Od kraja terapije je proslo vise od 7 meseci,nemam fleke,pocele su da mi nestaju kada je pogorsanje prestalo i negde mesec dana posle terapije ih nije bilo.Nisam radio hemijski piling,ja sam hteo posto su mi ostale male neravnine,ali doktorka mi je rekla da koristim cicatrix kremu,dobra je za oziljke,a za razliku od ostalih proizvoda tipa contratubex scar zone,em je efikasnije em je lagana tako da ne zacepljuje pore.Ne brini se za fleke,lako ces ih se resiti.Sa oziljcima je malo teze.ljubica_ napisao:
@Shomy
Koliko ti je vremena proslo od kraja terapije? Jel imas fleke i dalje? Jesi radio hemijski piling ili tek trebas..?
Igore,apsolutno si u pravu za roaccutane,lek je jako efikasan i to nikako ne odgovara kozmetickoj industriji,kozmetickim salonima,jer gube veliki izvor prihoda.Isto tako ne odgovara ni farmaceutskim kucama,jer La Roche jedini sme 5 godina da pravi roaccutane,tj druge farmaceutske kuce ne smeju u periodu od min 5 god(moze je i vise nisam siguran) da naprave lek sa istom generickom sustancom(isotrentinoinom),tako da se svi trude da sire negativnu reklamu za roaccutane.Ja sam recimo kad sam prvi put cuo za roaccutane kategoricno odbio,i jako mi je zao sto odmah nisam poceo da ga koristim,nego posle par godina mucenja i brdo para potrosenih uzalud.
Aleksandre,ne lupaj molim te,ponasase se kao da si Dr dermatologije u najmanju ruku, ovde na forumu,trazis slike ljudima da im odredis terapiju i sl.Molim te spusti se na zemlju.To da lice bukne tokom terapije roaccutanom znamo svi,i to je znak da lek deluje..