mari...
bas lepo sto mislis na mene

, obecavam da cu svracati na forum i kada zavrsim terapiju. A do tada ce tebi vec sve da bude super!

Sto se tice koze...ja sam pre 2 godine pila dovicin neka 3 meseca uz airol i aknefug, prosla kroz pakao, kao i svi, ali je posle koza i bila ok. Cak sam bila i vrlo zadovoljna, osim toga sto mi se neverovatno mastila posle te terapije. Ubrzo su bubuljice pocele da se vracaju, a ja sam nekim lokalnim terapijama uspevala da sve to drzim pod kontrolom-koza je prestala da se masti, i bubuljice su prestale da izlaze u velikom broju. I to je tako trajalo neko vreme, i opet pocelo naglo da se pogorsava. Najvise sam imala onih malih potkoznih bubuljica kojih je bilo gomila, a ako nesto cackas napravi se velika potkozna. Ciste mi nikada nisu izlazile, ali nikada! Tu i tamo se neka upali, ali realno, sa tim brojem malih uzasa nije ni cudo. Najvise sam ih imala po obrazima, i u poslednjih par meseci pred roakutan na prelazu ka vratu. A kada sam krenula sa roakutanom, 5. dan mi se ispod oka (!!!) pojavilo neko cudoviste, nisam mogla da budem smorena koliko mi je bilo smesno. I onda su pocele da izlaze prvo po celu, gde ih nikada nisam imala...i polako je pocelo da se pogorsava, do danas, kada imam 2 velike ciste koje hm hm...ne znam ni da li prolaze.
Ja sam mislila da necu bas tako burno odreagovati na lek, ali sta sada....
E napisala sam referat, a mogla sam da ti kazem u jednoj recenici da je sve to izgledalo lose, ali ne katastrofalno.
Ovaj forum je odlicna stvar, jer niko ne moze da te razume kao ljudi koji koriste roakutan i oni koji su zavrsili terapiju...meni barem puno znaci!
pozz svima!!!