je bila 40 mg i to samo 15 dana.Kasnije mesec dana 30 i ostalo sve 20mg cak sam imao i male pauze tokom terapije.bio sam sumnjicav prea ovakvom doziranju,a doktorka mi je rekla da je skoro bila na kongresu,ne secam se vise gde i da su ove doze pokazale kao efikasne i da su vece doze potrebne kod najjacih oblika akni.Sto se tice mene,definitnvno poboljsanje mi je nastupilo u toku treceg meseca,a do tada malo se poboljsa pa opet bum.Samo optimisticno,ne lupajte mnogo glavu,jer ce sve biti dobro

)))[/quote]
Hvala puno na podršci...lijepo je znati da se još neko liječi na sličan način...prije sam samo čitala o terapijama sa velikim dozama, pa sam bila u velikoj dilemi i panici...pijem a neće mi biti bolje

...Sada se nadam da ću i ja uspjeti!
I ja sam visoka 179 cm...imam 70kg...i onda mi se na konto tvog iskustva, ove doze čine prihvatljivim.
P.S. Ja sam pacijen kod druge doktorice, živim u Republici Srpskoj!
Veliki pozdrav![/quote]
Samo se ne brini,znam jos nekoliko ljudi koji su se licili u istom preiodu kod moje doktorke,takodje na istim dozama,i evo i danas se ne zale,a proslo je prilicno vremena.Sta koristis od krema?[/quote]
Ja od krema koristim benzaken suspenziju od 5% dvije minute ujutro držim na licu pa se umijem, uveče ponegdje stavim skinoren kremu a za hidrataciju koristim samo Avene emulziju. Usne mažem bepanten kremom, prilično mi one stvaraju problem i ružan osjećaj...Mia_81 mi je preporučila da koristim Eucerin acute lip balm, ali još sam u fazi potrage za njim...apoteke kod mene ga nemaju, nadam se da će nabaviti.
Samo da već jednom bude bolje...danas mi je 39-ti dan.
Pozzz